Lær 8 typer søde marsvin at kende

”Selvom der er mange typer, har alle marsvin generelt de samme egenskaber og adfærd. For eksempel er amerikaneren den mest almindelige type marsvin. Denne type marsvin er kendt for at være venlig og kan lide at lege med børn. Abessinieren er en race af marsvin, der er kendt for at være den venligste og sødeste. Pelsen er lang, så den kræver særlig pleje."

, Jakarta – Den yndige form og ansigtsudtryk er grundene til, at marsvin ofte er et yndlingskæledyr. For dig, der er interesseret i at holde marsvin, skal du vide, at der findes forskellige typer marsvin. Hver race har sin egen farve, størrelse og form.

Selvom der er mange typer, har alle marsvin generelt de samme egenskaber og adfærd. For flere detaljer er det en god idé at kende typerne af marsvin for at vide nogenlunde hvilken type marsvin du vælger at beholde. Læs mere her!

Læs også: At dyrke marsvin, dette er en effektiv metode, der kan prøves

1. Amerikansk

Amerikaneren er den mest almindelige type marsvin. Denne type marsvin er kendt for at være venlig og kan lide at lege med børn. Den amerikanske er ret populær, fordi den er nem at vedligeholde og typisk standard. Pelsen er kort, så den er nem at passe. Denne type marsvin er det rigtige valg for folk, der ikke kan lide ballade.

2. Abessiner

Dette er en race af marsvin, der er kendt for at være den venligste og sødeste. Pelsen er lang, så den kræver særlig pleje. Hvis The American er kendt for sin standardadfærd, er den abessiniske type kendt for at være aktiv og ret fræk, så det kræver grundighed og tålmodighed. Men alt det kan erstattes gennem hans søde og yndige udseende.

Læs også: Tips til at lave et lavbudget hundebur

3. Peruviansk

Peruansk er en type marsvin, der har det længste hår. Peruansk hår eller pels kan nå op til 51 centimeter. Det er derfor, Peruvian kræver særlig pleje. Hvis du ikke er forsigtig, kan den lange pels blive beskadiget, let snavset og gøre den modtagelig for sygdom.

4. Silke

Silkie har ligheder med peruansk, fordi de begge har langt og silkeblødt hår. Forskellen mellem Silkie og Peruvian er, at håret er længere omkring hovedet, så det skal bindes tilbage, så det ikke dækker øjnene. Det er netop denne frisure, der får Silkie til at se meget yndig ud og meget anderledes end andre typer marsvin. For dem af jer, der er interesseret i at vedligeholde Silkie, skal du forpligte dig til at pleje dit hår for at holde det sundt og blødt, og det er ikke en nem sag.

Læs også: Meget yndig hamstertype

5. Bamse

Teddy er en type marsvin, der har meget tæt, men kort pels. Deres pels er ikke så blød som andre racer af marsvin, men er meget håndterbar. Men for at holde den sund, skal du børste dens pels ofte, så fremmedlegemer, der sidder fast på dens pels, kan fjernes.

6. Alpacaer

Denne race betragtes som en af ​​de smukkeste racer, fordi alpakaer har bølget og ru pels. Regelmæssig børstning er nødvendig for at fjerne filtre i pelsen.

7. Baldvin

Baldwin er et hårløst marsvin. Hans udseende har en tendens til at være mærkeligt, lidt uhyggeligt. Men for folk, der kan lide noget unikt, er denne type ret populær. Bemærk venligst, at Baldwin er aktiv indendørs og ikke udsættes for direkte sollys. Du skal også forberede et varmt tæppe i hans bur for at holde ham komfortabel og rolig.

8. Coronet

Koronetter kan kendes på deres lange, meget tykke manke. Denne kombination får ham til at se sød ud og ser gammel ud, fordi hans hår også strækker sig i ansigtsområdet som øjenbryn. Koronetter er også kendt for at være venlige og legende. Dens lange pels kræver dog særlig pleje.

Det er information om typen af ​​yndigt marsvin. Har du spørgsmål om dyresundhed, kan du kontakte din dyrlæge direkte gennem applikationen Ja! Stol altid på dit kæledyrs sundhed kl !

Reference:
Pet Kommentarer. Tilgået i 2021. Marsvineracer.
Good House Keeping.com. Besøgt 2021. En komplet liste over marsvineracer, fra klassisk amerikansk til fluffy bamse.