Vil du have eksotisk mørk hud? Vær opmærksom på 7 ting før garvning

, Jakarta – Nogle kvinder foretrækker at have en mørk hudfarve, fordi den ser eksotisk ud. Det er ikke så mærkeligt, hvis man på stranden ofte kan se nogle kvinder sole sig i den varme sol. Vil du også have en eksotisk solbrun farve? Kom nu, vær først opmærksom på følgende 7 ting inden du solbader, så du kan få hudresultater garvet perfekt uden at bekymre dig om, at huden bliver beskadiget.

Kvinder, der ønsker at få en solbrændt hudtone, altså glødende og eksotisk vil normalt gøre hudgarvning. Der er to metoder at gøre hudgarvning, det er:

1. Udendørs garvning

Processen med at gøre huden mørkere sker ved at sole sig i solen med tøj, der er åbent nok til, at et bredere område af huden kan udsættes for solen, så du kan få en jævn solbrændt hudtone. Dog metoden udendørs træning har også flere ulemper, nemlig solens UVB-stråler kan få dit epidermale væv til at blive tykkere og få din hud til at brænde eller brænde solskoldning.

2. Indendørs garvning

Sammen med udviklingen af ​​teknologi er der nu værktøjer, der kan hjælpe dig med at gøre din hud mørkere indendørs uden at blive udsat for sol:

  • Solarie. Et værktøj, der kan hjælpe med at gøre huden mørkere uden sollys er solarie. Som navnet antyder, er denne enhed formet som en seng med et betræk og kan udsende UV-stråling for at gøre din hud mørkere. Gør huden mørkere med solarie hævdes at være sikrere end solbadning, fordi værktøjet kun udsender UVA-stråler, som ikke vil brænde huden.
  • Airbrush Tanning. Processen med at gøre huden mørkere ved hjælp af teknikken airbrush rimelig simpelt. Din hud vil blive sprøjtet med en speciel væske fra værktøjet airbrush af terapeuten. Denne specielle væske indeholder DHA som en aktiv ingrediens, der arbejder sammen med aminosyrer til at forbrænde døde hudceller i huden. Med fjernelse af døde hudceller vil der opstå nye hudceller, der er brune og eksotiske. Du rådes dog til at gøre det skrubbe inden du laver airbrush-garvning, så den solbrændte farve er mere absorberende på huden.

Tips til solbadning

Men til jer der foretrækker metoden garvning når du naturligt soler dig i solen, gør følgende tips for at forhindre hudskader:

  • Undgå solbadning mellem kl. 11.00 og 16.00. Solens varme i disse timer er meget stikkende og har potentiale til at brænde huden. Det anbefalede tidspunkt for solbadning er fra 7 til 10 om morgenen.
  • Glem ikke at ansøge solcreme SPF mindst en halv time før solbadning for at beskytte din hud mod solens dårlige effekter. Ansøg derefter solcreme hver anden time.
  • Bliv ikke ude i solen for længe. Maksimal tid at gøre garvning er en time. Hvis din hud allerede føles varm, så find straks et sted at søge ly, for din hud har også brug for det Køle ned fra soleksponering. For at få maksimal solbrændt hud skal du solbade regelmæssigt hver anden dag.
  • Drik ofte vand, mens du solbader for at forhindre din krop i at blive dehydreret.
  • Brug solbriller og hat, når du skal solbade, for den varme sol kan skade dine øjne. Mens hatten er nyttig til at beskytte dit hår mod at blive beskadiget af solen.
  • Efter endt garvning påføres after-solcreme gel eller du kan også bruge kropssmør at behandle din hud, der har været udsat for solen, så den ikke irriterer og klør.
  • Forbrug frugter, der indeholder vitamin C og vitamin E kosttilskud for at opretholde en sund hud indefra.

Nå, held og lykke med tipsene ovenfor for at få en eksotisk solbrun farve. For at finde ud af, hvordan du yderligere vedligeholder hudens sundhed, eller hvis du oplever problemer med din hud, kan du spørge din læge gennem applikationen . Ring til lægen Video/taleopkald og Snak når som helst og hvor som helst. Du kan også købe helseprodukter på og din ordre vil blive leveret inden for en time. Kom nu, skynd dig Hent Ansøgning i App Store eller Google Play.