Hvordan man går forstyrret, dette er lidelsen i muskuloskeletale systemet

, Jakarta - Muskuloskeletal er en generel term relateret til kroppens muskler og skelet. Mere specifikt omfatter muskuloskeletale systemet knogler, muskler, led, brusk, ledbånd, sener og bursae. Bevægeapparatet kan give stabilitet og få kroppen til at bevæge sig. Smerter, der opstår i disse dele, kan påvirke de dele, der er blevet nævnt.

Nogle former for lidelser i bevægeapparatet, der kan forekomme i din krop, er:

  • senebetændelse.
  • Karpaltunnelsyndrom.
  • Slidgigt.
  • Rheumatoid arthritis.
  • Fibromyalgi.
  • Knoglebrud.

Denne lidelse er almindelig, og risikoen stiger med alderen. Sværhedsgraden af ​​muskuloskeletale lidelser kan variere. I nogle tilfælde kan det give smerter og ubehag. Faktisk kan det forstyrre daglige aktiviteter. Tidlig diagnose og behandling kan hjælpe med at lindre symptomer.

Læs også: Hvorfor opstår muskel- og skeletlidelser?

Årsager til ledsmerter og muskelsmerter på grund af muskel- og skeletlidelser

Ting, der kan give smerter i muskler og led, kan variere. Muskelvæv kan blive beskadiget på grund af daglig brug. Traumer i et område på grund af bilulykker, fald, brud, forstuvninger, forvridninger og direkte slag mod muskler kan forårsage muskelsmerter og ledsmerter.

Andre årsager til smerte omfatter posturale spændinger, gentagne bevægelser, overforbrug og langvarig immobilisering. Dårlige holdningsændringer kan give problemer med rygsøjlen og afkortning af musklerne, hvilket får andre muskler til at føle sig ømme, når de bruges.

Symptomer på muskuloskeletale lidelser

En person, der lider af muskel- og ledsmerter forårsaget af muskel- og skeletlidelser, klager nogle gange, når hele hans krop føler smerte. Hans kropsmuskler føltes som om de blev trukket eller overanvendt. Derudover er de symptomer, der opstår, muskler, der ofte rykker eller føles som om de brænder. Disse symptomer kan variere fra person til person, men de mest almindelige er:

  • Muskelsmerter og ledsmerter.
  • Træthed.
  • Søvnforstyrrelser.

Læs også: Dette er en behandlingsmetode til at reducere fibromyalgi

Diagnose af muskuloskeletale lidelser

Diagnose af mennesker med muskel- og skeletlidelser er meget vigtig, fordi det er nyttigt at finde ud af årsagen og behandlingen, der skal gøres. For at diagnosticere din tilstand vil din læge højst sandsynligt lave en fysisk undersøgelse. Det lægen vil undersøge er:

  • Smerter der opstår.
  • Rødme.
  • Hævelse.
  • Muskelsvaghed.
  • Muskelatrofi.

Derudover vil lægen også teste reflekserne i dine muskler. Dette er for at finde ud af, om der er nerveskader i nogen del af din krop. Derudover vil der også blive lavet en røntgen- eller MR-scanning for at undersøge kroppens knogler og blødt væv. Derudover vil der også blive taget blodprøver for at afgøre, om du har gigtsygdomme eller ej.

Behandling af muskuloskeletale lidelser

Forskellige former for manuel terapi kan bruges til at behandle en person, der har problemer med rygsøjlen. For nogle akutte muskuloskeletale smerter har det vist sig at være effektivt til at fremskynde restitutionen. Din læge kan ordinere medicin, såsom ikke-steroide antiinflammatoriske lægemidler (NSAID'er) til behandling af betændelse eller smerte, der opstår.

Hos en person, der lider af muskuloskeletale lidelser såsom fibromyalgi, vil lægen give lægemidler til at øge serotonin- og noradrenalin-niveauet i lave doser. Derudover omfatter nogle medikamenter, der kan tages for at hjælpe søvnen, zolpidem, eszopiclon og ramelteon.

Læs også: Hyppige ledsmerter, kan du fortsætte med at træne?

Det er muskel- og ledsmerter forårsaget af muskel- og skeletlidelser. Hvis du har spørgsmål til lidelsen, kan lægen fra klar til at hjælpe. Vejen er med Hent Ansøgning i smartphone du!