Salt kan slippe af med acne ar, her er hvordan

, Jakarta – Har du nogensinde hørt om Epsom salt? Du kender måske allerede til almindeligt salt, som ofte bruges til madlavning. Nå, Epsom salt er anderledes end det salt, du ofte ser og bruger. Epsom salt eller magnesiumsulfat bruges ofte lokalt til at lindre ømme muskler, lindre spændinger og endda behandle hudsygdomme såsom acne.

Magnesiumsulfat er en kemisk forbindelse bestående af magnesium, oxygen og svovl. Magnesium er et næringsstof, som kroppen har brug for til forskellige funktioner. Disse omfatter regulering af blodsukker, stabilisering af blodtryk, kontrol af muskler og udførelse af nervefunktioner. Lancering fra sundhedslinje, Magnesiumet, der findes i Epsom salt, kan også absorberes gennem huden og hjælper derved på visse hudproblemer, såsom acne og acne ar.

Læs også: Ansigtsbehandlingsserie for at slippe af med acnear

Sådan bruger du Epsom-salt til at slippe af med acne-ar

Acne er en hudlidelse karakteriseret ved forekomsten af ​​røde knopper. Forekomsten af ​​acne udløses normalt af olie, snavs og døde hudceller, der tilstopper hårsækkene. Nogle mennesker bruger Epsom-salt til at reducere hævelsen og betændelsen i bumsen, indtil det fjerner acne-arene. Følgende er en metode til at bruge Epsom salt derhjemme til at behandle acne, nemlig:

  1. Ansigtskomprimering

Måden at komprimere ansigtet ved hjælp af Epsom salt, skal du opløse 2-3 teskefulde Epsom salt i 2 kopper varmt vand. Læg derefter en ren vaskeklud i blød i opløsningen. Dup derefter forsigtigt vaskekluden mod dit ansigt, indtil vaskekluden er kølig. Undgå øjnene for at forhindre svie i øjenlågene. Når alt ansigtet er komprimeret, skylles ansigtet med varmt vand.

  1. Tør af med bomuld

Opløs 2-3 teskefulde Epsom salt i 2 kopper varmt vand. Læg en vatrondel eller en ren klud i blød i opløsningen og påfør den på problemområdet. Sørg for at skylle dit ansigt med varmt vand.

Læs også: Kost viser sig at hjælpe med at overvinde acne, her er beviset

  1. Exfoliator maske

Den grove tekstur af Epsom salt hjælper med at eksfoliere eller eksfoliere huden ved at fjerne døde hudceller. For at lave en exfoliator skal du blande Epsom salt med en olie, såsom olivenolie eller mandelolie. Bland saltet, indtil det danner en pasta.

Påfør blandingen forsigtigt som ansigtsmaske eller brug den kun på områder, hvor der er bumser eller acne ar. Påfør pastaen på huden og drej eller massér ansigtet blidt i et par minutter. Skyl med varmt vand.

  1. Maske til fugtgivende

For at lave en fugtgivende maske skal du blande Epsom salt med avocado. Avocadoer er fulde af vand, så de udgør en god fugtgivende base til ansigtsmasker. Pisk eller mos den modne avocado, indtil den er glat. Rør derefter Epsom-saltet i, indtil det danner en tyk konsistens. Fordel et tyndt lag over ansigtet og lad det tørre i cirka 20 til 30 minutter. Skyl med varmt vand.

Det er den metode, du kan prøve at slippe af med acne-ar ved hjælp af Epsom-salt. For at undgå irritation skal du muligvis teste den først ved at påføre den på halsen bag øret eller håndleddet.

Læs også: Forkert hudpleje kan udløse irritation og allergier

Hvis du oplever kløe eller svie i det område, betyder det, at du ikke er egnet til denne behandling. Men hvis din hud er fin, betyder det, at du er sikker. Hvis du har andre hudproblemer, som er svære at behandle, så tal med en hudlæge . Gennem applikationen kan du kontakte en læge når som helst og hvor som helst.

Reference:
Healthline. Tilgået 2020. Epsom Salt and Acne: Magnesium Myths and Skin Care Realities.
Anti-akne organisation. Tilgået 2020. Epsom Salt & Acne.