7 typer juice og deres fordele for sundheden

, Jakarta – For dem af jer, der er tilbageholdende med at spise frugt eller grøntsager, kan juice være et alternativt valg for at få de utallige fordele ved juice. Ifølge forskning udført af American Journal of Health Promotion er der mange sundhedsmæssige fordele ved juice, startende fra at have komplette vitaminer som vitamin C, B6, folat, kalium, magnesium og jern.

Indtagelse af juice kan også forbindes med en sund kost og et højt fiberindhold, så det er godt for fordøjelsen, lysner huden og hjælper med at opretholde en stabil vægt. Især for børn, ifølge Journal of the Academy of Nutrition and Dietetics, har børn, der drikker juice, en bevidsthed om at indtage mælk. (Læs også: 5 Superfood fødevarer til kropssundhed)

For at finde ud af mere om de specifikke fordele ved hver juice for sundheden, kan du finde ud af nedenstående beskrivelse.

  1. Vandmelon juice

Vandmelonjuice har 90 procent vand, så det er det rigtige valg for dig, der er dehydreret. Selv fordelene ved vandmelonjuice kan kædes sammen med at reducere chancerne for hjertesygdomme, kræft og forhøjet blodtryk. At drikke vandmelonjuice kan også være humør booster mens du arbejder.

  1. Appelsinjuice

Det høje indhold af C-vitamin gør appelsinjuice stærkt anbefalet til indtagelse af dem, der lider af kræftsår eller tør hud. At drikke appelsinjuice om morgenen kan øge immuniteten og udholdenheden i løbet af dagen. Er du forkølet, kan det også varmt anbefales at drikke appelsinjuice.

Nå, hvis du er forkølet og er doven til at bevæge dig overalt, selvom du virkelig skal købe vitaminer, kan du kontakte . Via service Apotek levering eller Apotik Antar i applikationen, kan du bestille dit vitaminbehov og derefter maksimalt vente 1 time på, at din ordre kommer frem. Kom nu, Hent app nu også på App Store og Google Play.

  1. Rødbedejuice

Rødbeder er effektive til at øge antallet af røde blodlegemer. For dig, der lider af anæmi, kan det varmt anbefales at drikke roejuice. Roejuice er også godt for fordøjelsen og behandler hovedbundsproblemer. For at få det til at smage bedre kan du blande det med honningananas.

  1. Tomat juice

Bliver du let træt og har brug for energi til at komme dig hurtigt, kan du drikke tomatjuice. Udover at genoprette energien hurtigt, er en anden fordel ved tomatjuice at helbrede kræftsår, godt for dig, der er på slankekur, naturlige antioxidanter og godt for huden, især for dig, der har problemer med acne.

  1. Agurke Juice

Mange eksperter har sagt, at agurk er den bedste frugt til at sænke forhøjet blodtryk. At drikke agurkejuice hver eftermiddag kan også give en frisk og sund effekt passe efter en dag med aktivitet. Udover at øge udholdenhed er agurk også god til at bevare øjensundheden og erstatte tabt væske. Så hvis du dyrker motion, kan du drikke agurkejuice.

  1. Grøntsagsjuice

Blanding af flere typer grøntsager såsom salat, rødbeder, sennepsgrønt, kål, gulerødder og ananas er meget godt for helbredet. Nogle af fordelene ved denne kombinationsjuice er for hårets frugtbarhed, forbedring af hukommelsen, hudens sundhed, især for dem af jer, der er i 30'erne, meget god til at forynge huden og bestemt godt for en sund fordøjelse.

  1. Citron og æblejuice

Citronsaft blandet med æble og derefter juicet er et naturligt vægttab. Kombinationen af ​​disse to frugter kan eliminere fedtophobning og er godt for sundheden og friskheden af ​​ansigtshuden. Men tilsæt ikke sukker, okay? Lad æblets sødme være det naturlige sødemiddel i denne juice.