Dette er den rigtige måde at påføre en creme mod bleudslæt

, Jakarta – Bleudslæt el Bleudslæt er et hudproblem, der ofte opstår hos spædbørn. Dette er faktisk naturligt, fordi babyer bruger babybleer det meste af tiden. Derudover gnider barnets hud også ofte mod bleen, der samler urin og afføring. Det er ikke underligt, at babys hudområder, såsom balder, lyske, lår og omkring kønsorganerne er tilbøjelige til bleudslæt. Denne tilstand er nogle gange uundgåelig, selvom moderen har skiftet ble og renset barnets underdel regelmæssigt. Nå, en anden måde, der er kendt for at forhindre bleudslæt, er at bruge en anti-bleudslætscreme. Du skal dog først vide, hvordan du bruger den rigtige creme mod bleudslæt til effektivt at forebygge eller behandle din lilles hudproblemer.

De fleste nybagte mødre anvender creme mod bleudslæt, efter at hudproblemet opstår hos barnet. Derfor kan cremer ikke fungere effektivt til at behandle din babys bleudslæt. Mødre anbefales at påføre anti-bleudslætscreme hver gang du skifter ble, fordi denne creme fungerer som en beskytter, der dækker huden mod friktion med bleen. Følg hvordan du påfører den rigtige bleudslætscreme nedenfor, så cremen effektivt kan beskytte babys hud:

1. Vælg cremer, der indeholder antibakteriel

Når du køber creme mod bleudslæt, skal du vælge en creme, der indeholder antibakteriel. Dette indhold er i stand til at beskytte babys hud mod blefriktion, snavs og bakterier. Helst er cremen også lavet af naturlige ingredienser, fordi moderen ofte vil smøre cremen på barnets hud.

2. Påfør creme ved hvert bleskift

Anti-bleudslætscreme bør bruges før bleudslæt opstår, fordi dens fordel er at forhindre disse hudproblemer. Sådan påføres anti-bleudslætscreme er at påføre cremen på babys bund hver gang moderen skifter ble. Når der er opstået bleudslæt, så skal du bare behandle det.

3. Påfør cremen over hele huden

Den næste rigtige måde at påføre anti-bleudslætscreme på er at påføre den på hele det hudområde, bleen dækker, inden moderen tager en ny ble på. På den måde forbliver barnets hud beskyttet, når der opstår friktion mellem huden og bleen. Glem ikke at rense babyunderdelen først, inden cremen påføres.

4. Sørg for, at huden er tør, når cremen påføres

Efter at have renset barnets bund, skal du sørge for, at moderen tørrer det først med et rent håndklæde, før du påfører cremen mod bleudslæt. Dette er for at cremen perfekt kan optages i barnets hud. Efter påføring af cremen skal du vente til cremen absorberer, først derefter kan moderen tage bleen på den lille igen.

5. Påfør creme på hudfolder

Glem ikke at påføre cremen i alle folder på babyens hud, såsom lår, nakke og hænder. Dette skyldes, at hudfolderne er de områder, der er mest udsat for bleudslæt.

6. Undgå at påføre creme på kønsområdet

Det frarådes at påføre bleudslætscreme på barnets kønsorganer, da det ikke nytter noget. Barnets kønsorganer skal heller ikke pudres. Hvis dit lille barns kønsorganer har problemer, skal du bare tjekke med en hudlæge.

Nå, det er sådan man påfører den rigtige creme mod bleudslæt. Nogle gange kan mødre også lade deres små ikke bruge bleer, så deres hud kan "ånde". Hvis moderen vil spørge om sundheden for babyens hud, skal du blot bruge applikationen . Du kan kontakte lægen via Video/taleopkald og Snak at bede om sundhedsråd når som helst og hvor som helst. Kom nu, Hent nu også i App Store og Google Play.

Læs også:

  • 3 vaner, der udløser bleudslæt
  • Udfør disse 4 trin, så din lille er fri for bleudslæt
  • Bleudslæt til kræsne babyer, kom over det med dette