Disse er 3 typer ansigtsøvelser til at slanke dine kinder

, Jakarta - For kvinder er det meget vigtigt at bevare udseendet. Mange vil gerne have tynde og fraværende kinder dobbelthage under spejling. Der er mange måder, du kan gøre for at slanke dine kinder, selvom det ikke er nemt at gøre det. En af de ting, der kan gøres for naturligt at slanke kinderne, er at lave ansigtsøvelser. Hvordan? Dette er anmeldelsen.

Ansigtsøvelser for at slanke dine kinder

Nogle mennesker, der kan lide at træne, får stadig buttede kinder. Faktisk er måske et af målene bortset fra en mere ideel krop tynde kinder. En af de ting, der kan gøres for at krympe kinderne, er ansigtsøvelser. Dette har vist sig at være effektivt til at få ansigtet til at se tyndere ud.

Ansigtsøvelser kan laves ved at lave ansigtsbevægelser, der har til formål at gøre ansigtet bedre. Derudover kan denne metode have den effekt, at den øger blodgennemstrømningen, opstrammer ansigtsmusklerne og slanker buttede kinder. Følgende ansigtsøvelser, der kan laves, nemlig:

  1. Løvestilling

En måde at slanke kinderne på er at lave ansigtsøvelser med løvestillingen. Dette er en klassisk yogastilling, der hjælper med at strække og tone ansigtsmusklerne. Løvestilling er en af ​​de mest effektive måder at få ansigtet til at se tyndere ud.

Sådan gør du, først kan du knæle på gulvet med din højre ankel krydset til venstre. Sid derefter, indtil kroppen hviler på højre hæl. Din højre håndflade mod knæet og prøv at sprede dine fingre. Træk vejret, sænk kæben og åbn munden på vid gab, mens du laver en "ah"-lyd. Gør dette tre til fire gange, før du skifter ben.

Hvis du har spørgsmål om, hvordan du kan reducere buttede kinder, læger fra kan hjælpe. Du skal bare Hent Ansøgning i smartphone du!

Læs også: Lav denne ansigtsøvelse for naturlig skønhed

  1. Kyssende ansigtsstilling

En anden ansigtsøvelse, der kan slanke kinderne, er en ansigtsstilling som at kysse. Dette kan stramme musklerne i læberne og ansigtet og dermed gøre ansigtet strammere. Du kan lave denne øvelse, når du er alene i rummet.

Lav en kyssestilling med begge læber, rynk derefter op, og stik dine læber ud så langt du kan. Skub derefter kysset ud og slip. Hvil dine læber et stykke tid og gentag dette op til 20 gange.

Læs også: Dette er en nem måde at slippe af med buttede kinder

  1. Fish Lip Pose

En anden ansigtsøvelse, der kan slanke kinderne, er stillingen ansigtslæbe . Denne positur ser ud, som om du efterligner formen af ​​en fisks læber. Det virker ikke mærkeligt, hvis du leger med små børn. Barnet tror, ​​at det er en leg.

Ved at sutte på dine kinder og læbehjørnerne, så prøv at lukke dine læber, så rynkerne er fremtrædende. Løft derefter øjenbrynene så højt som muligt og lav en lille strækning i øjenlågsområdet. Hold stillingen i 5 til 10 sekunder, før du hviler. Gentag 20 gange.

Læs også: Ikke selvsikker? Sådan slipper du af med dobbelthage

Her er nogle ansigtsøvelser, som du kan lave for at slanke dine kinder. Dette kan helt sikkert være effektivt, hvis det gøres regelmæssigt. Det ville være bedre, hvis du har en partner til at lave øvelsen.

Reference:
WikiHow.Få adgang til i 2019.How to Thin Your Cheeks
LiveStrong.com. Besøgt 2019. Hvilke øvelser virker faktisk for at slanke dit ansigt?