Disse er gode fødevarer at spise, når trøske

, Jakarta – Kræftsår kan opstå når som helst, hvoraf den ene er efter at have spist visse fødevarer. Det er ubestrideligt, der er flere typer fødevarer, der kan øge risikoen for kræftsår, såsom krydret, sur mad og fødevarer med lavt indhold af vitaminer og fibre. Vanen med at indtage disse fødevarer kan øge risikoen for kræftsår.

Ud over fødevarer, der skal undgås, er der også en liste over fødevarer, der bør indtages under kræftsår. Disse typer fødevarer kan hjælpe med at forhindre, at kræftsår bliver værre og kan hjælpe med at fremskynde helingen af ​​kræftsår. Så hvad er de bedste typer mad at spise under kræftsår? Find ud af svaret i denne artikel!

Læs også: Frugter kan udløse trøske hos babyer

Føde til Canker sår

Trøske er en tilstand karakteriseret ved udseendet af sår i munden. Kræftsår kan udløse smerter og gøre dig utilpas. Sår, der opstår, når kræftsår vil hele af sig selv efter et stykke tid, men de kan stadig være generende, fordi det gør, at den syge har svært ved at åbne munden, besvær med at tygge og synke mad og talebesvær.

Der er flere faktorer, der kan forårsage kræftsår, herunder daglige vaner såsom at børste dine tænder for hårdt, spise mad, der udløser kræftsår og ikke opretholde mundhygiejne. Denne tilstand kan også opstå på grund af svampeinfektioner og mangel på C-vitamin og vandindtag. Under milde tilstande vil trøske normalt gå væk af sig selv uden behov for behandling.

Selvom det kan hele af sig selv, er kræftsår irriterende og smertefulde bør behandles med det samme. Derudover er der flere typer fødevarer, som skal undgås, så denne tilstand ikke forværres. Undgå at indtage fødevarer, der kan udløse kræftsår, såsom krydret mad, stegt mad, sur mad, hård tekstur og ikke indeholder afbalanceret ernæring.

Læs også: Kræftsår går aldrig væk, prøv 5 naturlige midler

På den anden side er der flere typer fødevarer, der er gode at spise, når der er sår, såsom bløde fødevarer, citrusfrugter, frugter og grøntsager. Denne type mad indeholder masser af vitaminer og fibre, som er gode for kroppen. Udover at være i stand til at forhindre forekomsten af ​​kræftsår, kan indtagelse af disse fødevarer også hjælpe med at opretholde den generelle kropssundhed.

Ud over visse fødevarer er der naturlige ingredienser, der også kan hjælpe med at behandle kræftsår, hvoraf den ene er honning. At påføre honning på såret eller indtage det direkte kan være en modgift mod sår. Fordi ægte honning har antibakterielle egenskaber til at behandle kræftsår. Honning kan også holde mundområdet fugtigt, så kræftsår ikke bliver værre.

Læs også: Sådan forebygger du kræftsår, der ofte gentager sig

En af de frugter, der kan indtages, er appelsiner, fordi denne frugt indeholder meget C-vitamin. Kræftsår kan opstå på grund af manglende C-vitaminindtag og ikke at drikke nok vand. Derfor er en af ​​de bedste måder at behandle kræftsår på at spise fødevarer rig på C-vitamin, hvoraf den ene er citrusfrugter. Denne frugt er berømt for at have en let syrlig, men forfriskende smag.

Ikke kun til behandling af kræftsår, kan regelmæssigt forbrug af citrusfrugter også hjælpe med at holde kroppen i form og give en række sunde fordele. Hold øje med kræftsår, der ikke forsvinder eller bliver værre.

Hvis du er i tvivl og har brug for en læges råd, så prøv at formidle de klager og symptomer du føler til lægen på ansøgningen . Læger kan nemt kontaktes via Videoer / Taleopkald eller Snak . Få information om sundhed og sund livsstil fra betroede læger. Kom nu, Hent nu i App Store og Google Play!

Reference
Healthline. Hentet 2020. Hvad forårsager mundsår og hvordan man behandler dem.
NHS. Tilgået 2020. 16 måder at slippe af med kræftsår
Mayo Clinic. Tilgået i 2020. Skat