Sjældent barbering af armhulehår, er der fordele?

, Jakarta – Barbering af armhulehår kan være en månedlig rutine for nogle kvinder. De fleste kvinder tror, ​​at armhulehår kan forstyrre udseendet. Anderledes er det dog med Alexandra Gottardo. Denne skuespillerinde og model indrømmer, at hun ikke har barberet sit armhulehår i lang tid. Ifølge ham er det ikke noget beskidt at ikke barbere armhulehår.

Så rejser dette spørgsmålet, fordelene ved ikke at barbere armhulehår. Hvis citeret fra sundhedslinje, Barbering af armhulehår giver ikke væsentlige sundhedsmæssige fordele. Så er der nogen fordele, hvis armhulehåret ikke barberes og får lov til at vokse? Her er anmeldelsen.

Læs også: Kan barbering af armhulehår slippe af med kropslugt?

  1. Sænke risikoen for infektion

Hvis det ikke gøres ordentligt, risikerer barbering af armhulehår eller hår i et hvilket som helst område at skade hudlaget. Når huden ikke behandles ordentligt, kan disse små sår være farlige og forårsage infektion. Nå, håret, der vokser i armhulen, fungerer som et skjold for at beskytte armhulens hudlag. Når der ikke er hår til at beskytte det, kan armhulens hud blive skadet og modtagelig for bakteriel infektion streptokokker , Staphylococcus aureus og MRSA.

Har du nogensinde haft en hudinfektion efter barbering? Hvis det er tilfældet, bør du ikke lade det trække ud og behandle det hurtigst muligt. Du kan spørge lægen relateret til håndtering og behandling af inficeret hud efter barbering. Gennem applikationen kan du kontakte en læge når som helst og hvor som helst via e-mail Snak , og Stemme/videoopkald .

Skal du købe medicin til behandling af en infektion, kan du også købe medicinen gennem appen . Ingen grund til at bekymre sig om at gå ud af huset, bliv bestille og ordren vil blive leveret inden for en time.

  1. Reducer friktion

Hvis du er typen, der er aktiv og kan lide at dyrke meget fysisk aktivitet, vil dine armhuler svede oftere. Tilsyneladende kan sved kombineret med friktion eller gentagne bevægelser forårsage betændelse og udslæt på huden. Man kan sige, jo mere armhulehår, kan hudbetændelsen minimeres.

Læs også: Har du brug for at vide, disse er fordelene ved papaya for hud og hår

Lancering fra insidere, Dr. Terrence Keaney, en hudlæge fra Arlington siger, at barbering kan forårsage hudproblemer. Den eneste måde at undgå dette problem på er at holde armhulen fugtig.

  1. Reguler kropstemperaturen

Du skal være opmærksom på, at alt hår på kroppen er temperaturfølsomt. Fjer vil lægge sig, når temperaturen er varm. Men når temperaturen er kold, vil pelsen helt sikkert rejse sig. Det viser sig, at fjerpositionering er en proces med at fange varme for at holde dig varm eller frigive varme for at holde dig kølig. Du tror måske, at hårets stigning eller fald kun er et spørgsmål om følsomhed. Faktisk har denne proces til formål at regulere kropstemperaturen.

Selvom der ikke er nogen konkrete sundhedsmæssige fordele ved at barbere armhuler, kan nogle mennesker lide udseendet af hårfrie armhuler. De fleste mennesker føler, at fjernelse af armhulshår minimerer kropslugt på grund af sved blandet med bakterier.

Læs også: Dette er risikoen for at være doven til at barbere kønsbehåring hos kvinder

På den ene side øger barbering af armhulehår eller hår hvor som helst på kroppen risikoen for indgroede hår, skader og hudirritation. Så om man skal barbere armhulehår eller ej, afhænger faktisk af individuelle præferencer. Hvis du skal barbere dig, så sørg for at være opmærksom på renlighed, okay?

Reference:
insidere. Tilgået i 2020. 5 sundhedsmæssige fordele ved ikke at barbere sig.
Healthline. Tilgået 2020. Er der fordele ved at barbere armhår? En vejledning, hvis du vælger at gøre det.