Mange deadlines, her er 6 fordele ved at drikke kaffe før arbejde

”At drikke kaffe er ikke kun en livsstil eller en trend. En kop kaffe om morgenen kan forbedre dit humør. Det er grunden til, at det er meget gavnligt at drikke kaffe før arbejde. Især for at øge koncentrationen for at forebygge arbejdsstress."

, Jakarta – Det ser ud til, at det at drikke kaffe er blevet en del af i dag livsstil , især for arbejdere. Arbejdere er vant til at nyde en kop varm kaffe, før de starter på arbejde, især under overarbejde, som kræver energi for at holde sig vågen.

Mange siger, at det at drikke kaffe kan hjælpe en person på arbejde. Faktisk skal der på kontoret være et kaffelager sammen med et rum til at brygge kaffe. Ikke underligt, at arbejderne elsker kaffe, for det viser sig, at kaffe har fordele for arbejderne.

Læs også: 5 fordele ved at drikke kaffe før træning om morgenen

Fordele ved at drikke kaffe før arbejde

Ifølge en undersøgelse foretaget kan koffein i kaffe øge årvågenhed og koncentration, men det har ikke en direkte indflydelse på en persons kreativitet. Derudover nævner andre undersøgelser også, at kaffe ikke har nogen indflydelse på hjernens ydeevne, især på hukommelsen. En kop kaffe om morgenen er dog kendt for at hjælpe med at bevare et godt humør og undgå stress.

Her er nogle fordele ved at drikke kaffe før arbejde:

1.Forbedre koncentrationen

Fuld koncentration er nødvendig, når du udfører arbejde på kontoret. Mætning og mange andre faktorer uden for kontoret får nogle gange din koncentration til at falde. For at forbedre koncentrationen har du brug for en kop kaffe.

Jobs, der involverer sindet som kreativ planlægger , forfattere og studerende skal selvfølgelig have en kop kaffe for at løse opgaven.

Når koncentrationen begynder at falde, mens du stadig har meget arbejde, er det en god idé at snuppe en kop af din yndlingskaffe. Din koncentration forventes også at stige igen.

2. Lindrer døsighed

At holde sig vågen når deadline , selvfølgelig har du brug for udholdenhed. En måde at øge og opretholde udholdenhed for arbejdere er ved at indtage kaffe. Koffeinen i kaffe kan hjælpe dig med at holde dig vågen uden at føle dig søvnig.

For nogle mennesker, der ikke er vant til at indtage kaffe, vil de selvfølgelig føle en meget svag kropstilstand efter koffein kommer ind i kroppen. Så du bør kigge efter naturlig kaffe, der er mere sikker for sundheden.

3. Oprethold udholdenhed

At arbejde med en slap tilstand er bestemt ikke behageligt at opleve, for det vil være meget synligt fra udseendet. Det kan du overvinde ved at nyde en kop kaffe med den bedste smag og aroma. Koffeinindholdet i kaffe kan øge mængden af ​​adrenalin i blodet. Derfor vil du ved at indtage kaffe se mere spændt ud med bevaret udholdenhed.

4. Reducer smerte

For dem, der arbejder i marken ved at stole på fysisk styrke, vil de normalt føle sig lidt ømme eller ømme efter endt arbejde. For at mindske smerter kan du indtage kaffe.

To kopper kaffe var i stand til at lindre smerter i kroppens muskler med hele 40 pct. Så det er ikke overraskende, at markarbejdere har brug for mere kaffe end dem, der bare sidder på arbejde.

5.Reducerer gigtrisiko

Gigt i kroppen opstår normalt, når man sidder for længe på arbejde eller arbejder ved at stole på fysisk i marken. For at mindske risikoen for gigt anbefales det at indtage kaffe.

En undersøgelse af 50 tusinde mænd i verden, der oplevede gigt, viste, at for dem, der indtog kaffe, var hastigheden af ​​reduktion i risikoen for gigt større end dem, der ikke indtog kaffe. Alligevel kræver det stadig mere hjerteforskning for at bevise dette.

Læs også: Er der nogen negative virkninger af at drikke for meget kaffe?

6. Forebyg stress

Drik kaffe før arbejde hvornår deadline moderate mængder, kan hjælpe en person med at undgå stress og depression. Årsagen er, at kaffe indeholder antidepressiva og kan opretholde et mere afbalanceret humør alias humør. Stress vil ikke kun forstyrre arbejdskoncentrationen, men også daglige aktiviteter og reducere produktiviteten. Derudover kan stress have en langsigtet indvirkning, herunder udløse depression, som fører til et fald i livskvaliteten for den syge.

Fortsæt med at begrænse kaffeindtaget

Selvom det har mange fordele at drikke kaffe før arbejde, er der stadig generelle begrænsninger, der skal overholdes, når man drikker kaffe. Den sikre grænse for kaffeforbrug for voksne er omkring 3 til 4 kopper om dagen. Denne mængde er i intervallet af den daglige koffeingrænse på 300-400 milligram.

Overdreven koffeinforbrug kan have forskellige negative virkninger på kroppen, såsom søvnløshed, urininkontinens, forhøjet blodtryk, menstruationsforstyrrelser og risiko for gigt.

Faktisk kan overskydende koffein på længere sigt føre til en række alvorlige helbredsproblemer, såsom maveproblemer, lidelser i det kardiovaskulære system, knogleskader, hukommelsesproblemer og øgede niveauer af hormonet kortisol i kroppen. Derfor bør du være opmærksom på mængden af ​​det daglige kaffeindtag og balancere det med en sund kost og regelmæssig motion.

Læs også: Koncentrationssvær, disse er 6 tegn på kaffeafhængighed

Nå, det er hvad du skal vide om fordelene ved at drikke kaffe før arbejde. Så hvis du vil i dag deadline , snup straks en kop kaffe. Du kan også få udholdenhed fra drikkevarer eller andre fødevarer.

Hvis du har visse helbredsproblemer i forbindelse med kaffe, så prøv at diskutere, hvilke drikkevarer eller fødevarer der er egnede til at øge udholdenheden på arbejdet med lægen kl. . Kom nu, Hent Ansøgning lige nu. Du kan spørge når som helst og hvor som helst bare ved Snak og Stemmeopkald / videoopkald.

Reference:
Healthline. Tilgået 2021. GERD og koffein: Er kaffe og te ude af grænserne?
Healthline. Tilgået i 2021. 13 sundhedsmæssige fordele ved kaffe, baseret på videnskab.