Dette er førstehjælp til hjerteanfald

, Jakarta - Hjertesundhed er vigtig at opretholde for at overleve. Dette gøres for at beskytte organet mod sygdomme, der kan være dødelige. En af de sygdomme, der kan forårsage døden, er et hjerteanfald.

Hjerteanfaldsforstyrrelser opstår, når hjertet ikke får blodforsyning på grund af blokering. En ting, der forårsager denne blokering, er generelt forårsaget af en blodprop. Mange mennesker går i panik, hvis denne lidelse opstår, derfor bør du kende til førstehjælp til et hjerteanfald. Her er forklaringen!

Læs også: Hjerteanfald sker oftere om morgenen, virkelig?

Hjerteanfald førstehjælp, når det opstår

En person får et hjerteanfald, når hjertet ikke får ilt fra blodet. Mange mennesker bliver raske efter denne sygdom, selvom der er en alvorlig risiko, hvis den syge får et hjertestop eller hjertet holder op med at pumpe.

En person, der har angina, er mere tilbøjelig til at få et hjerteanfald. Sygdommen får arterierne til hjertet til at indsnævres, og hjertemusklen får ikke nok iltet blod. Dette kan ske, når en person laver fysisk aktivitet, men er mere risikabelt i hvile.

Den gennemsnitlige person med dette hjerteproblem venter 3 timer, før han får hjælp. Mange mennesker, der udvikler hjerteproblemer, mister livet, før de når frem til hospitalet. Mennesker med denne lidelse bør hurtigt få lægehjælp.

En person, der har et hjerteanfald kan opleve symptomer, såsom:

  • Ubehageligt tryk og smerter i midten af ​​brystet;

  • Smerten i brystet udstråler til skuldre, ryg, nakke, til den øvre del af maven;

  • Svært at trække vejret;

  • Stivhed, svimmelhed, til besvimelse;

  • Sveden og kvalme.

Et hjerteanfald forårsager brystsmerter i mere end 15 minutter, men det kan også forårsage nogen symptomer alene. Ud over ovenstående symptomer kan patienter opleve fordøjelsesbesvær, nakkesmerter og vedvarende kæbesmerter. Disse symptomer kan også vare længe før et hjerteanfald opstår.

Læs også: 4 ubevidste årsager til hjerteanfald

Har du desuden spørgsmål vedrørende førstehjælp til hjerteanfald, kan lægen fra klar til at hjælpe. Hvordan, du har brug for Hent Ansøgning i smartphone du! Derudover kan du også afgive en ordre online til en fysisk undersøgelse af hjertet i ansøgningen.

Efter at have kendskab til symptomerne, skal du vide, hvordan du giver førstehjælp til personer med et pludseligt hjerteanfald. Dette kan forhindre uønskede komplikationer i at opstå. Her er nogle måder at gøre førstehjælp til et hjerteanfald, nemlig:

  1. Prøv at bede personen om at sætte sig ned, hvile og forblive rolig ved at tage regelmæssige vejrtrækninger. Du skal løsne tøjet, hvis det er for stramt.

  2. Du kan give aspirin for at få hjertet tilbage til det normale. Men du skal finde ud af, om personen er allergisk over for aspirin eller er forbudt af lægen at tage stoffet.

  3. En person med hjerteproblemer skal have nitroglycerin. Du giver medicinen efter lægens anvisning. Giv ikke medicin, der ejes af en anden, da doseringen kan være anderledes.

  4. Du kan udføre CPR, hvis personen er bevidstløs. Herefter kan du ringe til det nærmeste sygehus for yderligere behandling. Fortsæt HLR, indtil personen er ved bevidsthed, eller der kommer hjælp.

Læs også: Dette er en effektiv måde at håndtere et hjerteanfald på

Her er ting, der kan gøres for førstehjælp, når nogen har et hjerteanfald. Dette er beregnet til at holde hans hjerte i gang, så døden ikke indtræffer.

Reference:
Medline Plus. Tilgået 2019. Hjerteanfald førstehjælp
Mayo Clinic. Tilgået 2019. Førstehjælp Hjerteanfald