7 Dårlige virkninger af skilsmisse for børn

Jakarta - Faktisk er skilsmisse det mest undgåede af gifte par. Det skal dog gøres, når debatten mellem mand og kone ikke længere finder fælles fodslag. De problemer, der er til stede, er ikke kun skænderier, normalt er forskelle, intellektuel uforenelighed, manglende kommunikation og tab af engagement årsagerne til, at mand og kone ønsker at afslutte husstandsforholdet.

Problemer efter skilsmisse vil helt sikkert komme, især hvis du og din partner allerede har børn. Du skal tænke grundigt over virkningerne af skilsmisse for børn, som for det meste er dårlige for den psykologiske side. Børn vil føle, at deres familie ikke længere er perfekt, så de vil føle sig jaloux på deres venner, som ofte bruger tid sammen med deres forældre. Børn vil føle sig triste og dybt skuffede, når de finder ud af, at deres forældre vil skilles.

Nå, her er nogle af virkningerne af skilsmisse for børn:

  1. Børn vil føle skyld

Børns sind er ofte umodne, så når forældre beslutter sig for at blive skilt, vil de føle, at det skete på grund af dem. De vil føle sig meget skyldige, især hvis barnet er under 12 år. De er klassificeret som meget skrøbelige i lyset af dette. Børn vil føle, at deres verden er ved at falde fra hinanden efter deres forældres skilsmisse.

  1. Barnet bliver paranoid

Når forældre beslutter sig for at blive skilt, vil barnet risikere at miste selvtillid, indre ro og tab af idealer. De har ikke længere passionen til at leve livet. Som et resultat vil de udvikle sig til en paranoid personlighed. Denne egenskab vil få ham til at trække sig tilbage fra samfundet, og han vil vælge at gemme sig i ensomhed eller endda blive en uhøflig person.

  1. Dårligt temperament

Børn, der er ofre for skilsmisse, har normalt en tendens til at føle, at de ikke har nogen retning i livet og ikke har nogen støtte i deres liv. De vil blive børn, der er ude af kontrol og mere aggressive. De har også en tendens til at blive lettere involveret i brugen af ​​alkohol og stoffer.

( Læs også: 5 måder at håndtere dårlige drenge på)

  1. Vil ikke giftes

Traumet, der opstår som følge af skilsmisse, vil få børn til at undgå ægteskab, når de bliver voksne. Han vil føle sig tilbageholdende med at blive gift af frygt for at opleve det samme som deres forældre. Endnu værre er de endda tilbageholdende med at etablere et forhold på grund af dybe traumer.

  1. Lav livskvalitet

Børn, hvis forældre er skilt, oplever normalt et fald i livskvaliteten. Det skyldes deres reducerede lommepenge, fordi deres forældre er tilbageholdende med at kommunikere for at holde trit med deres barns liv.

  1. Akademisk tilbagegang

Ifølge flere undersøgelser vil børn, der er ofre for skilsmisse, opleve adfærdsproblemer. Deres læringsaktiviteter har en tendens til ikke længere at være i kontrol, så det har indflydelse på deres akademiske evner.

  1. Ensom

Dette er en af ​​de psykologiske effekter, der skal opstå hos børn, der er ofre for skilsmisse. Denne følelse af ensomhed vil være meget slående, fordi de vil føle tabet af en af ​​deres forældre.

( Læs også: Need to Know, 4 negative virkninger af ensomhed for helbredet)

Hvis skilsmisse er den eneste vej, der skal tages af forældre, så sørg for, at kærligheden og opmærksomheden for barnet ikke reduceres, så virkningen af ​​skilsmisse på barnet ikke bliver et problem, der kræver særlig håndtering. Vær opmærksom og formidl dit barns helbredsproblemer til lægen kl hvis barnet er sygt eller har andre helbredsproblemer. Forældre kan diskutere dette med en betroet læge igennem Video/taleopkald og Snak . Du kan også købe sundhedsprodukter. du ved . Kom nu, Hent nu!