2 fedtfattige fødevarer, der gør dig mæt hurtigt

, Jakarta – At vælge fødevarer med lavt fedtindhold bruges ofte som en måde at gå på diæt på. Fordi mange mennesker tror, ​​at overskydende fedt er en trigger for fedme. Men bare rolig, det viser sig, at der findes madtyper, der kan være en løsning til at hjælpe dig med at tabe dig.

For at slankeprogrammet kan køre gnidningsløst, kan du vælge at spise mad, der er lavt fedtindhold, men som kan få kroppen til at føles mæt længere. Du kan få en længere fuld effekt efter at have spist følgende to typer mad:

1. Fødevarer rige på protein

Fødevarer, der er rige på protein, kan være et godt valg til en diæt. Fordi denne type mad viser sig at være mere mættende end fødevarer, der indeholder kulhydrater og fedt. Ikke nok med det, denne type mad kan også være med til at fremme fedtforbrændingen og vedligeholde muskelmassen.

Nogle typer proteinrige fødevarer, der anbefales til indtagelse, er magert oksekød, som er en type mad, der er rig på protein, og som indeholder vitaminer og mineraler, herunder jern, zink og vitamin B12 aka folinsyre.

Der er også fjerkrækød uden skind, som er den bedste kilde til protein og fisk, som også indeholder protein, vitaminer og mineraler. Du kan også vælge at spise andre typer proteinrige fødevarer, såsom nødder, æg og fedtfattige mejeriprodukter.

2. Fødevarekilder til fiber

Ud over fødevarer, der er høje i protein, kan du også vælge fødevarer, der er rige på fibre for at starte et kostprogram. Denne type mad kan også få kroppen til at føle sig mæt i længere tid, fordi mad med højt fiberindhold er længere tid om at fordøje. Denne ret kan undertrykke kroppens ønske om at indtage for store mængder mad.

Nogle typer af fiberrige fødevarer, der kan være en mulighed, når du er på slankekure, er grøntsager, såsom broccoli, gulerødder, spinat, kartofler, grønne bønner, søde kartofler og majs. Du kan også spise frugt, såsom appelsiner, æbler, bananer, mango og pærer.

Ikke nok med det, fiberrige fødevarer såsom hvede og nødder og frø kan også være en mulighed. Udover at være i stand til at få maven til at føles mæt længere, kan disse typer fødevarer også hjælpe med at glatte fordøjelsen. Derudover hjælper det med at undgå forstoppelse alias besvær med afføring, der kan være irriterende.

Tabe sig ved at træne

Ud over at regulere kosten, kan overvindelse af vægtproblemer også klares med regelmæssig motion. Årsagen er, at et af de grundlæggende principper i at tabe sig er at sikre, at antallet af kalorier, der kommer ind i kroppen, er det samme som den mængde, der bliver brugt.

Hos voksne er den anbefalede træningsdosis for at holde kroppen i form og hjælpe med at tabe 150 minutters træning med moderat intensitet om ugen. Træn derudover ved høj intensitet i 75 minutter om ugen.

Træner du med det formål at tabe dig, kan du have brug for en anden portion, nemlig ved at øge tiden du træner, så du forbrænder flere kalorier. Din vægt og alder vil også afgøre, hvor meget motion du har brug for.

For at kroppen kan forblive sund og vægttabet succesfuldt, skal du supplere det med indtagelse af særlige kosttilskud eller vitaminer. Det er nemmere at købe kosttilskud eller andre sundhedsprodukter i appen . Med service Mellem Apotek , vil ordren blive sendt hjem inden for en time. Kom nu, Hent nu i App Store og Google Play!

Læs også:

  • 8 almindelige diætfejl
  • 6 nemme måder at tabe sig på bortset fra kost og motion
  • Tab dig med DASH Diet Program