7 almindelige fejl ved påføring af makeup

, Jakarta - Makeup bruges 12–15 timer om dagen, kan mere eller mindre denne periode påvirke hudens tilstand. Derudover andre ting, der påvirker brugen makeup er, hvordan du ansøger makeup . Der er nogle fejl i makeup som er vigtige for dig at kende og inkluderer følgende:

  1. Sov ikke med makeup

Det du skal vide er, at din hud er meget snavset om natten på grund af den talg (olie), der kommer ud gennem porerne. Tilstedeværelsen af ​​bakterier på grund af hyppig berøring af ansigtet med snavsede hænder vil øge produktionen af ​​olie i ansigtet. Derfor er det meget vigtigt at rense din hud hver nat og lave en natplejerutine til din hudtype. Sov aldrig sammen makeup som vil tilstoppe porerne.

  1. Brug af væv til at fjerne makeup

Brug aldrig servietter til at fjerne make-up, for de renser ikke rigtig din hud. På den anden side vil tilstedeværelsen af ​​et væv faktisk tilføje snavs, bakterier og olie til ansigtet. Ren makeup uden tilsætning af vand vil beskadige og opløse snavset på den fedtede del af ansigtet, så det vil presse det dybere. Selve rengøringshandlingen er at bruge vand og rensesæbe.

  1. Gør ikke huden våd, når du fjerner makeup

Især når typen makeup -du er fundament flydende, brug creme- eller lotionbaserede rensemidler er de bedste produkter at bruge til korrekt rensning. Den bedste måde at rense på makeup er at massere ansigtet, der har fået en cremebaseret rens, ind i tør hud i 30 sekunder. Først derefter fugtes fingerspidserne med vand og masseres i 30 sekunder, skylles derefter med varmt vand.

  1. Bland ikke foundation med solcreme

Blande fundament og solcreme vil kun reducere effektiviteten af ​​hvert produkt. Ønsker du denne kombination, bør du først smøre en let solcreme på og derefter påføre fundament lys på den.

  1. Begræns brugen af ​​oliebaseret øjenmakeupfjerner

Mascara eller oliebaserede makeupfjernere kan risikere unødvendig hævelse, når rengøringsmidler kommer i dine øjne. Den mest anbefalede øjenmakeupfjerner er en vandbaseret, så den vil ikke have bivirkninger i øjets hudområde og gøre den inficeret eller svække den ydre hud.

  1. Træk ikke i øjnene for at fjerne makeup

Øjnene er et meget følsomt område og viser hurtigt ældningstegn. Det skyldes, at huden er meget tynd. Friktion, træk, selv bare gnidning kan fremskynde aldring og skade hudens elasticitet, herunder når du fjerner øjenmakeup. Den bedste måde at rense på makeup er ved befugtning vatrondell med viskelæder makeup oliefri, tør derefter ind i øjenområdet i 30 sekunder for at smelte øjenmakeup og vask derefter af ved at tørre forsigtigt af.

  1. Rens makeup børste

Rengøringsbørster makeup Rutinemæssigt er en måde at minimere overførslen af ​​bakterier eller snavs til ansigtet. Især hvis du har acneudsat og følsom hud, er det ideelle at rense børsten makeup 2-3 gange om måneden.

Hvis du vil vide mere om de fejl, der er begået ved ansøgningen makeup , kan du spørge direkte til . Læger, der er eksperter på deres områder, vil forsøge at give dig den bedste løsning. Tricket, bare download applikationen via Google Play eller App Store. Gennem funktioner Kontakt læge , kan du vælge at chatte via Video/taleopkald eller Snak .

Læs også:

  • 5 fordele ved at holde op med makeup
  • Er der den rigtige alder til at bruge makeup?
  • Kan du bruge makeup mens du er gravid?