Vanddiæt, hvordan gør man det?

, Jakarta - Mange mennesker gør forskellige måder at få den ideelle kropsvægt og form. De mest testede måder er selvfølgelig motion og at lave visse typer diæter for at reducere kropsvægten.

Nå, hvad angår denne diæt, reducerer de fleste mennesker generelt mængden af ​​mad eller kalorieindtag. Men hvad med dem, der egentlig kun indtager vand? Har du nogensinde hørt om vanddiæten eller vand faste ?

De, der anvender vanddiæten, må kun indtage vand uden madindtagelse. Hvor længe skal du være sulten? Generelt er denne diæt lavet i 24-72 timer. Så hvordan går du på en vanddiæt?

Læs også: Det rigtige kostprogram til dig, der har travlt

Tag dig tid til at forberede din krop

Faktisk er der ingen videnskabelige retningslinjer for, hvordan man starter eller går på vanddiæt. Det skal dog understreges, vand faste kan ikke lade sig gøre for alle.

Vand faste dette er forbudt for personer med visse medicinske tilstande, såsom personer med diabetes, gravide kvinder eller mennesker med spiseforstyrrelser.

Nå, hvordan man laver en vanddiæt kan startes ved at tage 3-4 dage til at forberede kroppen. Målet er, at kroppen ikke mangler næringsstoffer og essentielle næringsstoffer. Prøv at spise små portioner til hvert måltid, eller du kan også faste nogle dele af dagen.

Generelt udføres vanddiæten i 24-72 timer. De fleste mennesker, der lever vand faste Drik to til tre liter vand om dagen. Husk at gå ikke på vanddiæt i mere end tre dage uden at være under opsyn af en læge eller sundhedsarbejder.

Dertil kommer dem, der gennemgår vand faste du kan føle dig svag eller svimmel. Derfor rådes dem, der er på vanddiæt, til at undgå at køre bil eller betjene maskiner.

Læs også: Drikkevand før spisning kan tabe sig?

Efter fase Vandfaste

Efter at have gennemført vand faste i en til tre dage, modstå trangen til at spise store portioner. Årsagen er, at spise store portioner efter at have gjort vand faste kan give ubehagelige symptomer.

På den anden side bryde fasten med små portioner som smoothies eller snacks. Hvis maven eller kroppen er begyndt at føle sig godt tilpas, så spis et større indtag.

Post fase vand faste meget vigtigt, især efter at have levet det i lang tid. Årsagen er, du kan opleve refeeding syndrom potentielt dødelig. Refeeding syndrom Dette sker, når væske- og elektrolytniveauer i kroppen ændrer sig meget hurtigt.

Post fase vand faste dette varer normalt en dag. Men folk, der faster i tre dage eller mere, kan have brug for en længere. Det tager normalt op til tre dage for dem at føle sig godt tilpas, når de spiser et større måltid.

Læs også: Kaloriefri sund kost menu

Hvordan, interesseret i at prøve vanddiæten? Det, der skal understreges, selvom det har forskellige fordele, bør vanddiæten ikke gøres skødesløst. For dem af jer, der ønsker at lave denne diæt, anbefales det stærkt at diskutere med din læge først. Målet er, at vanddiæten kører sikkert uden at bringe kroppens sundhed i fare.

Du kan spørge lægen direkte gennem ansøgningen om, hvordan man laver en vanddiæt, og hvad er det, der skal overvejes. Ingen grund til at forlade huset, du kan kontakte en ekspert læge når som helst og hvor som helst. Praktisk, ikke?



Reference:
Healthline. Tilgået 2020. Vandfaste: fordele og farer
Rigtig god pasform. Tilgået 2020. Vandfaste: fordele, farer og protokoller.
Medicinske nyheder. i dag. Tilgået 2020. Alt du behøver at vide om vandfaste