Er det sikkert for gravide kvinder at drikke ingefærte?

"Mange gravide kvinder er bange for at drikke ingefærte på grund af tvivl om dens sikkerhed. Faktisk, hvis du ikke indtager mere end 2-3 glas om dagen, er det okay. Ingefær er i stand til at lindre symptomer på kvalme på grund af morgenkvalme i graviditetens første trimester. Men det er også vigtigt at afveje risici, ja.”

Jakarta – Taler om krydderier, der har mange sundhedsmæssige fordele, så er det selvfølgelig ufuldstændigt, hvis du ikke nævner ingefær. Ja, dette krydderi har længe været brugt som traditionel medicin mod forskellige sygdomme. For gravide kvinder kan det at drikke ingefærte hjælpe med at lindre symptomer på morgenkvalme eller kvalme morgen kvalme .

Mange tvivler dog på sikkerheden ved ingefærte for gravide kvinder. Faktisk, hvis det indtages i moderate eller ikke for store mængder, er det sikkert, virkelig. Gravide kvinder kan endda indtage en kombination af ingefærte med citronskiver. Flere detaljer om de sikre regler for gravide kvinder til at indtage ingefærdrikke er i den følgende diskussion.

Læs også: Indtagelse af disse fødevarer for at blive gravid hurtigt

Fordele ved ingefærte under graviditet

Når du er gravid, er der flere typer mad og drikke, som bør undgås for at bevare moderens og barnets sundhed. At opretholde en sund kost er en vigtig del af graviditeten, da det hjælper den kommende mor med at fodre sin krop og den voksende baby i livmoderen.

Der har været en del diskussion omkring, hvorvidt urtete er sikker under graviditet, primært på grund af det skjulte koffeinindhold, der bør begrænses. Generelt er urtete sikre, når de tages med måde, op til 2-3 kopper om dagen.

Det er en god idé at erstatte traditionelle koffeinholdige drikke som kaffe eller te med urtealternativer, så længe de ikke indeholder koffein (pebermyntete eller hindbærbladste).

En af de urteteer, der anbefales til forbrug af gravide kvinder, er ingefær. Hvorfor det? Hvad er fordelene ved ingefær for gravide kvinder? Ingefær er kendt for at have fordele ved kvalme og morgenkvalme. Prøv at indtage ingefærte om morgenen, dette kan reducere morgen kvalme .

Ingefær anbefales også, når du har ondt i halsen. Ingefær har beroligende anti-inflammatoriske egenskaber og kan bekæmpe dårlige bakterier. Ingefærte hjælper med at fordrive sveden og opvarmer derved kroppen indefra og tilskynder den til at skylle toksiner ud og forbedre blodcirkulationen.

Normalt oplever gravide kvinder ofte forstoppelse, især når fosteret i livmoderen bliver større, vil det undertrykke urinvejene, som naturligvis gerne vil tisse kontinuerligt. Nå, ingefær hjælper virkelig med at reducere fordøjelsesproblemer og beroliger tarmene.

Fordi det hjælper med at lindre symptomer på betændelse, er ingefær meget godt til indtagelse, især hvis gravide kvinder føler symptomer på smerter, der gør dem ubehagelige.

Hvis du føler en usædvanlig smertefuld fornemmelse og har brug for en anbefaling fra en ekspert, så spørg din læge direkte og køb den ordinerede medicin via appen . Læger, der er eksperter på deres områder, vil forsøge at give dig den bedste løsning. Hvordan, nok Hent Ansøgning via Google Play eller App Store.

Ud over at give fysiske sundhedsmæssige fordele hjælper det at drikke ingefærte også på det psykologiske eller følelsesmæssige helbred. Humør sving ofte opleves af gravide kvinder og indtagelse af ingefær te kan berolige moderens følelser fra denne ændring i atmosfæren.

Ingefær indeholder nemlig 14 unikke forbindelser og antioxidanter, som kan skærpe den kognitive funktion og beskytte hjernen mod stress. Det kan også have en indvirkning på serotoninniveauet, hvilket kan reducere angst.

Læs også: Er det normalt at hæve fødder efter fødslen?

Risici at overveje

Selvom det har mange fordele for gravide kvinder, er der nogle risici, der skal overvejes, før du indtager ingefærte. For nogle mennesker kan ingefær forårsage bivirkninger såsom halsbrand, diarré og mundirritation.

Vær også forsigtig med at indtage ingefærte, for ikke at overdrive det. Selvom risikoen er lav, kan overdreven indtagelse af ingefær have en negativ indvirkning på graviditeten, såsom at øge risikoen for fosterskader, abort og lav fødselsvægt.

Indtagelse af ingefær anbefales heller ikke til gravide kvinder, der nærmer sig det anslåede leveringstidspunkt, eller som tager antikoagulerende lægemidler. I denne tilstand kan indtagelse af ingefærte øge risikoen for blødning. Så vær forsigtig med at indtage ingefær, eller endnu bedre, hvis du først konsulterer en læge.

Reference:
Mødre og babyer i Storbritannien. Tilgået i 2021. Er det sikkert at drikke ingefærte under graviditet?
WebMD. Tilgået i 2021. Ingefær: Mulige helbred og bivirkninger.