Er det rigtigt, at graviditeten bestemmes af antallet af sædceller?

Jakarta – Der er nogle mennesker, der er nygifte, og det tager ikke lang tid at få børn. Der er dog også nogle, der kræver relativt lang tid at få en baby. Så hvad bestemmer graviditeten? Han sagde for Adam, antallet af sædceller er en afgørende faktor for en graviditet. Problemet er, er det virkelig sådan?

Opbygning sker og udløser abort

Lancering meget godt, satte spørgsmålstegn ved kilden til problemet med graviditet og abort, og tidligere fokuserede eksperter kun deres forskning på ægceller. Årsagen er klar, fordi der kun er ét æg, der udvikler sig hver menstruationscyklus.

Men da forskning begyndte at blive udviklet, fandt forskerne ud af, at dette problem også kunne være forårsaget af ophobning af sæd i ægget, og hvordan sæden når ægget. Nå, denne ophobning er forårsaget af det store antal sædceller, der kommer ind i det kvindelige reproduktive system.

I forbindelse med denne mængde sæd er der undersøgelser udført af eksperter som rapporteret af Psykologi i dag. Resultaterne af undersøgelsen sagde, at et højere sædtal kan resultere i abort eller mislykkede graviditeter.

En mands sædceller anses for meget, når den har en koncentration på omkring 100 millioner / milliliter med 60 procent af sæden i bevægelse (bevægelig sæd). I mellemtiden er moderat spermmængde omkring 20-59 millioner/milliliter, hvilket findes hos en tredjedel af mænd, der har fire eller flere børn uden abort.

Kønsbestemmelse

Hvad vil der så ske, hvis der er nok sædceller, der kommer ind i reproduktionssystemet, og der er mere end én sæd i ægget? Hmm, Normalt sker befrugtning, når en sædcelle med succes kommer ind i æggelederen og binder sig til ægget. Hver sædcelle har ét kromosom, nemlig X og Y. Hvis kromosomet er X, så vil fosteret være et mandligt. Mens Y, så er fosteret en pige.

Men som forklaret ovenfor vil for meget sæd forårsage en ophobning af sædceller. Denne tilstand kan producere ekstra kromosomer, der kan kompromittere kønsbestemmelse hos fosteret. For eksempel bliver kromosomerne unormale, eller kromosomerne er triploide, såsom XXX, XXY eller XYY.

Ifølge forskningseksperter vil dette triploide kromosom falde i livmoderen og kun vare i et par timer. Det er derfor, ophobning af sæd i ægget kan føre til abort. Tror du ikke på det?

Der er en undersøgelse af triploide kromosomer i Hawaii, USA. Resultaterne var ret overraskende, fordi 21 ud af 26 fostre aborterede på grund af det triploide kromosom.

Det tager så meget som 15 millioner / milliliter

Eksperter siger, at mænd rundt om i verden i øjeblikket oplever et fald i sædproduktionen. Så det er ikke overraskende, efterspørgslen efter IVF er stigende over tid. Faktisk betyder et lille antal sæd ikke altid, at det er svært at få din partner gravid, du ved.

Der er en interessant historie om dette. citere India Times, en mand fra Indien er blevet diagnosticeret med lav sædproduktion. Da lægerne så denne tilstand, dømte lægerne ham også til at være infertil. Problemet opstod dog først, da det lykkedes manden at befrugte sin kone. Jeg kunne ikke tro det, de lavede en DNA-test ( Deoxyribonukleinsyre ) for at bevise, at det barn, som hans kone undfangede, virkelig er mandens kød og blod.

Undersøg en kalibrering, det viser sig, at i Indien er tusindvis af mænd også fejldiagnosticeret, fordi deres sædtal er lavt, som det er tilfældet ovenfor. Læger dømte dem hurtigt til at være infertile, hvilket øgede efterspørgslen efter IVF.

Nu, når man ser de forhold, der gør resten af ​​mændene, var Verdenssundhedsorganisationen (WHO) nødt til at gribe ind. WHO-eksperter udfører opsøgende arbejde i mange byer i Indien. Målet er at rette op på en misforståelse om antallet af sædceller, der skal til for at kunne befrugte en partner.

Ifølge de seneste WHO-retningslinjer for sædanalyse er minimum sædindholdet, der kræves til reproduktion, 15 millioner/milliliter. Faktisk havde de mænd, der blev dømt til at være infertile, mindst 20 millioner sæd pr. milliliter.

Med andre ord betyder et middelmådigt sædtal ikke, at det ikke er frugtbart. Men hvad mænd har brug for at vide, den afgørende faktor for graviditet er ikke kun bestemt af mængden af ​​sæd, men kvaliteten bestemmer også. Tror du ikke på det? Beviset er, at 20-30 procent af indiske mænd med et middelmådigt sædtal stadig naturligt kan befrugte deres partner.

(Læs også: Wow, disse fødevarer kan forbedre mænds sædkvalitet)

Stadig nysgerrig efter graviditetens determinanter? Du kan også du ved drøfte dette med lægen gennem ansøgningen. Gennem funktioner Snak og Stemme/videoopkald , kan du chatte med erfarne læger uden at skulle forlade huset. Kom nu, Hent Ansøgning nu i App Store og Google Play!