Hvorfor skal man faste før lægetjek? Dette er årsagen

, Jakarta – At opretholde sundhed er en vigtig ting, der skal gøres af alle. Sundhed skal opretholdes af alle uanset alder. Både unge og gamle skal forebygge alle sygdomme, der kan forstyrre. At opretholde en diæt for at leve en sund livsstil er en måde, du kan gøre for at bevare sundheden.

Læs også: 3 grunde til et lægetjek inden nytår

Ikke nok med det, du skal også gøre det sundhedscheck. Denne grundige undersøgelse er obligatorisk for dig, der er fyldt 40 år. Sundhedscheck er en omfattende helbredsundersøgelse, der kan bruges til at forebygge sygdomme, der kan angribe sundheden. Ved at gøre sundhedscheck, vil alle sygdomme og lidelser i sundhed lettere blive opdaget tidligt.

Selvom det ikke er nødvendigt, sundhedscheck er blevet en ny vane, der har mange positive indvirkninger på sundheden. Udførelse af en grundig undersøgelse på regelmæssig basis kan opretholde en sund kropstilstand sammen med alderen.

Faste før lægetjek

Før du gør sundhedscheck, mange forberedelser du skal gøre. Ud over at give information om sundhed, livsstil og medicin, der generelt er indtaget tidligere sundhedscheck Du er forpligtet til at faste.

Hvis du bliver bedt om at faste, før du gør sundhedscheck, hvilket betyder, at du ikke må spise, drikke og ryge. Det er nødvendigt at faste, for at resultaterne af den undersøgelse, du gennemgår, er mere nøjagtige. Hvis du stadig indtager noget mad og drikke, mens du gør sundhedscheck, frygtes det, at den mad eller drikke, der indtages, vil påvirke resultaterne af undersøgelsen.

Længden af ​​den faste, du lever, afhænger også af, hvilken type undersøgelse, der udføres. Men generelt skal du faste 10-12 timer, før du tager testen. Hvis du blot vil tjekke dit blodsukkerniveau, anbefaler lægerne at faste i 8 timer.

Læs også: Faste er gavnligt for helbredet, her er beviset

Nogle checks, der kræver faste

Ikke kun inspektion sundhedscheck hvilket kræver, at du faster. Kend nogle andre test, som også kræver, at du faster, nemlig:

1. Gastroskopi

Denne undersøgelse foretages for at se mavens tilstand. Normalt 6-8 timer før undersøgelsen er du forbudt at indtage noget. Dette gøres for, at lægerne lettere kan se maveindholdets tilstand og opdage sygdomme i maven.

2. Koloskopi

Tarmundersøgelse kræver, at du kun spiser mad, der indeholder fibre og vand i 2-3 dage før undersøgelsen. Få timer før undersøgelsen skal du faste og tage afføringsmidler.

3. Anæstesi

Hvis du skal have undersøgelsen i generel eller generel anæstesi, skal du faste et par timer før testen udføres.

4. Blodprøve

For at tage en blodprøve vil du normalt blive bedt om at faste i 8-16 timer. Herefter kan der tages en ny blodprøve.

Læs også: Kontormedarbejdere har brug for lægetjek for at forblive sunde

Fødevarer, der kan genoprette energi hurtigt

Efter undersøgelsen er afsluttet, glem ikke straks at spise fødevarer, der indeholder kulhydrater, så energien kan genoprettes hurtigt. Du kan også spise bananer og søde kartofler. Det komplekse kulhydratindhold i begge fødevarer genopretter hurtigt energien og får dig til at føle dig mæt længere.

Tøv ikke med at spørge om information vedr sundhedscheck. Du kan vælge og bestille tid hos en læge på et sygehus, der passer til dine behov via . Du kan også Hent Ansøgning nu også i App Store og Google Play, ja!

Reference:
HealthDirect. Tilgået i 2021. Faste til medicinske tests.
Healthline. Fået adgang i 2021. Alt hvad du behøver at vide om faste før en blodprøve.