Kend næringsstofferne i grønne grøntsager, du ikke kan gå glip af

Jakarta – At spise grønne grøntsager hver dag er en god vane, som du skal opretholde. For det er ingen hemmelighed, at grøn vegetabilsk ernæring er nøglen til et sundt liv og holder dig fra forskellige sygdomme. Grønne grøntsager hjælper med at behandle fordøjelsessystemet, sekret, blodcirkulationen, knogler og led og meget mere.

For dem af jer, der er i gang med slankekure, vil grønne grøntsager hjælpe med at vedligeholde dit immunforsvar. Takket være dets rigelige indhold af antioxidanter bliver du ikke let svag og syg.

Næringsindholdet og egenskaberne har fået forskerne til at kategorisere grønne grøntsager som nutraceuticals aka farmaceutisk standard ernæring. De forskellige kemikalier, der findes i grønne grøntsager, kan hjælpe dig med at blive mere energisk og mindre træt. Derudover er det følgende et næringsindhold i grønne grøntsager, som du ikke bør gå glip af.

Protein

Hvis du er på slankekur og undgår at spise kød, så lad ikke dette få det proteinindtag, der kommer ind i din krop, også ned. Du kan få vegetabilsk protein ved at spise grønne grøntsager, der er rige på proteinindhold såsom ærter, asparges og broccoli.

Fiber

Grønne grøntsager er det rigtige valg for dig at få fiber. Hvis fiber kan opfyldes korrekt, vil dit fordøjelsessystem også fungere godt. Fiber er i stand til at absorbere vand i tarmene og opretholde vandindholdet i det. Så du undgår forskellige fordøjelsesproblemer, såsom forstoppelse, hæmorider, tarmsygdomme og endda kræft.

Vitamin

Vitaminindholdet i grønne grøntsager er utvivlsomt. Følgende er nogle vitaminer og de typer grønne grøntsager, der opbevarer dem.

  • Vitamin A, tjener til at bevare dit syn. Dette vitamin er indeholdt i spinat, sennepsgrønt, grønkål, broccoli og salat.
  • Vitamin B Complex, fungerer til at opretholde vækst og udvikling samt kropsfunktioner. Du kan få dette vitamin i asparges, persille, sennepsgrønt og broccoli.
  • C-vitamin tjener til at opretholde en sund krop ved at forebygge forskellige sygdomme og bekæmpe kræftceller. C-vitamin findes generelt i frugter som appelsiner. Men du kan også få det i broccoli, grøn peberfrugt, spinat, edamame og bok choy .
  • Vitamin E, tjener til at opretholde en sund hud, så din hud er blød, velplejet og glødende. Til det skal du være flittig til at spise spinat, broccoli eller asparges.
  • Vitamin K, tjener til at hjælpe blodkoagulationsprocessen og opretholde knoglesundhed. Du skal blot indtage spinat, kål, agurk eller broccoli for at få fordelene ved dette vitamin.

Antioxidant

Antioxidanter er nødvendige for at opretholde en sund krop og forebygge kræft.Derudover er antioxidanter også nødvendige for at bekæmpe stress forårsaget af frie radikaler, forhindre betændelse, opretholde hjertesundheden og forhindre hudrynker.

Mineral

Grønne grøntsager indeholder forskellige typer mineraler, såsom calcium, kalium, magnesium, jern, natrium og andre. Selvom det kun er nødvendigt i små mængder, er mineralerne i grønne grøntsager stadig vigtige for at understøtte dit helbred.

Hvis du vil vide mere om andre næringsstoffer indeholdt i grønne grøntsager, kan du kontakte lægen gennem applikationen at diskutere sagen. Kom nu, Hent Ansøgning nu i App Store og Google Play!

( LÆS OGSÅ : Vil du være sund, skal du være vegetar? )