10 Disse bevægelser kan overvinde rygsmerter

Jakarta - Alle må have følt rygsmerter. Denne ene klage er normalt forårsaget af forskellige problemer, der opstår i muskler, knogler og klemte nerver. Denne sygdom gør nogle gange den syge ubehagelig at bevæge sig. Ved at udføre følgende bevægelser kan rygsmerter dog lindres.

Læs også: 9 måder at lindre rygsmerter under menstruation

  • Delvis Crunch

Den første bevægelse til at håndtere rygsmerter er at bevæge sig delvis knas som er i stand til at styrke og tone musklerne langs taljeomkredsen. Du kan gøre dette ved at lægge dig ned med bøjede knæ og derefter krydse dine arme over brystet eller bag hovedet. Hold bevægelsen, og gentag derefter bevægelsen flere gange.

  • Knæ ruller

At overvinde rygsmerter kan derefter gøres med bevægelser knæ ruller . Udfør bevægelsen med kroppen liggende med en pude på hovedet, bøj ​​derefter begge knæ og bring dem sammen. Vip dine knæ til den ene side med dine skuldre på gulvet, hold i 5-10 sekunder. Gør det på den anden side. Gentag bevægelsen flere gange.

  • Hamstring stretch

Bevægelse stræk i baglåret ikke kun behandle rygsmerter, men også styrke rygmuskler, hænder, lægge og lår. Tricket er at forberede et håndklæde og derefter ligge på ryggen med det ene knæ bøjet. Vikl håndklædet rundt om dine fodsåler, og hold begge ender af håndklædet med begge hænder. Løft og ret langsomt benet indpakket i håndklædet. Hold stillingen i 5-10 sekunder. Gør det samme på den anden side af benet, og gentag flere gange.

  • Broer

Bevægelse broer Dette kan gøres ved at ligge på ryggen med begge knæ bøjet. Placer dine fod- og armsåler, så de klæber og presser mod gulvet. Løft langsomt dine balder op, indtil dine skuldre og knæ danner en lige linje. Spænd dine glutes under denne bevægelse og gentag denne bevægelse flere gange.

  • Liggende laterale benløft

Den næste bevægelse i håndteringen af ​​rygsmerter kan gøres ved at ligge på højre side, med højre ben let bøjet. Løft derefter venstre ben helt op til 45 centimeter. Hold dit venstre ben lige. Hold denne stilling i 2 minutter, og sænk langsomt dine ben. Gentag bevægelsen flere gange.

Læs også: Lændesmerter under graviditet, hvad forårsager det?

  • Bækkentilt

Den næste bevægelse kan startes i liggende stilling ved hjælp af en pude under hovedet. Bøj derefter dine knæ med fødderne på gulvet. Hold fødderne fra hinanden og placer dine arme ved dine sider. Lad overkroppen i en afslappet stilling, og løft derefter taljen for at danne en bue. Hold i 5 sekunder, og slip derefter. Gentag denne bevægelse flere gange.

  • Spænd mavemusklerne

Denne bevægelse kan udføres liggende, og stramme mavemusklerne under indånding. Hold i 5 sekunder og slip derefter. Du kan lave denne bevægelse langsomt. Undgå at stramme musklerne for hårdt, for ikke at forårsage spændinger i nakke, skuldre eller begge ben.

  • Superman

Den næste bevægelse kan udføres i liggende stilling og rette begge hænder fremad. Løft begge hænder og fødder op, cirka 15 centimeter fra gulvet. Hold hovedet lige og hold øjnene på gulvet for at forhindre nakkeskade. Hold stillingen i 2 sekunder, og vend derefter tilbage til startpositionen. Gentag denne bevægelse flere gange.

  • Taljeforlængelse

Denne bevægelse udføres i liggende stilling med begge albuer bøjet i siderne af kroppen. Halspositionen skal også være oprejst med udsigten mod gulvet. Lav en skubbebevægelse med begge hænder, så taljen danner en opadgående kurve. Indånd og hold i 5-10 sekunder. Vend tilbage til startpositionen, og gentag bevægelsen flere gange.

  • Malingstrækker

Bevægelsen udføres i en kravlestilling. Hold knæene fra hinanden og skub ryggen op, indtil den danner en halvcirkel. Hold i 5 sekunder, og vend derefter tilbage til den oprindelige position. Gentag bevægelsen flere gange.

Læs også: Venstre rygsmerter tegn på symptomer på denne sygdom

Hvis disse 10 bevægelser ikke kan lindre dine rygsmerter, skal du straks diskutere det med en ekspertlæge på appen for straks at få den rigtige behandling, ja!

Reference:
NHS. Tilgået 2020. Rygsmerter Behandling.
Medicinske nyheder i dag. Hentet 2020. Sådan styrker du lænden.
WebMD. Tilgået 2020. Gode og dårlige øvelser mod lænderygsmerter.