Ideel hyppighed af intime forhold til kvalitetspar

Jakarta - Sex er ikke kun en reproduktiv proces for ægtepar efter ægteskab. At have sex har mange fordele for en persons fysiske og mentale sundhed.

For ægtepar er det nogle gange ret forvirrende at bestemme hyppigheden af ​​sex. Tilstanden af ​​kroppens udholdenhed, den hektiske arbejdsplan og miljøsituationen er årsagerne til ikke at have sex regelmæssigt.

Læs også: 6 Disse ting sker med din krop, når du ikke har sex

Hyppighed og kvalitet af egnethed til sex

Ifølge Paul Hokemeyer, en ægteskabs- og familieterapeut, tror hvert ægtepar ofte, at den anden partner har hyppigere samleje.

At tænke sådan gør ofte intime forhold til noget, der er forceret, så det ikke længere nydes. Faktisk er en indikator for hyppigheden af ​​samleje bestemt af partnerens alder og ægteskabets alder. Generelt har ægtepar sex en gang om ugen.

Hvis du og din partner har indgået et ret langt ægteskab, har ret travle hverdag og sjældent ser hinanden, så gør intime forhold til noget, der sjældent bliver gjort.

Faktisk kan ingen bestemme, hvor mange par der skal have sex. Denne aktivitet er bestemt af den enkelte partners ønsker og partnerens gensidige aftale.

Det er bedre at prioritere kvaliteten af ​​at have sex sammenlignet med hyppigheden af ​​at have sex, som du og din partner har. Intime relationer af høj kvalitet får dig og din partner til at mærke fordelene mere optimalt.

Læs også: Ikke ringere end Kamasutra. Lær den gamle indiske stil med tantrisk sex at kende

Ifølge forskning i tidsskriftet Socialpsykologi og personlighedsrum , par, der har sex mere end en gang om ugen, er ikke nødvendigvis lykkeligere end par, der har sex en gang om ugen.

Så det skader aldrig at tale om et godt tidspunkt at have sex med din partner, så du og din partner kan føle den samme lykke.

Fordele ved at have sex for par

Faktisk er intime forhold for ægtepar ikke kun et middel til reproduktion og seksuel tilfredsstillelse, men fremmer også intimitet. Der er ikke noget galt med at planlægge regelmæssig tid til at have sex med din partner, så det kan øge bindingen.

Nå, ud over et harmonisk forhold, kender du nogle af de fordele, der kan mærkes ved regelmæssigt at have intime forhold til din partner.

1. Undgå søvnforstyrrelser

At have sex får dig og din partner til at undgå problemet med søvnforstyrrelser. Generelt er det lettere for folk at falde i søvn efter at have haft sex med en partner.

Dette skyldes, at kroppen efter at have fået en orgasme normalt udskiller hormonet prolaktin, som gør kroppen mere behagelig og søvnig.

2. Forbedre hjernens funktion

Par, der regelmæssigt har sex, kan forbedre hjernens funktion. Dette skyldes, at hjernen under sex producerer en masse nye celler, og den inflammatoriske proces vil aftage.

3. Gør livet mere kvalitet

Tilfredsstillende intime relationer kan også gøre din livskvalitet bedre.

Læs også: 7 Overraskende fordele ved intime forhold

4. Reducerer smerte

Ikke kun gør par glade, at have sex reducerer også ømhed og smerter i nogle dele af kroppen. Orgasme er med til at øge blodgennemstrømningen i kroppen, så den kan stimulere blodgennemstrømningen til den krop, der føler smerte.

5. Sænkning af stressniveauer

Intime forhold bliver sjove, fordi det øger hormonerne dopamin og endorfiner, der frigives, når du udfører denne aktivitet. Udover at være sjov, hjælper denne aktivitet med at reducere stressniveauer. Livskvaliteten bliver også bedre.

Har du brug for mere fyldestgørende information om et sundt intimt forhold mellem mand og kone, kan du spørge direkte på . Læger, der er eksperter på deres områder, vil forsøge at give dig den bedste løsning.

Hvordan, nok Hent applikationer via Google Play eller App Store. Gennem funktioner Kontakt læge, du kan vælge at chatte via Video/taleopkald eller snak, når som helst og hvor som helst uden at skulle forlade huset.

Reference:
Forebyggelse. Tilgået i 2019. Hvor ofte har par sex?
WebMD. Tilgået 2019. 10 overraskende sundhedsmæssige fordele ved sex.