Bihulebetændelse gør hovedet svimmel? Overvind på denne måde

Jakarta – Symptomer forårsaget af bihulebetændelse handler ikke kun om tilstoppet næse, tab af lugtesans eller smerter i ansigtet. Denne sygdom kan også gøre dit hoved svimmel, så det kan forstyrre dine aktiviteter, du ved.

Bihulebetændelse i sig selv er forårsaget af en viral eller bakteriel infektion. Hvorfor tror du, det hedder bihulebetændelse? Nå, bag væggene i kindben og pande er der et hulrum, der tjener til at regulere luftens temperatur og fugtighed, før den kommer ind i lungerne. Dette hulrum kaldes sinushulen.

Eksperter siger, at den grundlæggende årsag til bihulebetændelse hos voksne er forårsaget af hævelse af den indre væg af næsen. Denne hævelse i sig selv er ofte forårsaget af en forkølelses- eller influenzavirus, som så er forårsaget af bihulerne i de øvre luftveje. Så hvordan håndterer du bihulebetændelse, der gør dit hoved svimmel?

Indtagelse af lægemidler til kirurgi

Faktisk kan tilfælde forårsaget af vira gå over af sig selv uden behov for at se en læge. For bihulebetændelse selv, vil det tage mindst omkring to til tre uger at helbrede fuldstændigt. Hvis du har mild bihulebetændelse, kan du tage smertestillende medicin og dekongestanter (lægemidler, der skrumper hævede næsehinder) for at hjælpe med at reducere symptomerne.

Læs også: 7 næsesygdomme, du skal kende

Men hvis symptomerne ikke forbedres efter en uges behandling, så prøv at gå til lægen for at få den rigtige behandling. Når bihulebetændelse bliver værre, er det muligt, at du skal opereres for at forbedre sinusfunktionen. Eksperter siger, at denne operation kun vil blive anbefalet, hvis bihulebetændelse ikke giver resultater.

Overvinde gennem naturlige måder

At overvinde symptomerne på mild bihulebetændelse behøver ikke kun at gå gennem stoffer. For der er forskellige naturlige måder, der kan lindre symptomerne på bihulebetændelse, der gør dit hoved svimmel. Nå, her er nogle tips ifølge eksperter som rapporteret af: Former.

1. Spis varm mad

Ud over at lindre influenza, kan kyllingesuppe også lindre bihulebetændelse symptomer. Tror du ikke på det? Ifølge en undersøgelse fra USA offentliggjort i Bryst Journal sagde, kyllingesuppe indeholder anti-inflammatoriske mekanismer, der kan forbedre tilstanden af ​​øvre luftvejsinfektioner. Eksperter siger, at varme væskebaserede fødevarer kan hjælpe med at reducere mængden af ​​slim, så det beroliger halsen.

Læs også: Regntiden Kend årsagerne til løbende næse

2. Hold hænderne rene

Vanen med at vaske hænder er ofte undervurderet af mange mennesker. Faktisk, når du rører ved dit ansigt, når dine hænder er snavsede, vil det faktisk gøre bihulebetændelse værre. Vask derfor dine hænder ofte og vedligehold anden hygiejne for at beskytte dine bihuler.

3. Masser af vand

Under bihulebetændelse lad ikke kroppen blive dehydreret. Prøv at øge indtaget af vand, for det kan gøre indersiden af ​​næsen mere fugtig, så den ikke er for tør. Prøv også at undgå drikkevarer, der indeholder koffein og alkohol. Årsagen er, at de to drinks kun vil forværre dine bihuletilstande.

4. Undgå allergener, der forårsager sinus

Hvis dine bihuler er forårsaget af allergener, så prøv at finde allergener omkring dit hjem. For eksempel at tjekke sengen eller ikke invitere kæledyr til at sove sammen. Prøv derudover også at tjekke støvet på tæppet. For at forhindre allergener i at trænge ind i luftvejene, kan du virkelig bruge en maske til at filtrere luften omkring dig.

Læs også: 5 trin til at forhindre et fald i evnen til lugtesansen

Har du problemer med bihulebetændelse og ønsker at tale med en læge? Du kan diskutere problemet med lægen gennem ansøgningen . Gennem funktioner Snak og Stemme/videoopkald , kan du chatte med erfarne læger uden at skulle forlade huset. Kom nu, Hent Ansøgning nu i App Store og Google Play!