Hvad skal du være opmærksom på, før du barberer babys hår

, Jakarta – Når barnet er 40 dage gammelt, anses barnet for at have en ret stærk fysisk tilstand og er klar til at mødes med mange mennesker, så moderen kan tage sin lille med i salonen for at få sit hår klippet. Der er dog også nogle mødre, som stadig er bange for at barbere deres babys hår, fordi de synes, barnets hoved stadig er for blødt og nemt kan komme til skade. Det er faktisk ikke nødvendigt for moderen at barbere barnets hår, men faktisk kan dette give mange fordele for den lilles helbred, du ved.

Babyhårrødder begynder at dannes, siden han var 8 uger i livmoderen og fortsætter med at vokse, indtil han bliver født. Babyens første hår er også kendt som vellus. Dette hår er meget tyndt, og hver tråd er meget finere end en voksen hårstrå. Fra den første uge af fødslen til 12 uger vil dette fine hår falde af sig selv. Det viser sig dog, at barbering af babys fine hår kan give mange sundhedsmæssige fordele for ham, du ved.

  • Hoved rengøring

Ved fødslen er der meget fedt og snavs fra moderens livmoder, der klæber over hele barnets krop, inklusive hovedet. For ikke at nævne, sved og opspyttede væske, der ved et uheld klæber til håret, vil gøre barnets hoved beskidt. Så ved at barbere barnets hår vil snavset, der sidder fast i håret, forsvinde, og hovedet bliver rent.

  • For let at kunne ses, når der er irritation

Hoved skaldet babyen vil gøre det lettere for moderen at vide, om der er irritationer, bylder, sår eller udslæt på hendes hoved. Barbering af hår er også obligatorisk, hvis der er byld på babyens hoved. Med et rent hår bliver det nemmere at behandle bylder og forhindre infektionen i at blive værre.

  • Mere cool

Varmt vejr kan få babyen til at svede meget, og hvis den ikke bliver kontrolleret, vil der være stikkende varme eller rødme på den lilles hoved. Ved at barbere sit hår vil den lille føle sig kølig og mere komfortabel, fordi vindstødet vil ramme hans hoved direkte for at reducere varmen.

Sådan barberer du babys hår

For at barnet ikke skal bøvle og græde, når hun bliver barberet, kan moderen klippe sit hår, mens hun sover hurtigt. At klippe en babys hår kan tage så meget som to timer, så du skal slappe af og være forsigtig, når du gør det. Sådan barberer du babys hår korrekt, som mødre har brug for at vide:

  1. Før du begynder at barbere, skal du først væde barnets hår for at gøre det lettere for moderen at klippe sit hår.
  2. Find en sikker og behagelig position til barbering af babys hår. Mor kan lægge et lille håndklæde som base under hovedet. Løft derefter barnets hoved lidt og barber langsomt.
  3. Klip barnets lange hår først. Gør det forsigtigt, så barnet ikke forskrækker.
  4. Når du er færdig med at klippe babyens lange hår, skal du fugte hele hans hoved med varmt vand.
  5. Rengør derefter resten af ​​håret med en barbermaskine. Den korrekte retning af barberingsbevægelsen er lodret nedad. Vær opmærksom på tværsnittets hældning mod hovedbunden og tryk forsigtigt skraberen ned under barberingen. Mødre skal være ekstra forsigtige med skraberen for ikke at skade barnets hoved.
  6. Hvis moderen ved et uheld kommer til skade på babys hudhoved under barbering, skal du ikke gå i panik. Behandl straks såret med et antiseptisk middel ved at bruge vatpinde langsomt.

Det er en nem måde at barbere en nyfødt babys hår på. Hvis efter hans hoved skaldet , mor fandt en plet, der danner sig som øer i hendes hovedbund, det er en skorpe på hovedet eller det man ofte kalder vuggehætte . Mødre bør rense skorpen på dette hoved, fordi hvis det ikke kontrolleres, kan det hæmme cirkulationen af ​​sved, hvilket resulterer i fremkomsten af ​​forskellige former for hudlidelser. Mødre kan læse, hvordan man renser en babys hovedbund for at få mere information.

Hvis du vil stille yderligere spørgsmål om, hvordan du plejer babys hår, kan du kontakte lægen gennem ansøgningen . Mor kan tale med lægen via Stemme/videoopkald og Snak når som helst og hvor som helst. Derudover kan mødre også købe de sundhedsprodukter, de har brug for igennem og ordren vil blive leveret til destinationen inden for en time. Nu, har også funktioner Service Lab hvilket gør det nemmere for mødre at udføre forskellige former for helbredstest. Kom nu, Hent nu også i App Store og Google Play.