Sådan er mænds sexpræstationer i slutningen af ​​40'erne

Jakarta - De fleste mennesker tror, ​​at det mest spændende tidspunkt at have sex er, når du er ung, mellem 25 og 35 år. Det skyldes selvfølgelig, at den fysiske præstation stadig er så fremragende. Hvad så med seksuel præstation, når man går ind i en alder af sene 40 år?

Mænd vil tilsyneladende være mere spændende under sex, når han er over 40 år. En undersøgelse foretaget i Canada siger, at jo ældre en person bliver, vil den sexaktivitet, der vil blive givet og opnået, være mere spændende og tilfredsstillende. I bund og grund har alder ikke den store indflydelse på seksuel nydelse.

Selvom det mandlige hormon testosteron vil falde i en alder af 40, får det faktisk ikke mandlige kønspræstationer til at falde. Faktisk er denne aldersgruppe den anden pubertet for disse Adams. Alligevel behøver mænd ikke at have sex i en ret hyppig frekvens, hvad der er nødvendigt er en kvalitets- og tilfredsstillende sexoplevelse. Desuden er den anbefalede sextid for par i slutningen af ​​40-årsalderen kun to gange om ugen.

Problemet opstår faktisk hos kvinder, som generelt oplever overgangsalderen mod slutningen af ​​40'erne. Men ældre par, især mænd, foretrækker faktisk mange spil sammenlignet med sex i betydningen penetration. Det siges i en undersøgelse, kønsdomineret leg eller sex forspil Det øger den seksuelle ophidselse hos både mænd og kvinder.

Mandlig sex passion over 40 år

Det er ikke umuligt for mænd, der er over 40 år, aka "modne", at opleve et fald i libido eller seksuel ophidselse. Denne tilstand er angiveligt forårsaget af stressniveauer, der har tendens til at være højere i den aldersgruppe. Desuden tages der også hensyn til en usund livsstil, fordi mænd i denne alder er tilbøjelige til diabetes, forhøjet blodtryk, gigt og kolesterol.

Læs også: 6 fødevarer, der kan øge mandlig libido

Nogle sundhedseksperter hævder, at et fald i mandlig sexlyst og præstation i en alder af 40 år kan have en indflydelse på et fald i produktionen af ​​hormonet testosteron. Et fald på én procent hvert år har dog ikke den store effekt på den seksuelle ophidselse, for selvom den falder, er mængden af ​​det mandlige hormon testosteron stadig meget højere end hos kvinder, som er fire-fem gange.

Oprethold og øg seksuel ophidselse

Alder er ikke en afgørende faktor for faldet i mænds seksuelle ophidselse. Men for at gøre kærligheden mere tilfredsstillende, skal den seksuelle ophidselse også øges, især for ældre par. Hvordan?

1. Reducer stress

Hvor meget eller mindre produktionen af ​​hormonet testosteron er påvirket af, hvordan mænd håndterer deres stress. Jo højere stressniveauet er, jo mindre vil produktionen af ​​dette hormon være. For at øge den seksuelle ophidselse bør du fylde dit sind med glade ting.

2. Regelmæssig motion

Sport er en aktivitet, der ikke kun er fysisk sund, men også øger den seksuelle ophidselse og får mænd til at udholde mere udholdenhed og holde længere i sengen. Sæt i det mindste 30 til 60 minutter af til at træne hver dag. Ikke kun stress og depression, nedsatte testosteronniveauer kan også skyldes en træt kropstilstand, fordi hormonet kortisol faktisk ødelægger testosteronhormonet i kroppen.

3. Få nok hvile

Mangel på søvn vil få kroppen til at miste udholdenhed og se sløv ud. Derudover vil humøret også nemt ændre sig efterfulgt af uregelmæssige spisemønstre, for for at forhindre døsighed bliver spisning et valg af aktivitet, som ofte udføres. Som et resultat vil kroppen opleve diabetes og fedme.

Læs også: Gør dette for at øge mandlig seksuel udholdenhed

Således var en kort gennemgang af mænds seksuelle præstation i en alder af 40 år. Hvis du har brug for en læges råd vedrørende seksuelle forhold i alderdommen, så stol bare på . Spørg Lægeservice i appen vil hjælpe med at besvare alle sundhedsproblemer, inklusive sex. Så skynd dig Hent denne applikation på din telefon ja!