6 fordele ved mandler til gravide kvinder

, Jakarta – Mandler er en type nødder, som er gode for gravide kvinder at indtage. Årsagen er, at mandler indeholder flere næringsstoffer, der er meget gode for babyens udvikling og moderens sundhed. Derudover indeholder mandler også masser af sunde fedtstoffer, næringsstoffer, vitaminer og kalorier, som babyer har brug for for at opfylde ernæringsbehov, mens de er i livmoderen.

Der er mange fordele, der kan mærkes, hvis gravide er flittige til at indtage mandler. Blandt andre er:

  • Indeholder høje antioxidanter

Mandler har et ret højt indhold af antioxidanter i form af E-vitamin. E-vitamin indeholdt i mandler kan faktisk hjælpe med at opretholde mødres sundhed og tage sig af sundheden for babyens hud, mens de stadig er i livmoderen. Ikke kun i moderens livmoder, kan mandler også holde sundheden for moderens hud godt vedligeholdt. Fordi E-vitamin indeholdt i mandler kan modvirke frie radikaler fra luftforurening og kan også forhindre skader på celler i kroppen. Derudover vil du også blive skånet for strækmærker fordi fugten i din hud bevares.

  • Styrker babys muskler og øger mors energi

Mandler indeholder tilsyneladende protein, der kan styrke barnets muskelvæv og også få barnet til at få en sund fødselsvægt. Derudover kan protein også være den vigtigste energikilde for gravide, så gravide ikke let vil føle sig trætte under graviditetsprocessen. Efter fødslen kan mødre stadig indtage mandler, så energien under amningen altid er velholdt.

  • Hjælper føtal hjerneudvikling

Mandler indeholder folinsyre, som er godt til at hjælpe fostrets hjerneudvikling, mens de er i livmoderen. Folinsyre og vitamin B9 er virkelig nødvendige for at hjælpe med at forbedre nervesystemets arbejde i fosteret, mens det stadig er i livmoderen. Indholdet af folinsyre kan også forebygge babyer født med udviklingsforstyrrelser.

  • Start fordøjelsessystemet

Udover at indeholde protein og folinsyre, indeholder mandler faktisk også fibre, hvilket er ret godt for gravide. Under graviditeten oplever gravide kvinder normalt problemer med afføring eller forstoppelse. Hvis gravide spiser mandler, som indeholder gode nok fibre, vil fordøjelsessystemet hos gravide blive mere glat. Derudover vil manganindholdet i mandler gøre kroppens stofskifte hos gravide kvinder mere optimalt.

  • Sænke dårlige kolesterolniveauer

Mandler har umættet fedt, som er meget godt for kroppens sundhed. Så hvis gravide spiser mandler, er det sandsynligt, at gravide undgår kolesterol og hjertesygdomme.

  • Boost immunsystemet

Immunsystemet hos gravide er meget vigtigt at vedligeholdes for at undgå forskellige sygdomme under graviditeten. Gravide anbefales kraftigt at indtage mandler, fordi mandler indeholder C-vitamin, som er godt nok til at vedligeholde gravide kvinders immunsystem.

(Læs også: 7 farlige fødevarer til gravide)

Godt indtag og ernæring under graviditeten er meget nødvendigt for udviklingen af ​​fosteret og også gravide kvinders sundhed. Det er bedre, hvis du vil vide mere om de rigtige fødevarer at spise under graviditeten, kan du spørge lægen gennem ansøgningen . Kom nu, Hent app via App Store eller Google Play nu!