Kaloriefri sund kost menu

, Jakarta - Mange mennesker føler, at deres krop er for tung, så de gør forskellige måder at tabe den på. En af dem er at implementere en sund kost. Mange sunde kostmenuer er lave i kalorier og kan gøres for at reducere kropsvægten.

En måde at diæt på, der kan gøres, er en diæt med lavt kalorieindhold. Denne diæt udføres ved at spise fødevarer under normale krav. Denne diæt erstatter dog almindelig mad med fødevarer rige på fibre, vitaminer og mineraler.

Læs også: Vil du have sund og slank? Se denne vegetariske kost måde!

Kaloriebehovet for voksne er cirka 2.000 kalorier. Men hos en, der er overvægtig, skal indtaget af kalorier, der kommer ind, reduceres, så hans krop vender tilbage til at være ideel. Alligevel skal reduktionen i kalorier ske med beregninger, så kroppen stadig kan udføre sine aktiviteter som normalt.

Så er nogle fødevarer, der skal begrænses, indtil de skal stoppes fra forbrug:

  • Sukker. Sukker kan være vanedannende, fordi det har vanedannende egenskaber. Indtagelse af for meget sukker kan få en person til at tage hurtigere på i vægt. Derudover er overdreven sukkerforbrug en væsentlig årsag til flere sygdomme, nemlig fedme, diabetes og hjerte-kar-sygdomme. Forsøg derfor at undgå for stort sukkerforbrug.

  • Frø og vegetabilsk olie. Sojaolie, majsolie og nogle andre olier indeholder raffinerede fedtstoffer, der er høje i Omega-6 fedtsyrer, så de kan være dårlige for en person, der er på diæt.

  • Kunstige sødestoffer. Kalorier i kunstige sødestoffer er ret høje, hvilket gør, at en person får et stort kalorieindtag. Derudover giver dens søde natur lyst til at fortsætte med at indtage det.

  • Mad med en lang proces. Fødevarer, der er forarbejdet i lang tid, indeholder normalt lave næringsstoffer og høje kemikalier, så de er ikke gode for helbredet.

Læs også: Det rigtige kostprogram til dig, der har travlt

Sund kostmenu til vægttab

Inden du vælger en sund kaloriefattig diæt med den bedste metode, er det første du skal gøre at finde ud af, hvor mange kalorier du skal ind i din krop om dagen. Dette tal afhænger af kropsholdning, køn og aktiviteter, der udføres pr. dag.

Nævnt, at antallet af kalorier for kvinder, der er på en diæt om dagen omkring 1.200 kalorier. Så for mænd, der er på et diætprogram, er det omkring 1.500-1.800 pr. dag. Alligevel afhænger det hele af de udførte aktiviteter og kropsholdning.

Læs også: Disse er fakta om Mayo-diæten for at gøre kosten mere nyttig

Sund kostmenu med 1.200 og 1.500 kalorier

Denne sunde kostmenu er ikke svær at lave, hvis du vælger en masse fødevarer, der er rige på næringsstoffer. På denne diætmenu bør du vælge masser af frugt og grøntsager, der er lavt i kalorier, men højt i fiber og fedtfattige proteinkilder. Her er en sund kostmenu, der kun er på 1200 kalorier:

  • Morgenmad: s en kop havregryn, en ske honning, en kop ægte appelsinjuice og en kop kaffe eller te som drink.

  • Frokost: to skiver fuldkornsbrød fyldt med skiveskåret kyllingebryst, derefter toppet med skivede tomater, salat og en skefuld sennep. Tilsæt derefter halvanden kop skåret gulerødder og vand som en drink.

  • Aftensmad: tre ounce grillet laks, en kop grønne bønner, salat og citron til drink.

  • Snack: et æble, en kop fedtfri mælk og en kop jordbær.

Så er en sund kostmenu med 1.500 kalorier:

  • Morgenmad: en skive fuldkornsbrød med en spiseskefuld mandelsmør , et hårdkogt æg, en appelsin og en kop kaffe eller te uden sukker.

  • Frokost: to skiver fuldkornsbrød, to ounces skåret roastbeef, en skive ost, en skefuld sennep og en kop fedtfri mælk til drikke.

  • Aftensmad: et stykke kyllingebryst på tre ounce, en kop kogt broccoli med citronsaft, en halv kop kogte sorte bønner, en fuldkornsrulle, et glas usødet og fedtfri mælk.

  • Snack: en kop almindelig yoghurt, en halv kop blåbær og en kop appelsinjuice.

Det er sunde kostmenuer fri for kalorier. Har du spørgsmål til en sund kost menu, lægen fra klar til at hjælpe. Kommunikation med læger kan ske nemt igennem Snak eller Stemme / Videoopkald . Du kan også købe medicin i appen , og din ordre vil blive leveret til din destination inden for en time. Kom nu, Hent appen er nu på App Store og Google Play!