Dette er en skønhedsbehandling til at formindske ansigtets porer

Jakarta – Problemer i ansigtet handler ikke kun om acne eller fedtet hud. Store porer er også et problem for kvinder. Denne tilstand er forårsaget af nedsat produktion af kollagen og elastin på hudens overflade. Ikke nok med det, store porer kan også være forårsaget af overskydende olieproduktion, og døde hudceller, der ophobes. For at formindske irriterende ansigtsporer kan du gøre disse trin:

Læs også: Smuk i dine 40'ere, disse er 7 ting at gøre

1. Ansigt Ansigt

Et af trinene til at krympe ansigtets porer er at fjerne det snavs, der tilstopper dem. Fjernelse af snavs indeni kan gøres ved ansigtsbehandling . For at bestemme den rigtige type ansigtsrens, bør du vælge et produkt med en geltekstur, ja. Til normale til tørre hudtyper kan du vælge produkter med cremetekstur. Undgå ansigtsrens med skrubbe .

2. Eksfolier

De store porer i ansigtet er årsagen til acne og hudorme, der samler sig. For at formindske ansigtets porer kan du eksfoliere mindst to gange om ugen. Ud over at krympe ansigtets porer, kan denne ene behandling reducere for høje olieniveauer i ansigtet. For at vælge et passende produkt, bør du bruge et produkt med en blød tekstur såsom sandkorn.

3.Brug solcreme

At have store eller små porer afhænger af en persons hudtype og type. En person med fedtet hud vil have større porer end dem med tør hudtype. Ikke nok med det, soleksponering er en af ​​triggerne til store porer i ansigtet. Derfor anbefales det, at du bruger solcreme før du rejser uden for hjemmet.

Læs også: Fordelene ved retinol for hudens skønhed, her er beviset

4.Brug af isterninger

At overvinde store ansigtsporer kan gøres ved at vaske dit ansigt med isvand. Udover at vaske dit ansigt med isvand, kan du putte isterninger i hele ansigtet. Dette er effektivt, fordi kolde temperaturer afslapper porerne og forhindrer dem i at hæve på grund af varme temperaturer efter en dag med udendørs aktiviteter. For maksimale resultater, gør det i 15 minutter, ja.

5. Medicinsk procedure

Hvis de tidligere nævnte trin ikke er effektive til at håndtere ansigtets porer, kan du udføre en medicinsk procedure. Her er nogle anbefalede behandlinger:

  • Fraxel lasermetode. Denne procedure udføres ved at stimulere væksten af ​​kollagen inde fra huden for at fjerne forstørrede porer, forbedre hudens tekstur og opstramme huden. Lasere virker ved at trænge ind i hudens epidermis lag.
  • Pobling pore sonic rensemiddel. Denne procedure udføres med en enhed, der producerer op til 10.000 vibrationer i minuttet. Ikke alene kan det overvinde store ansigtsporer, dette trin kan også fjerne resterende makeup, døde hudceller og snavs, der klæber til ansigtshuden.
  • Kemisk peeling. Som navnet antyder, udføres denne procedure ved hjælp af kemikalier. Denne procedure kan ikke kun beskæftige sig med forstørrede ansigtsporer, den kan opstramme ansigtets hud, udglatte ansigtet og fjerne sorte pletter.

Læs også: Koreanske kvinders sunde hud, her er behandlingen

Det er en række trin til at formindske forstørrede ansigtsporer. Hvis en række simple trin ikke kan klare det, ser det ud til, at medicinske trin er en mulighed, du kan anvende. Hvis du vil tage det sidste skridt som nævnt, kan du diskutere det først med lægen i ansøgningen . Du kan spørge tydeligt, hvordan proceduren er udført.



Reference:
Teen Vogue. Hentet 2020. Sådan minimerer du porer 12 forskellige måder (der faktisk virker).
God husholdning. Tilgået 2020. 11 hurtige og nemme måder at minimere dine porer på, ifølge hudeksperter.