Eksplosive følelser, mentalt ustabilt tegn?

Jakarta - At udtrykke skuffelse over vrede er ikke noget, der er forkert at gøre. På den anden side vil det at rumme følelser og vrede forårsage sundhedsproblemer i din krop, du ved. Tja, selvom det er godt at gøre det, skal følelser og vrede stadig kontrolleres, ikke?

Det er okay at lufte følelser og vrede, det der skal overvejes er, at følelser ikke skal have lov til at eksplodere. Eksplosive følelser er ofte forbundet med et af tegnene på mental ustabilitet. Især hvis disse følelser opstår på grund af trivielle ting og ikke kræver komplicerede løsninger.

Ikke begrænset til hårde ord, en person, der har eksplosive følelser, har også en tendens til at være uhøflig over for andre, såsom at slå eller sparke. Det er derfor, der er så mange voldshandlinger i husstanden eller mod partnere.

Så er det sandt, at eksplosive følelser er et tegn på mental ustabilitet?

Ja. Det er sandt, en person, der er vred eller alt for følelsesladet, skal opleve forskellige ting, der forstyrrer hans mentale sundhed. Denne tilstand er oftere forbundet med en masse tankebyrde, hvilket fører til stress og depression.

I tilfælde af vold på grund af ukontrollerede følelsesmæssige udbrud er der en ubalance af serotoninhormonet i den ramtes hjerne. Det er derfor, en voldelig person altid er forbundet med depression, fordi det forårsager de samme symptomer.

( Læs også: Gør ikke dette, når du er vred

Hvad gør nogens følelser ude af kontrol?

Hvorfor kommer folks følelser ud af kontrol og gør dem vrede, så de eksploderer? Nogle af årsagerne er som følger:

  1. Mangel på søvn

Søvn er en tid, hvor kroppen og hjernen hviler sig. For at kroppens energi kan vende fuldstændigt tilbage, skal kroppen hvile og sove i cirka otte timer. Der er dog stadig mange mennesker, der undervurderer søvntiden ved at være sent oppe. Som følge heraf vil kroppen være mindre fit, sløv og ofte svimmel. Denne kropstræthed vil gøre en person følelsesmæssig.

  1. Kropstilstand

Ligesom mangel på søvn kan en usund krop få en person til at blive mere følelsesladet. Det skyldes, at kroppen ikke er behagelig til aktiviteter, og du vil helt sikkert blive irritabel og irriteret, hvis der er ting, der gør din tilstand mere ubehagelig.

  1. Stress

Det er ubestrideligt, at stress er hovedårsagen til, at nogen har ustabile følelser og har tendens til at være overdreven. Der er mange ting, der udløser stress, lige fra personlige problemer, arbejde, økonomi og meget mere. Før det bliver værre, skal stress bestemt tages op.

(Læs også: 8 tips til at kontrollere vrede, så den ikke er overdreven)

Hvordan håndterer man eksplosive følelser?

Selvom det omtales som et af tegnene på mental ustabilitet, betyder det ikke, at eksplosive følelser ikke kan overvindes, ja. Nå, nogle af de følgende måder kan du måske prøve, så dine følelser ikke er overdrevne.

  1. Træk vejret ind gentagne gange

Når dine følelser ikke længere kan holdes tilbage, er det første du kan gøre at tage så mange dybe vejrtrækninger som muligt. Denne metode er angiveligt i stand til at sænke blodtrykket såvel som et naturligt beroligende middel. At trække vejret dybt og gentagne gange vil gøre dig mere afslappet.

  1. Hævn ikke

I stedet for at blive vred og prioritere følelser, er det bedre for dig at smide det nag, der er i dit hjerte. Faktisk er det meget bedre, hvis du tilgiver med det samme og tror, ​​at ikke alle vil opføre sig, som du ønsker. At holde nag vil kun få dig til at føle dig uretfærdig hele tiden.

  1. Tænk før du taler

Når du er fyldt med følelser og vrede, har du en tendens til at sige, hvad du vil uden at tænke på de gode eller dårlige virkninger. Fra nu af, uanset hvor vred du er, bør du tænke grundigt over, hvad du siger, før du siger det. Bare det at tale vil gøre atmosfæren endnu mere overskyet og "varm".

Nå, nu ved du, at overdrevne følelser er et tegn på mental ustabilitet. Hvis du føler, at du oplever det, så spørg straks en læge om en løsning gennem funktionerne live chat hvad der er i appen . Udover at spørge lægen, giver også en funktion til laboratorietjek og leveringsapoteker. Kom nu, Hent Ansøgning i App Store og Google Play lige nu!