Vigtigt at vide! Symptomer og hvordan man behandler hjerteblokering

, Jakarta – Hjertet er et meget vigtigt organ for alt levende. Hvis hjertet holder op med at virke eller slå, vil livet i en person ende, fordi hjertet holder op med at pumpe blod gennem hele kroppen. Hvis blodet ikke flyder eller cirkulerer, kan de andre organer i kroppen automatisk ikke udføre deres funktioner korrekt.

Der er mange lidelser eller sygdomme, der kan angribe dette organ, hvoraf en er forekomsten af ​​hjerteblokering. Hjerteblokering er generelt forårsaget af plakopbygning eller åreforkalkning, som generelt dannes af kolesterol, fedt, calcium, metabolisk affald og blodkoagulationsmateriale kaldet fibrin, der findes i væggene i hjertets blod.

Disse plakaflejringer føres sammen med blodbanen og fastholdes i visse organer, såsom hjernen. Dette medfører, at der dannes blodpropper på pladens overflade, der kan tilstoppe blodkar, så blodgennemstrømningen afbrydes.

Årsagen til hjerteblokering er en person, der aktivt ryger, diabetes, fedme, forhøjet blodtryk og kan også skyldes alder, køn og en historie med hjerteblokering i familien.

Symptomer på hjerteblokade

Hjerteblokering kan forekomme i en ung alder. Plakken, der dukker op, vil fortsætte med at vokse og akkumulere med alderen. Normalt viser tilstanden ikke signifikante symptomer, før blodkarrene bliver virkelig indsnævret, blokeret eller endda bristet, hvilket i sidste ende får en person til at få et slagtilfælde eller hjerteanfald. Symptomer på en hjerteblokade omfatter:

  • Brystsmerter

Brystet vil føle smerte på grund af delvis eller total blokering af arterierne, der leverer blod til hjertemusklerne. Hjertemuskel, der ikke får blod, vil blive berøvet ilt og næringsstoffer, så den er beskadiget og ser smerter i brystet. Denne smerte i brystet udstråler normalt til venstre bryst, venstre hånd, ryg, nakke og venstre kæbe. Smerter i brystet, er meget farligt, hvis det ikke behandles hurtigt og hensigtsmæssigt.

  • Træt nemt

Træthed opstår let, fordi blodcirkulationen til hjertet ikke er optimal, så den ramte ikke kan lave anstrengende aktiviteter.

  • Svært at trække vejret

Åndenød opstår på grund af hjertets sammentrækning, der ikke er maksimal, så blodgennemstrømningen fra lungerne til hjertet aftager. Derudover kan angstfølelser forværre symptomerne på åndenød.

  • Kvalme og opkast

Kvalme og opkastning opstår som følge af øget vagusnerveaktivitet. Derudover er der også en forstyrrelse i blodgennemstrømningen i det nedre hjerte, som påvirker blodgennemstrømningen i mellemgulvsmusklen og de omkringliggende nerver, som kan udløse en refleks, der forårsager opkastning.

Hvordan man behandler hjerteblokade

Det første du skal gøre, når du finder symptomerne på hjerteblokering ovenfor, er straks at diskutere med en kardiolog for at finde ud af de næste skridt, du skal tage. Du kan tale om blokeringer eller andre helbredsproblemer med forskellige betroede ekspertlæger her igennem Chat, video/taleopkald når som helst og hvor som helst.

Hvis den hjerteblokering, du oplever, er meget alvorlig, og det er umuligt at helbrede ved at tage medicin, vil lægen normalt råde dig til at foretage yderligere undersøgelse for at bestemme placeringen af ​​det blokerede blodkar og også tillade en operation for at overvinde blokering..

Hvis du ikke har symptomer på en hjerteblokade, betyder det ikke, at du ikke behøver at være på vagt. Anvend livet med sund kost, motioner flittigt, tjek jævnligt dit helbred og tag vitaminer eller kosttilskud, der kan fås inden for 1 time kl. med service Apotek levering. Før du bruger det, Hent først i App Store og Google Play på smartphone din yndlings.