Sådan glatter du hår med naturlige ingredienser

“Nogle naturlige ingredienser kan bruges til at glatte hår naturligt. En af disse ingredienser er en kombination af olivenolie og æg. Olivenolie indeholder hydroxytyrosol og vitamin E, som kan pleje håret. I mellemtiden indeholder æg selv vitaminer, mineraler og fedtsyrer, som også er vigtige for hårvækst."

, Jakarta – For nogle mennesker kan det være en nødvendighed at have glat, stilfuldt, smukt og moderigtigt hår. Fordi glat hår er lettere at style end krøllet eller krøllet hår. Som et resultat er der mange måder at få drømmen glat hår med det samme. Såsom brug af værktøjer til at glatte hår med varme og kemikalier. Desværre er denne metode, hvis den udføres kontinuerligt, skadelig for håret. En af farerne er overdreven hårtab.

For at undgå faren kan du faktisk glatte dit hår ved hjælp af en række naturlige ingredienser, der er sundere. Så hvad er disse ingredienser? Se anmeldelsen her!

Læs også: 5 tips til at forlænge håret naturligt

Forskellige naturlige ingredienser, der kan glatte håret

Følgende er nogle naturlige ingredienser, som du kan bruge, sammen med hvordan du bruger dem, herunder:

  1. Mælk og honning

Protein fra mælk er nyttigt til at øge hårstyrken og kroppens sundhed. Mælk indeholder også fedt, der kan hjælpe med at blødgøre og blødgøre honning. I mellemtiden er honning kendt som en naturlig fugtighedscreme, der kan tilføje glans til håret.

For at bruge det, tag en spiseskefuld honning og bland det med mælk for at blødgøre og glatte håret. En kombination af de to kan også puttes i en sprayflaske. Du kan spraye dit hår med opløsningen efter shampoo. Lad derefter stå i to minutter for maksimalt resultat, og skyl med almindeligt vand.

  1. Banan

Rapporteret fra Sundhedsskud, bananer har egenskaber, der kan blødgøre håret. Udover det er bananer også gode til tørt hår og kruset hår. Fordi bananer ikke kun hjælper med at glatte håret naturligt, men kan også give dyb næring til håret.

For at bruge det, tag to bananer, der er for modne, før de bliver dårlige. Mos bananerne med en gaffel og bland med to spiseskefulde honning, yoghurt og olivenolie hver. Bland derefter blandingen for at gøre den glattere som en pasta. Påfør pastaen jævnt på dit hår, og du bør pakke den ind i en badehætte, så den ikke falder fra hinanden. Lad det stå i en halv time, og skyl derefter med vand.

  1. Æg og olivenolie

Olivenolie er en af ​​de naturlige ingredienser, der kan bruges til at glatte hår. Årsagen er, at olivenolie indeholder hydroxytyrosol og E-vitamin, som begge kan pleje håret. Ikke kun det, den kemiske struktur af naturlige olier i kroppen ligner olivenolie. I mellemtiden indeholder æg vitaminer, mineraler og fedtsyrer, som er meget gode for hårets sundhed.

For at bruge det kan du blande to æg med olivenolie. Påfør det derefter på dit hår jævnt og lad det sidde i 20 minutter. Når tiden er nok, vask dit hår grundigt.

Læs også: Beskrivelse af parabenfri i hudplejeprodukter

  1. Rismel og æg

En hårmaske lavet af rismel og æg kan ikke kun rense hår, men også glatte hår og tilføje volumen. For at bruge det skal du forberede et æg, adskille hviden fra blommen. Kom æggehviderne i en skål, tilsæt derefter fem spiseskefulde rismel, rør til det er glat og tyknet. Påfør derefter opløsningen på dit hår, og red derefter dit hår. Lad det stå i en time, og vask derefter dit hår med shampoo og varmt vand.

  1. Aloe ekstrakt

Aloe Vera eller aloe vera Fremmer sund hårvækst og kan gøre det glat og blødt. Ikke nok med det, aloe vera gel eller ekstrakt kan også nemt trænge ind i hårstråene og opretholde fugtniveauet i hovedbunden. Derfor kan aloe vera bruges som en naturlig ingrediens til at glatte hår.

Hvis du vil bruge det, skal du blande en halv kop hver aloe vera gel og varm olivenolie. Massér derefter blandingen ind i dit hår og hovedbund, og lad den trænge ind i hårstråene. Dæk håret med Badehætte og lad det stå i omkring en til to timer. Vask derefter dit hår med en mild shampoo, efterfulgt af balsam bagefter.

Nå, det er nogle naturlige ingredienser, der kan bruges til at glatte hår. Husk, at glatning af hår er en konsekvent proces og ikke øjeblikkeligt bliver glat. Det er dog bestemt bedre sammenlignet med at bruge et glattejern med overdreven varme, fordi det kan skade håret.

Læs også: Hold håret sundt med disse 3 nemme måder

Har du brug for en mere uddybende forklaring vedrørende det passende hårplejeprodukt, kan du kontakte lægen via applikationen at spørge. Gennem funktioner chat/videoopkald tilgængelig, direkte. Senere vil en betroet specialist give passende råd til din hårpleje. Så hvad venter du på? Kom nu Hent Ansøgning nu!

Reference:

Sundhedsskud. Fået adgang i 2021. Krusede hår gør dig ude? Prøv disse 9 hacks til at glatte hår naturligt derhjemme
Mad NDTV. Fået adgang i 2021. Sådan glatter du dit hår naturligt: ​​5 hjemmehjælpemidler