6 unikke fakta om fordelene ved Parijoto Fruit, tjek anmeldelserne

"Måske lyder parijoto-frugten ikke bekendt for nogle mennesker. Men faktum er, at denne druelignende frugt ofte bruges som urtemiddel. Denne frugt, der vokser i Indonesien, bruges normalt til at øge kvindens fertilitet i et naturligt graviditetsprogram."

, Jakarta – Kender du parijoto frugt? Parijoto frugt er lille og rund i formen, som vokser i grupper på tykke og fibrøse stængler. Denne frugt er lyserød og lilla, når den er moden, og har en glat hud. Parijoto frugt er knasende tygget, blød og let syrlig og sød.

Parijoto frugt eller kendt under det videnskabelige navn Medinilla speciosa menes at have mange fordele som urtemedicin. Dette er takket være indholdet af tanniner, glykosider, saponiner og flavonoider i det. Disse ingredienser bidrager til dets anti-inflammatoriske egenskaber. For at lære parijoto frugt og dens fordele at kende, er her de fakta, du skal vide:

Læs også: Sekundær hypertension og primær hypertension, hvad er forskellen?

  1. Parijoto-frugt vokser i Indonesien

Måske er du stadig ikke bekendt med parijoto frugt. Denne druelignende frugt kan indtages. Ifølge historien vokser Parijoto frugt i Kudus Regency, Central Java. Faktisk vokser den vildt i højlandet.

Parijoto-frugt trives normalt i en højde på 800 til 2.300 meter over havets overflade og i tropiske regnskovsområder. Du kan nemt finde dem på Mount Andong og Mount Muria, Indonesien. Parijoto-frugt spredte sig derefter til Borneo og Filippinerne, for at blive kendt som den asiatiske drue.

  1. Til gavn for hudens sundhed

Parijoto frugt siges at have potentiale som ingrediens i skønhedsprodukter. Parijoto frugtekstrakt består af flavonoider, som en kilde til antioxidanter, der er nyttige til at opretholde en sund hud. En undersøgelse viste, at parijoto frugtekstrakt var velegnet som ingrediens i fremstillingen af ​​hånd- og bodylotion.

Denne frugt kan også naturligt bruges som solcreme. En undersøgelse nævner også, at parijoto frugt har potentiale til at blive brugt som råmateriale til fremstilling af solcreme. Denne fordel skyldes indholdet af flavonoider, komponenter, der er i stand til at forhindre de skadelige virkninger af eksponering for ultraviolet lys.

Læs også: Disse 8 fødevarer, der får hypertension tilbagefald

  1. Forøg kvindelig fertilitet

Denne ene frugt menes også at øge kvindens fertilitet. Dette er takket være naturlige antioxidanter, såsom tanniner, flavonoider og saponiner i det. Dette indhold kan modvirke virkningerne af frie radikaler. Det er selvfølgelig meget godt at øge ernæringen for kvinder, der er gravide. Der kan dog stadig være behov for yderligere forskning i resultaterne.

  1. Kan bruges som trøskemedicin

Sådan bruger du parijoto-frugt som trøskemedicin, hvilket er nok til at tage 4 eller 6 gram parijoto-frugt, der er blevet vasket rent. Mos derefter til det er glat, og opløs i 100 milliliter mineralvand. Brug den derefter til at gurgle 2 gange om dagen, indtil kræftsårene er væk.

  1. Sænkning af blodsukkerniveauet

Mange mennesker med diabetes søger naturlægemidler. I øjeblikket er der flere valg af naturlige ingredienser, der skal bruges som alternative diabetesmedicin. En af dem er parijoto frugt. Tilsyneladende har flavonoidindholdet i det potentiale til at sænke blodsukkerniveauet. Men for at være sikker er der stadig brug for en masse forskning, eller spørg den læge, der behandler dig.

Læs også: Højt blodtryk truer sundheden, her er beviserne

  1. Oprethold vægten

I en undersøgelse udført på dyr viste det sig, at det ethanoliske ekstrakt i parijoto-frugt kunne reducere triglyceridniveauet betydeligt. Det førte også til en reduceret risiko for vægtøgning med næsten 35 procent.

Nå, det er nogle interessante fakta, du har brug for at vide om parijoto frugt. Med hensyn til dets fordele kan der stadig være behov for yderligere forskning. Hvis du er interesseret i at bruge parijoto frugt til at overvinde sundhedsproblemer, bør du først spørge lægen gennem ansøgningen . Spørg også om andre potentielle fordele ved denne frugt. Kom nu, Hent Ansøgning lige nu!

Reference:

Specialproduktion. Tilgået i 2021. Parijoto Fruit
IOP Videnskab. Tilgået i 2021. Anvendelse af parijoto (medinilla speciosa l.,) ekstrakt som bodylotion
Journal of Pharmacy Science and Community. Tilgået i 2021. FORMULERING AF SOLSKÆRMCREME PARIJOTO FRUGTEKSTRAKT
AIP konference. Adgang i 2021. Bioprospektering af parijoto frugtekstrakt (Medinilla speciosa) som antioxidant og immunstimulerende middel: Fagocytoseaktivitet af makrofagceller