Store bryster ved siden af ​​normal eller problem?

Jakarta - Normalt giver kvinder mere opmærksomhed til hver del af deres krop. Er benene, der ser mindre plane ud, eller mindre krøllede øjenvipper. Men har du nogensinde været opmærksom på formen på dine bryster?

Hos voksne kvinder kan formen på højre og venstre bryst være forskellig. Så er denne tilstand normal? Fra et medicinsk synspunkt betragtes tilstanden med ensidig stor bryststørrelse som normal. Det skal dog bemærkes, at forskellen mellem højre og venstre bryst ikke bør være signifikant.

Årsagen i sig selv, forskellen i bryststørrelse, skyldes de hormoner, som kvinden selv oplever. Nogle bryster er meget produktive, andre er ikke. Så bryster, der ser produktive ud, skal være større i størrelse. Derfor er det meget vigtigt at bevare brystsundheden. Den enkleste måde er at dyrke motion og også opretholde en regelmæssig og sund kost.

Derudover, rapporteret fra Allwomenstalk-siden, er der seks måder at bevare brystets skønhed på. Kom nu, find ud af følgende:

  • Vælg den rigtige bh

Vælg ikke bare en bh på grund af den farve eller form, du kan lide. Men vælg en bh, som du virkelig har brug for, og den kan selvfølgelig passe perfekt. Brystbetingelser kan ændre sig afhængigt af hormoner. Der er tidspunkter, hvor brysterne forstørres og strækkes, så det er meget vigtigt at vælge den rigtige bh, så brysternes form og komfort bevares.

  • Bryster har også brug for fugtighedscreme

Det er ikke kun den udsatte hud, der har brug for fugtighedscreme. Dine bryster har også brug for fugtighedscreme for at holde huden blød og fugtig. Du kan bruge lotion hudfugtighedscreme, som du normalt bruger til dine hænder og fødder, men før du prøver det, skal du først påføre en lille smule for at teste, om huden på brystet er følsom eller ej.

  • Bikini? Brug solcreme

At nyde en ferie på stranden kan få dig til kun at fokusere på at beskytte den "generelle" hud, såsom hænder, fødder, nakke og ansigt. Faktisk, hvis du bruger tøj, der er åbent på brystet eller ryggen, har du også brug for solcreme på den del af kroppen. Så påfør det grundigt på udsat hud, ikke kun på generelle kropsdele, okay?

  • Brystmassage

Det er meget vigtigt at bevare brystets sundhed, og tidlig undersøgelse af brystet for at undgå truslen om kræft eller tumorer bør udføres regelmæssigt. Brystselvundersøgelse kan udføres ved at palpere brystet eller give massage til brystet. Hvis du finder en unormal klump, bør du foretage yderligere undersøgelse.

  • Sundt madforbrug

Vedligeholdelse af brystsundhed kan også ske indefra, nemlig ved at indtage fødevarer som: ferskner, laks, broccoli, olivenolie, kaffe og nødder. Disse typer fødevarer kan hjælpe med at nære brysterne indefra. Så glem ikke at tilføje denne menu til din madliste, okay?

For at bevare brystsundheden er det ikke nok bare at tjekke derhjemme. Der er tidspunkter, hvor du skal foretage en direkte undersøgelse på hospitalet. Så kontakt straks lægen, hvis du føler, at din helbredstilstand er forstyrret, ja.

Altid klar ansøgning at tale med lægen, hvis du ikke har haft tid til at komme direkte på hospitalet. Med , kan lægen kontaktes via Video/taleopkald og snak. Derudover kan du også foretage laboratorieundersøgelser efter lægens råd, hvis det er nødvendigt. Har du brug for medicin, vitaminer eller kosttilskud, kan du også købe dem her. Ordrer vil blive leveret inden for en time til deres destination. Kom nu, Hent nu i App Store og Google Play.