Knæsmerter under sport, disse er tips til valg af knæstøtte

, Jakarta - Knæstøtte er en støtteanordning eller genstand, der kan bruges til at behandle smerter, der opstår i knæområdet. Der er mange tilstande, der kan forårsage knæsmerter. Derudover kan symptomerne på knæsmerter mærkes når som helst, især under aktiviteter eller sport. Så hvad er tipsene til at have knæstøtte Perfekt til behandling af knæsmerter.

Faktisk er det ikke meget anderledes at vælge knæstøtte fra at vælge andre hjælpemidler. Du skal kende de forhold, der angriber knæet og derefter justere i overensstemmelse hermed knæstøtte Den valgte. Derudover skal du sørge for at vælge det rigtige stofmateriale, den rigtige størrelse og kan hjælpe med at mindske smerter. På den måde kan du vende tilbage til dine aktiviteter uden at blive generet af smerter.

Læs også: Knæsmerter ved flytning? Pas på, det er årsagen

Forskellige årsager til knæsmerter

Knæstøtte kan bruges som en måde at behandle knæsmerter på, nemlig fysioterapi. I denne type behandling kan din læge foreslå at bruge en knæstøtte for at lindre smerter. Normalt bruges denne metode til personer med slidgigt . Derfor er det meget vigtigt at vide, hvad der forårsager knæsmerter, så brugen af ​​knæstøtte kan være mere hensigtsmæssig.

Generelt kan knæsmerter være forårsaget af en skade i knæområdet. Ud over smerter kan denne tilstand også udløse andre symptomer, såsom stivhed i knæet, hævelse og besvær med at rette knæet ud. Smerter i knæet vil normalt føles mere intense og ulidelige, når knæet bevæges. Det er derfor, folk med knæsmerter ofte har svært ved at rejse sig.

På grund af smerten, der opstår, kan knæets evne til at støtte kroppen også reduceres. Knæsmerter kan opstå, når der er en skade, eller de kan komme gradvist og vil blive værre over tid. Forskellige årsager, forskellige niveauer af knæsmerter og hvordan man behandler det.

Læs også: Kend operationen for knæsmerter

Skader er den vigtigste udløser for knæsmerter. Over tid kan denne tilstand blive mere alvorlig og føre til forstyrrelse af knævævet. Der er flere lidelser, der kan opstå fra en knæskade, herunder forstuvede ledbånd eller vævet mellem knoglerne i knæleddet, afrevne knæledbånd, revet brusk og bursitis.

Denne tilstand kan også føre til dislokation af knæskallens knogler samt brud. Der er flere dele af knoglen, der kan brækkes, nemlig knæskallen, lårbenet og skinnebenet. Ud over skader er der andre ting, der kan udløse knæsmerter, herunder leddegigt, slidgigt, gigt, infektioner i knæet, kræft, der har spredt sig til knæleddet og Osgood-Schlatters sygdom.

Risikoen for knæsmerter er højere hos personer, der er overvægtige eller fede, har en historie med knæskader og ofte knæler eller laver aktiviteter som at løfte tunge genstande, eller atleter, der laver mange bevægelser, der involverer knæet. Denne tilstand bør ikke tages let på og skal have den rette behandling.

Læs også: Kend årsagerne til uudholdelige svære knæsmerter

Derfor har knæet en vigtig funktion til at støtte kroppen. Dette medfører, at knæet er modtageligt for skader. Find ud af mere om knæsmerter og hvad der forårsager dem ved at spørge Dr. Moch Nagieb SpOT (K) gennem ansøgningen . Doktor Moch Nagieb er en ortopædisk og traumatisk specialist, som aktivt betjener patienter på Sari Asih Ciputat Hospital, Medika Lestari Hospital, Sari Asih Ciledug Hospital og Syarif Hidayatullah Hospital. Han modtog sin specialistgrad efter at have afsluttet sin uddannelse ved University of Indonesia, Depok i 2002. Doktor Moch Nagieb er medlem af Indonesian Orthopedic & Traumatology Specialist Doctors Association (PABOI) og Indonesian Doctors Association (IDI) som medlemmer.

Kom nu, Hent nu i App Store og Google Play!

Reference:
Sundhed. Tilgået 2020. De 6 bedste knækompressionsærmer til enhver type aktivitet
NHS UK. Tilgået 2020. Knæsmerter.
Healthline. Hentet 2020. Hvad forårsager knæsmerter?