5 naturlige måder at glatte fodhuden på

Jakarta – Mange aktiviteter kræver, at vi bevæger os ved hjælp af vores fødder, så der skal også tages hånd om føddernes sundhed og skønhed. Fødderne er nogle gange en af ​​de kropsdele, der ofte overses, nogle gange bliver endda huden på fødderne ru og hårdhændet.

Men bare rolig, for der er mange naturlige måder, som du helt sikkert kan bruge til at genoprette huden på dine fødder, så den bliver glat og velplejet.

  • Olivenolie

Olivenolie er en olie, der er kendt for at hjælpe med at glatte tør og ru hud på dine fødder. Hvis du ikke har tid til at lave fodpleje i salonen, kan du bruge olivenolie som et alternativ til at udglatte og behandle din fods huds sundhed. Du kan massere dine fødder med olivenolie om natten. Derudover kan du også tilføje hvidt sukker til olivenolie som en skrubbe til de dele af dine fødder, der føles ru og tørre.

(Læs også: 5 hudproblemer, der kan behandles med olivenolie)

  • Agurk

Agurk er en frugt, der er rig på næringsstoffer, som kroppen har brug for. For skønhedssager kan agurk også være et af de naturlige midler til at bevare kroppens skønhed. En af dem kan bruges til at glatte fødderne. Du kan purere agurken først og derefter påføre den på fødderne, der føles tørre og ru. Lad stå et par minutter, og skyl derefter med varmt vand. For at opnå maksimale resultater skal du regelmæssigt bruge denne agurkemaske.

  • Kaffepulver

Kaffegrums er ikke kun nyttigt til at bevare ansigtshudens skønhed, faktisk kan kaffegrums også bruges som en skrubbe at glatte de dele af dine fødder, der føles tørre og ru. Indholdet i kaffegrums er meget sikkert for huden. Udover at kunne glatte huden på fødderne, viser det sig, at kaffegrums også kan være med til at fjerne døde hudceller og også fugte huden på fødderne.

At lave skrubbe kaffegrums kan du blande tørret kaffegrums med olivenolie el babyolie . ansøge skrubbe lad derefter stå et par minutter, og skyl derefter grundigt. Glem ikke at bruge lotion til at holde fugten inde.

  • Lime eller citron

Citron eller lime er en af ​​de frugter, der indeholder højt nok C-vitamin. Fordi C-vitaminindholdet er ret højt, kan lime og citron bruges som naturlige ingredienser, der kan udglatte hudområdet på fodsålerne.

Sådan kan du skære en lime eller citron i to dele. Påfør derefter lime eller citron på de tørre eller ru dele af dine fødder. Lad stå et øjeblik, og skyl derefter. Hold dig væk fra det skadede hudområde.

  • Kokosolie

Kokosolie kan også være en naturlig ingrediens, som du kan bruge til at udglatte og blødgøre de tørre og ru dele af dine fødder. Dens antimikrobielle og svampekomponenter kan faktisk beskytte dit helbred mod svampe- eller mikrobielle infektioner, der kan gøre dine fødder ru og tørre. '

Du kan lægge dine fødder i blød i varmt vand, og derefter rense dine fødder med en pimpsten. Gnid derefter dine fødder med kokosolie og brug sokker til en nat. Næste morgen skal du vaske dine fødder med varmt vand igen. Gør denne metode regelmæssigt for at få de bedste resultater.

(Læs også: 5 nemme måder at slippe af med hård hud)

Hvis du har klager over fodsundheden, kan du spørge lægen gennem ansøgningen . Kom nu, Hent Ansøgning via App Store eller Google Play nu!