Blodtype A diæt og dens fordele

, Jakarta – Ifølge Peter D'Adamo, en naturlæge, kan en person være sundere, leve længere og opnå en ideel kropsvægt ved at spise efter deres blodtype. Det viser sig, at valget af urter, krydderier og endda træning afhænger af en persons blodtype.

Konklusionen på diæten baseret på blodtype viser, at der er flere kostregler, der skal anvendes i forhold til blodtypen. Dem med blodtype O bør vælge en kost med højt proteinindhold og spise masser af kød, grøntsager, fisk og frugt, men begrænse korn, bønner og bælgfrugter.

Til vægttab er fisk og skaldyr, tang, rødt kød, broccoli, spinat og olivenolie bedst, mens hvede, majs og mejeriprodukter bør undgås.

Læs også: Hollywood Celebrity sund kost hemmeligheder

Dem med type A-blod bør vælge frugt, grøntsager, tofu, skaldyr, kalkun og fuldkorn, men undgå kød. Til vægttab er fisk og skaldyr, grøntsager, ananas, olivenolie og sojabønner bedst, mens mejeriprodukter, hvede, majs og kidneybønner bør undgås.

Dem med type B-blod bør vælge en række forskellige fødevarer, herunder kød, frugt, mejeriprodukter, skaldyr og fuldkorn. Til vægttab bør type B individer vælge grønne grøntsager, æg, lever og te, men bør undgå kylling, majs, jordnødder og hvede.

Det er anderledes for dem med blodtype AB, de skal spise mælk, tofu, lam, fisk, fuldkorn, frugt og grøntsager. Til vægttab er tofu, fisk og skaldyr, grønne blade og tang bedst, men kylling, majs, hvede og kidneybønner bør undgås.

Læs også: Det rigtige kostprogram til dig, der har travlt

Mere specifikt for blodtype A er følgende regler, der skal sættes for at få en sund og ideel kost.

  • Mennesker med type A-blod kan være bedre egnet til en naturligt vegetarisk kost.

  • Mennesker med type A-blod har vist sig at have lavere niveauer af mavesyre end andre blodtyper, så en kødbaseret diæt er muligvis ikke så fordøjelig som en vegetarisk diæt.

  • Visse blodtyper er i fare for visse sygdomme eller tilstande. Mennesker med type A-blod har også en naturligt højere tendens til at udvikle andre sygdomme, såsom kræft og diabetes.

Blodtypediæt anbefales ikke til visse tilstande

Blodtypediæten giver anbefalinger udelukkende baseret på blodtype. Så hvis du har en kronisk tilstand (f.eks. diabetes), kan du blive bedt om at spise en kost med højt proteinindhold, mens andre diabetikere bør undgå mælkeprodukter eller kylling.

American Diabetes Association, anbefaler en mere praktisk tilgang til kost til daglige valg af mad. Den advarer også mod at fokusere på bestemte fødevarer.

Læs også: Hemmeligheden til at tabe sig med brune ris

Blodtypediæten formår heller ikke at behandle andre tilstande, såsom hjertesygdomme, forhøjet blodtryk eller kolesterol. Det nødvendige vægttab har helt sikkert en positiv indvirkning på denne tilstand. Men uanset din blodtype, kan det faktisk lade sig gøre at anvende en afbalanceret diæt generelt for diæt. Dette inkluderer en kost med lavt fedtindhold og lavt saltindhold. Ikke kun diæt, 150 minutters aerob træning og mindst 120 minutter om dagen med cardiotræning om ugen.

Faktisk er der mange typer diæter, der kan anvendes for at få en ideel kropsvægt og en sund krop. Vil du vide mere om sund livsstil og sund kost, herunder blodtypediæten, kan du spørge direkte til . Læger, der er eksperter på deres områder, vil forsøge at give dig den bedste løsning. Tricket, bare download applikationen via Google Play eller App Store. Gennem funktioner Kontakt læge , kan du vælge at chatte via Video/taleopkald eller Snak .