For at blive smart skal du anvende disse 4 vaner til børn

Jakarta - Alle forældre vil føle sig stolte, når de ser deres barn udmærke sig. Af denne grund tøver forældre normalt ikke med at tilbyde de bedste uddannelsesfaciliteter til deres børn. Startende fra skoler, de nyeste gadgets, til yderligere kurser, så børn er klogere. Faktisk kan børns intelligens forbedres ved at give den rette stimulering. En af dem er at anvende følgende 4 vaner:

1. Giv børn sund morgenmad hver dag

Hvis du vil have dit barn til at vokse op smart, skal du sikre dig, at dit ernæringsindtag er sundt og afbalanceret, især ved morgenmaden. Ved at have en sund morgenmadsvane kan din lille få det næringsindtag, som hans krop har brug for til aktiviteter i løbet af dagen. Dette vil give børn mulighed for at koncentrere sig bedre, når de studerer.

Læs også: 5 grunde til, at morgenmad er vigtig for børn

Desuden kan morgenmad også dække 10-15 procent af et barns daglige ernæringsbehov. Så sørg for altid at tilberede en sund morgenmad, der er meget nærende for din lille, okay? Nogle typer mad, der anbefales til børns morgenmadsmenu, er mejeriprodukter, hvede, havre, nødder, jordnøddesmør, æggeblommer, grøntsager og frugt.

2. Tilskynd børn til at være aktive i aktiviteter

Hvis du vil have dit barn til at vokse smart op og have høj kreativitet, skal moderen få sin lille til at være aktiv i aktiviteter siden barndommen. Lad ikke barnet bare dase hele dagen eller bare lege spil hjemme. Inviter ham til at lave en række nyttige og sjove aktiviteter, såsom sport.

Hvis din lille for eksempel kan lide at lege i vand, kan moderen invitere ham til at svømme regelmæssigt, så hans krop bevæger sig aktivt. Udover at få dit lille barns krop i form, kan aktive aktiviteter som sport også øge blodcirkulationen til hjernen, så hjernen kan få mere ilt og næringsstoffer. På den måde har børns hjerner tendens til at fungere bedre og gøre dem klogere.

Læs også: 5 måder at få børn til at læse

3. Inviter børn til at læse sammen

Læsevaner skal anvendes siden barndommen hos børn. Hvis hun stadig er lille, kan hun begynde at opbygge interessen for læsning ved at læse eventyr inden sengetid. Så når barnet bliver ældre, inviter det til at læse sammen. Denne metode kan opbygge børns læsefærdigheder. Et par tips, mødre kan vælge nogle bøger, der er omtrent interessante for den lille og tage en vis tid at læse.

4. Sørg for, at barnets sengetid er overholdt

Det er også meget vigtigt at få din lille til at få nok søvn. Dette skyldes, at tilstrækkelig søvn gør barnets hjerneudviklingsproces bedre. Derudover er søvn også med til at optimere væksten af ​​muskler og støttevæv i den lilles krop.

Den nødvendige søvntid for babyer i alderen 0-3 måneder er 15-18 timer, mens babyer i alderen 4-11 måneder har brug for søvn i 15 timer. Børn i alderen 1-2 år skal sove i 11-14 timer, mens børn i alderen 3-5 år skal sove i 11-13 timer. Går man videre til alderen 6-13 år, er søvntid kun nødvendig i 9-11 timer. Så hos børn i alderen 13-18 år begynder søvnbehovet at ændre sig til kun 8-9 timer.

Læs også: Lær børn i sport fra en tidlig alder, hvorfor ikke?

Det er forskellige måder, mødre kan gøre, så deres børn vokser op intelligent. Men i stedet for kun at fokusere på intelligens, så vær opmærksom på din lilles helbred. For hvis hans helbred bliver forstyrret, vil hans vækst og udvikling automatisk falde og hans tænkeevne også falde. Når din lille er syg, straks Hent Ansøgning at spørge lægen igennem snak , om den førstehjælp, der kan ydes.

Reference:
WebMD. Tilgået 2020. Hvad gør børn intelligente?
Mom Junction. Tilgået 2020. Hvordan opdrager man et klogt og intelligent barn?
Baby Center. Fået adgang i 2020. 6 hemmeligheder til at opdrage et smart lille barn