Disse er sundhedsrisiciene ved at bruge sexlegetøj, som du har brug for at kende

, Jakarta - Sexlegetøj er ikke længere noget nyt for par eller enkeltpersoner, der ønsker at udforske deres seksualitet. Populariteten af ​​voksenlegetøj er steget i den seneste tid. Ifølge Katherine Schreiber og Heather Hausenblas Ph.D, siger eksperter i seksuel sundhed og dets forhold til afhængighed, sexlegetøj ofte brugt af par som en variation for at opnå tilfredshed såvel som fantasi.

Men bag det sjove er det godt for en partner eller en person at bruge sexlegetøj kender også sundhedsrisici og brugen af, hvad der er sikkert for intime organer. Før du bruger sexlegetøj , bør du overveje nogle af disse ting, så de intime organers sundhed bevares.

Læs også: Vigtigheden af ​​at opretholde pH-balancen for Miss V

  1. Indeholder skadelige kemiske stoffer eller ej

Et nummer af sexlegetøj lavet med kemikalier, der ikke er sikre for den menneskelige krop. Disse kemikalier kan forårsage kløe, svie, udslæt og vævsskade. De mest almindelige kemikalier, der anvendes i sexlegetøj er phthalater . Det er kemikalier, der hjælper med at binde ting sammen og gøre plastik mere fleksibelt. Phthalater normalt findes i gummi sexlegetøj billige.

Eksponering phthalater Det er blevet forbundet med mandlig fertilitetsproblemer, brystkræft, fedme, type 2-diabetes, astma, neuroudviklingsproblemer, adfærdsproblemer, autismespektrumforstyrrelser og ADHD.

Andre kemikalier man skal være opmærksom på inkluderer trimethyltinchlorid , phenol , kulstofdisulfid , toluen , og admin . Dette kemikalie kan påvirke fosteret til en kvinde, der er gravid eller ammer. Indholdet af disse stoffer har også en skadelig effekt på centralnervesystemet.

Læs også: Effekter af ofte tilbageholdte, pas på Urinvejsinfektioner lurer

For at finde ud af, om materialet sexlegetøj sikkert eller ej, du kan tjekke fra lugten. Hvis et produkt har en stærk aroma, er det en god indikator for, at der blev brugt billige og usikre ingredienser til at lave det.

  1. Bakterier-tilbøjelige tekstur

Sexlegetøj porøs og ikke renset ordentligt er et hjem for bakterievækst. Desuden, hvis teksturen er porøs, er det svært at rengøre den, fordi den er for buet til at lave sexlegetøj modtagelige for bakterier.

  1. Sikker materialetype

Udvælgelsen af ​​sikre materialer er en af ​​de vigtige ting at overveje, når du vil vælge sexlegetøj . Nogle typer materialer, der er klassificeret som sikre, nemlig:

Læs også: 3 fordele ved honning for reproduktiv sundhed

  • Silikone

Silikone bruges generelt til at lave sexlegetøj mere elastisk og og realistisk. Det er dyrere end materialer fremstillet med skadelige kemikalier, fordi det er mere holdbart.

  • rustfrit stål

Dette materiale er ikke kun en fryd for øjet, men også let at rengøre.

  • Borosilikatglas

Dette materiale er perfekt til sexlegetøj fordi det er ikke-porøst eller giftigt og ikke deformeres ved høje temperaturer.

  1. Sexlegetøj med frugt?

Jen Gunter, MD gynækolog fra Canada anbefaler ikke at bruge sexlegetøj fra frugt, hvoraf den ene er agurk. Det skyldes, at selvom teksturen er blød, har den en tendens til at sprede bakterier og smudsmikrober ind i skeden.Agurker kan faktisk også have en risiko for at skade den indre slimhinde i skeden.

Vil du vide mere om intim organsundhed, kan du spørge direkte til . Læger, der er eksperter på deres områder, vil forsøge at give dig den bedste løsning. Tricket, bare download applikationen via Google Play eller App Store. Gennem funktioner Kontakt læge du kan vælge at chatte via Video/taleopkald eller Snak .