Lav ingen PD, er der en måde at krympe lårene på?

, Jakarta – At have en slank og smuk kropsform er bestemt drømmen for de fleste kvinder. Men faktisk har kvinderne oftest problemer med deres kropsform. En del af kroppen, der ofte klages over på grund af sin store størrelse, er låret.

Problemet er, at store lår kan reducere udseendet, når du vil have en mini-nederdel eller shorts på. Men at skrumpe lårene kan ikke gøres bare ved at reducere mængden af ​​mad, også kendt som slankekure. Den mest effektive måde at krympe lårene på er at lave specielle øvelser for at stramme lårene med jævne mellemrum.

Faktorer, der forårsager store lår

Du må have undret dig over, hvorfor kvinder har tendens til at have større lår end mænd? Faktisk er store lår ikke kun forårsaget af fedme, men der er også andre faktorer, der påvirker dette til at ske. Så før du ved, hvordan du slanker det, skal du først kende årsagerne til følgende store lår:

  • Arvelighedsfaktor

Nogle kvinder har en kort akillessene, der fra fødslen sidder godt fast på bagsiden af ​​hælen til grænsen af ​​lægmusklen, så lår og læg bliver store af sig selv. Denne tilstand er svær at ændre, fordi den er arvet fra familien. Normalt er kvinder, der ikke er for høje og tykke, dem, der har store lår og lægge.

  • Køn

Grunden til, at kvinder har tendens til at have større lår end mænd, er fordi det kvindelige hormon østrogen får fedt til at samle sig i den nederste del af kroppen.

  • Kostvane

Indtagelse af mad i store portioner og ofte at spise usund mad, såsom fed, olieholdig, sød og salt mad, kan få en person til at tage på i vægt og forstørre sin kropsform. Ikke kun størrelsen af ​​låret, men andre kropsdele kan også forstørres.

  • Mangel på motion

Denne ene faktor er også meget indflydelsesrig på lårets størrelse. Motion er gavnligt for at forbrænde fedt. Mangel på motion vil få fedt til at samle sig i kroppen, herunder lårene.

  • For meget siddende

Nå, for dem af jer, der er kontoransatte, skal du være forsigtig. For meget siddende kan få størrelsen af ​​lårene til at forstørre, du ved. Det skyldes, at en sjælden gang du flytter dine ben, vil fedtet i den nederste del af kroppen ikke forbrænde, så det samler sig i lår og lægge.

Læs også: Vær forsigtig, det kan ske, hvis du sidder for meget

Sådan krymper lårene

Nå, ved at kende nogle af årsagerne til store lår ovenfor, kan du vide, hvilke vaner der skal stoppes for at strømline disse kropsdele. Derudover skal du gøre følgende måder at krympe lårene på:

1. Squat

Hvis du vil skrumpe dine lår, så skal du dyrke sport, der kan træne dine underkropsmuskler, hvoraf den ene er squats . Denne øvelse er effektiv til at forbrænde fedt fra lårene til læggene samt træning af musklerne. Du kan også gøre squats mens du holder håndvægte for maksimale resultater.

2. Lunges

Udover squats , udfald kan også træne benmuskler og forbrænde fedt i lårene. Tricket er fra stående stilling, træd en fod frem, og bøj derefter knæet så lavt som muligt, indtil det andet bens knæ rører gulvet. Derefter vender du tilbage til en stående stilling. Gør denne bevægelse mindst 10 gange på hvert ben.

Læs også: 6 øvelser til at stramme balderne

3. Brandhane

En anden måde at krympe lår på, som også har vist sig at være ret effektiv, er: brandhane . Tricket er at komme i en kravlestilling og sørge for, at dine knæ og hænder er hofte- og skulderbredde fra hinanden. Hold derefter hofterne oppe og ret det ene ben tilbage, så det er parallelt med resten af ​​din krop. Derefter skal du vende tilbage til den oprindelige position og skifte til det andet ben.

4. Burpees

Burpees er en af ​​de bedste øvelser til at forbrænde fedt i underkroppen. Selvom det ser simpelt ud, er denne bevægelse faktisk ret svær og trættende, du ved. Burpees-bevægelsen, der er afhængig af benkraft til at sidde på hug og stå, får også alle underkroppens muskler til at fungere optimalt.

For at lave burpees skal du først starte fra stående stilling. Sæt dig derefter på hug med begge hænder, der rører gulvet, og kast derefter begge fødder tilbage i en position armbøjninger , så lav push ups. Derefter skal du vende benene tilbage til en hugsiddende stilling og derefter vende tilbage til en stående stilling. Udfør denne bevægelse mindst 20 gange.

5. Træd op

Nå, hvis denne ene bevægelse er ret nem at udføre. Du skal kun sørge for en lille stol. Måden at gøre dette på er at træde foden op på stolen og derefter sænke den igen. Kort sagt kan du lave denne øvelse ved at gå op eller ned af trapper. Du kan også holde håndvægte, mens du laver denne øvelse for ekstra intensitet.

Læs også: Vær ikke doven ved at gå op ad trapper på kontoret, her er fordelene!

Det er nogle nemme bevægelser, der er nyttige til at krympe lår og lægge. Vil du vide mere om kost og hvordan du slanker dig, så spørg bare eksperterne gennem appen . Du kan også spørge din læge om sundhedsråd igennem Video/taleopkald og Snak . Kom nu, Hent nu også i App Store og Google Play.