Der er mange fordele ved ingefær for kvinders sundhed, her er beviset

Jakarta - Ingefær er synonymt med dets hovedegenskaber som smagsgiver og smagsforstærker. Men tag ikke fejl, der er mange fordele ved ingefær, herunder at give en varm følelse til kroppen og være et naturligt middel til at lindre kvalme og opkastning hos gravide kvinder, der oplever morgen kvalme . Tilsyneladende er der en anden god rolle for ingefær til at understøtte kroppens sundhed, især for kvinder. Hvad som helst?

  • Få dit ansigt til at se yngre ud

Antioxidantindholdet i forskellige anvendte skønhedsprodukter kan få ansigtet til at se friskt, lyst, strålende ud og fri for for tidlig ældning. Faktisk hjælper antioxidanter med at bekæmpe frie radikaler, der fremskynder kollagennedbrydning og skader huden.

Af de mange frugter og grøntsager, der indeholder antioxidanter, som er gode for din krop og huds sundhed, er ingefær et krydderi, der indeholder antioxidanter. Resultatet er i stand til at opretholde produktionen af ​​kollagen i huden, så hudens elasticitet og glathed også øges.

Læs også: Indtager du regelmæssigt ingefær? Det er 8 fordele, der kan opnås

  • Hjælp med at tabe sig

Hvilken kvinde ønsker ikke at have en ideel kropsvægt? Udover at opretholde en sund kost og livsstil, kan du få den vægt, du ønsker, med ingefær. Indtagelse af varm ingefær, især efter morgenmad, menes at give en længere fuld effekt sammenlignet med morgenmad alene. Ingefær er også i stand til at reducere appetitten. Dette ene krydderi er i stand til at kontrollere blodsukker og kolesterolniveauer og øge kroppens stofskifte.

  • Reduktion af smerter under menstruation

Kvinder er tilbøjelige til at opleve mavesmerter eller kramper, når menstruationen er til stede, og denne tilstand kan vare meget dårligt og gøre dig ude af stand til at udføre dine sædvanlige aktiviteter. Nogle mennesker vælger at tage lægemedicin for at mindske irriterende smerter. Men har du nogensinde prøvet at lindre det ved at indtage ingefær? Ingefær har fremragende anti-inflammatoriske egenskaber, så det hjælper med at reducere mavekramper, der opstår hver gang du har din menstruation.

Læs også: Fordele ved ingefær til behandling af gastroenteritis

  • Øg kroppens immunitet

Influenza er sårbar over for angreb i usikre årstider og vejr som i dag. Hvis du har influenza, vil det helt sikkert føles ubehageligt. Hovedpine, tilstoppet næse, ondt i halsen og løbende næse er de mest almindelige influenzasymptomer. Du kan dog lindre det ved at indtage ingefær. Gingerolindholdet i ingefær stimulerer øget blodcirkulation, som åbner bihulerne og derved mindsker symptomer på forkølelse og ondt i halsen.

  • Forebyggelse af hudsygdomme

Vidste du, at ingefær kaldes en diforetisk mad? Det betyder, at ingefær har et indhold, der kan udløse frigivelse af sved fra kroppen. Fordelene ved ingefær er bestemt meget nyttige, når du er forkølet eller har feber. Ikke nok med det, ingefær beskytter også kroppen mod farerne ved hudinfektioner.

Læs også: Effekten af ​​ingefær til at lindre muskelsmerter, her er beviset

Vær dog opmærksom, når du indtager ingefær. Årsagen er, at selvom den er rig på fordele, udløser denne drik farlige interaktioner, hvis du tager blodfortyndende medicin eller indtager i overskud. Så hvis du er i en bestemt medicinsk tilstand og ønsker at drikke ingefær, bør du spørge din læge først. Det er egentlig ikke svært, for der er en ansøgning som til enhver tid kan bruges til at stille spørgsmål med lægen.

Reference:
Kvinders sundhed. Tilgået i 2019. 10 sundhedsmæssige fordele ved ingefær, der er seriøst imponerende.
Healthline. Tilgået i 2019. Hvad er fordelene og bivirkningerne ved ingefærvand?
Lev stærkt. Tilgået 2019. Ingefærvandsfordele.