Anerkend fordelene ved ansigtstoner og hudtoner i hudpleje

, Jakarta – Et af de vigtigste hudplejeprodukter til ansigtet og anbefales at blive brugt regelmæssigt er toner. Dette skyldes, at denne vandbaserede væske indeholder aktive ingredienser, der kan hjælpe med at overvinde hudproblemer. Hjælper ikke kun med at fjerne snavs som olie og rester makeup . Brug af en toner kan også hjælpe med at lindre, reparere og udglatte hudens overflade.

Toner bruges ofte på ansigtshud ansigts toner og på huden som helhed eller hudtoner . Toner bruges normalt efter rengøring af ansigtet med rensemiddel eller ansigtsvask. Når de påføres korrekt, kan tonere give en række fordele for hudens sundhed, herunder:

1. Fugtgivende hud

Brug af en toner kan hjælpe med at fugte huden og forhindre skader såsom tør og revnet hud. Fordi toner kan hjælpe med at imødekomme det tilstrækkelige vandindtag, som huden har brug for. Dette er meget vigtigt for at bevare hudens elasticitet, glathed og overordnede ungdom.

Derudover kan en velhydreret hud også hjælpe med at reducere tegn på hudens aldring såsom rynker eller mat hud. Brug makeup på længere sigt kan også være i risiko for at få huden til at ældes hurtigere. Tja, regelmæssig brug af toner siges at hjælpe med at reducere denne risiko.

2. Acne fri

Brug rutinemæssigt toner i serier hudpleje kan også hjælpe med at forebygge og behandle acne på huden. Selvom de er små, kan forekomsten af ​​bumser i ansigtet være meget irriterende. Ud over at forårsage smerte kan acne i ansigtet også forstyrre udseendet og gøre ejeren usikker.

Toner virker ved at fjerne ophobning af olie, rester og døde hudceller fra ansigtshuden. Nå, det spiller en rolle i at reducere antallet af pletter i ansigtet og forebygge acne.

3. Krymp porerne

Udover at være grimme, kan store hudporer også forårsage en ophobning af snavs og olie til at trænge ind i huden. Hvis dette sker, bliver risikoen for irritation og infektion større. Nå, brug rutinemæssigt toner i en serie hudpleje kan hjælpe med at forhindre, at dette sker.

ansigts toner kan være med til at opstramme porerne på ansigtshuden, så der ikke optages en masse snavs og olie i huden. Som et resultat vil ansigtshud se friskere, renere ud og forhindre irriterende akne.

4. Balanceret ansigts-pH

Brugen af ​​tonere kan også hjælpe med at balancere pH, også kendt som brintpotentialet i ansigtshuden. Hvis den har en afbalanceret pH, vil huden være sundere og langt væk fra overskydende olie. Derudover kan en afbalanceret hud-pH forhindre overordnet infektion, og et afbalanceret hud-pH-niveau spiller en rolle i at gøre ansigtets udseende lysere og glattere.

5. Huden er mere beskyttet

Brug af en toner betyder, at den hjælper med at opretholde hudens fugtniveau og gør den mere fugtet. Fugtig hud vil ikke være tilbøjelig til at beskadige, hvilket betyder, at hudens beskyttelsesniveau er højere og undgår problemer.

Udover at bruge hudpleje og toner på huden, kan du også bevare en sund hud ved at spise sund mad. Der er flere typer fødevarer, der er kendt for at være gode for hudens sundhed, såsom frugt og grøntsager. Du kan også tage yderligere kosttilskud for at bevare hudens sundhed og skønhed.

Det er nemmere at købe kosttilskud eller andre sundhedsprodukter i appen . Med service Inter Pharmacy, Ordrer vil blive leveret til dit hjem inden for en time. Kom nu, Hent nu i App Store og Google Play!

Læs også:

  • Vær ikke doven til at bruge toner! Her er 4 fordele for ansigtet
  • 5 typer fødevarer, der er gode for hudens sundhed
  • 10 trin til koreanske kvinders hudpleje