Hvad sker der med kroppen, hvis du har cerebral parese

Jakarta – Børns udvikling er selvfølgelig altid en bekymring for forældre. Der er flere forstyrrelser i bevægelsen og koordinationen af ​​barnets krop, hvoraf den ene er cerebral parese .

Denne sygdom kaldes også cerebral parese, der opstår på grund af nedsat hjerneudvikling, kan opstå siden fosteret i livmoderen, under fødslen eller de første to år efter fødslen. Så hvad sker der med kroppen, når den udsættes? cerebral parese ? Dette er anmeldelsen.

Læs også: Lær fakta om cerebral parese at kende

Kend typerne af cerebral parese

Der er tre typer cerebral parese , nemlig spastisk, athetoid og ataksi. Hvad er forskellene?

  • spastisk cerebral parese, gøre det svært for barnet med det at slappe af i musklerne.

  • Atetoid cerebral parese , påvirker et barns evne til at kontrollere kroppens muskler, såsom arme eller ben.

  • ataksi cerebral parese give problemer med balance og koordination af kroppen.

Du kan få en mere dybdegående forklaring på denne type cerebral parese gennem ansøgningen , metoden Hent her.

Læs også: Hjernelammelse aka cerebral parese kan genkendes siden i livmoderen

Hvad sker der med kroppen, når den bliver ramt af cerebral parese

Ud fra typen vides det, hvad der vil ske med den syge cerebral parese . Generelt, cerebral parese hæmme vækst og udvikling (såsom i indlæringsfasen at sidde eller gå), barnets krop stiv, barnets kropsholdning eller kropsstilling er unormal, rysten, tendens til at bruge den ene side af kroppen, meget spyt, unormal gang, og besvær med at sutte, synke (dysfagi) eller tale (dysartri).

Andre symptomer, der indikerer en tilstand af hjernelammelse hos børn, er intellektuel svækkelse, synsnedsættelse, høretab og hyppige anfald. Tag dit barn på hospitalet med det samme, hvis du oplever disse tegn og symptomer. Uden at skulle stå i kø, kan du nu bestille tid hos en læge online online på det valgte hospital her.

Cerebral Parese årsager og risikofaktorer

Fysiske symptomer, der optræder hos børn med cerebral parese forårsaget af flere faktorer. Selvom den nøjagtige årsag cerebral parese er ikke kendt med sikkerhed, har eksperter mistanke om, at tilstanden cerebral parese er forårsaget af abnormiteter i udviklingen og skader på den udviklende hjerne. Følgende faktorer menes at øge risikoen: cerebral parese :

  • Mangel på ilttilførsel til hjernen under fødslen;

  • for tidlig fødsel;

  • Alvorlig gulsot hos barnet;

  • Infektioner, der opstår under graviditet, såsom mæslinger, tysk herpes simplex, røde hunde og syfilis;

  • Hjerneinfektioner, såsom encephalitis og meningitis;

  • Blødning i hjernen;

  • Hovedskader fra bilulykker, fald eller misbrug.

Cerebral Parese diagnose og behandling

Cerebral parese diagnosticeret gennem blodprøver, CT-scanninger, MR, ultralyd, EMG og andre tests. Efter diagnosen gennemføres en række behandlinger for at hjælpe barnet med cerebral parese vokse godt. Her er behandlingen at overvinde cerebral parese :

  • Stofforbrug , for at lindre smerter og slappe af stive muskler. For eksempel Botox-injektioner hver 3. måned for at behandle muskelstivhed.

  • Terapi , såsom fysioterapi, ergoterapi og samtaleterapi.

  • Operation , nødvendig, hvis muskelstivhed forårsager abnormiteter i knoglen. Operation for at overvinde cerebral parese kan være ortopædkirurgi og selektiv dorsal rhizotomi (SDR).

Læs også: 7 medicinske handlinger, der kan gøres for at behandle cerebral parese

Det er, hvad der sker med kroppen, når den bliver ramt af cerebral parese. Hvis dit lille barn viser tegn og symptomer på cerebral parese, så tøv ikke med at tale med en ekspert læge, okay?