6 Behandlinger for hoste med slim til gravide

, Jakarta - Mild hoste hos voksne bliver generelt bedre af sig selv uden særlig behandling. I modsætning til gravide vil de opleve en længere hoste på grund af ændringer i immunsystemet, der er mere modtagelige for angreb af bakterier. Gravide kvinder bør ikke tage stoffer uforsigtigt, fordi det vil have indflydelse på fosteret i livmoderen. Inden du beslutter dig for at tage medicin, skal du indtage følgende naturlige ingredienser til behandling af hoste hos gravide kvinder.

Læs også: Dette er et trick til at helbrede trøske under graviditeten

  • Hvidløg

Hvidløg er en af ​​de naturlige ingredienser, der kan bruges til behandling af hoste hos gravide kvinder. Hvordan man bruger det er at tygge direkte. Hvidløgets antivirale, antibakterielle og antimikrobielle egenskaber kan forhindre yderligere infektioner, såsom bronkitis eller lungebetændelse som en komplikation til at hoste slim op.

Indholdet anses også for at være effektivt til at dræbe forskellige sygdomsfremkaldende organismer. Ud over at spise det direkte, kan mødre male hvidløg og blande det med te og honning.

  • Ananas

Bromelain i ananas kan bruges til at behandle hoste hos gravide kvinder. Bromelain i sig selv er et anti-inflammatorisk stof, som er effektivt til at reducere betændelse i luftvejene. Bromelain virker ved at nedbryde slim, der har samlet sig og størknet i lungerne og halsen. For at overvinde hoste hos gravide kvinder kan mødre behandle det til juice eller spise ananas direkte.

Læs også: 3 måder at bevare smuk hud på under graviditeten

  • Ingefær

Ingefær er kendt for at have mange gode sundhedsmæssige fordele, hvoraf den ene er at overvinde hoste hos gravide kvinder. Ingefær har stærke antibakterielle og antivirale egenskaber, hvilket gør den god til at bekæmpe infektioner i luftvejene. Indholdet forhindrer også udviklingen af ​​vira eller bakterier.

For dem, der ikke kan lide smagen, kan du blande ingefærvand med citronsaft, honning eller mælk. For at reducere symptomerne skal du indtage denne naturlige ingrediens to gange om dagen. Tag ikke for meget, for det vil give dårlig mave.

  • Honning

Honning er en naturlig ingrediens, der er god til behandling af hoste hos gravide. For at hjælpe med at lindre symptomer kan honning indtages direkte så meget som to teskefulde hver dag. Derudover kan mødre blande honning i varm te og citron.

  • Gurkemeje

Gurkemeje indeholder curcumin, som er i stand til at bekæmpe fremmede partikler, der forårsager luftvejsinfektioner. For at lindre symptomer på hoste med slim hos gravide kvinder kan mødre knuse gurkemeje til pulver og derefter blande det med mælk. Derudover kan mødre blande gurkemejepulver med te for at lindre kløe i halsen.

Læs også: Hvordan overvinder man vanskeligt KAPITEL under graviditeten?

  • Saltvand

Den næste naturlige ingrediens er saltvand. For at lindre symptomer på hoste med slim, kan moderen opløse en halv teskefuld salt i varmt vand. Vandet bruges derefter som en mundskylleopløsning. Prøv ikke at sluge vandet.

Ikke kun kan det lindre hoste med slim hos gravide kvinder, regelmæssigt gurgle med saltvand kan opretholde sundheden i halsorganerne, forhindre hævelse i munden og holde din ånde frisk.

Før du indtager en række af disse naturlige ingredienser, skal du først diskutere med lægen om ansøgningen , Ja! Selvom det er lavet af naturlige ingredienser, er der nogle mennesker, der forårsager allergiske reaktioner efter at have indtaget dem.

Reference:

NCBI. Tilgået 2020. Behandling af forkølelse under graviditet.
American Pregnancy Association. Tilgået 2020. Hoste og forkølelse under graviditet.
Baby Center. Tilgået 2020. Hoste og forkølelse under graviditet.