Oplev ledsmerter efter fødslen, er det farligt?

, Jakarta – Der er mange tilstande, som mødre kan opleve efter fødslen. Det er faktisk ganske rimeligt, for efter en fødsel, der kræver maksimal energi, vil moderens udholdenhed og styrke falde. Derfor vil moderen opleve en række ubehagelige tilstande. En af dem er ledsmerter.

Smerterne vil normalt vise sig i ledområdet, såsom knæ, talje, håndled, hånd og så videre. Ud over at gøre dig utilpas, vil ledsmerter helt sikkert gøre moderen bekymret. Årsagen er, at udseendet af ledsmerter efter fødslen ofte betragtes som et tegn på en farlig tilstand. Gå ikke i panik, se forklaringen her.

Faktisk ledsmerter, der opstår efter fødslen, herunder en normal tilstand. Det skyldes, at moderen under fødslen skal holde sig i en stilling i lang tid, hvilket giver muskelsmerter og stivhed i leddene. Derudover spiller hormonelle forandringer også en rolle for fremkomsten af ​​smerter i leddene. Men uden for fødslen er der forskellige tilstande, der kan udløse ledsmerter, herunder:

  • Rheumatoid arthritis

Reumatoid arthritis er betændelse i leddene forårsaget af en autoimmun tilstand.

  • Lupus arthritis

Det er også en autoimmun tilstand, der kan påvirke mange systemer, herunder leddene.

  • Viral eller bakteriel infektion

Ledsmerter, der opstår på grund af viral eller bakteriel infektion, kan forårsage halebenssmerter. Denne tilstand overses ofte af nogle mødre. Faktisk, hvis den ikke behandles med det samme, kan denne virusinfektion udvikle sig til en alvorlig tilstand.

  • Kalkning

Selvom det er sjældent, er ledsmerterne, som moderen oplever, forårsaget af forkalkning af led og knogler. Denne tilstand skal man være opmærksom på, fordi forkalkning langsomt kan erodere knoglerne i kroppen.

Læs også: Forkalkning af knoglerne kan overvindes på disse 5 måder

  • Slidgigt

Slidgigt er en tilstand, hvor vævet i eller omkring leddet bliver hævet på grund af beskadigelse af den beskyttende overflade af knoglen, hvilket forårsager ledsmerter. Denne sygdom er faktisk mere almindelig hos ældre mennesker eller mennesker, der er overvægtige. Men kvinder, der lige har født, er også i risiko for ledhævelser på grund af processen med at skubbe barnet under normal fødsel.

Læs også: Fedme kan udløse ledsmerter

Ledsmerter efter fødslen kan lindres midlertidigt ved at tage smertestillende håndkøbsmedicin, såsom ibuprofen eller paracetamol . Men sørg for, at moderen indtager det i henhold til brugsanvisningen. Ud over lægemidler kan mødre også lindre ledsmerter på følgende naturlige måder:

  • Drik varmt vand med en blanding af en teskefuld kanel.
  • Drik æblecidereddike opløst i et glas varmt vand og tilsæt honning.
  • Masser den krop, der føler smerte, med olie sennep .
  • Komprimer det smertefulde led med en ispose i 15-20 minutter.
  • Tag fiskeolietilskud.
  • Få nok hvile.

Så ledsmerter efter fødslen er faktisk en normal og harmløs tilstand. Men hvis ledsmerter ofte viser sig eller ikke forsvinder og endda bliver værre, bør du straks konsultere en læge for yderligere at vurdere årsagen til de ledsmerter, du oplever.

Læs også: Hvad skal man være opmærksom på efter normal fødsel

For at mindske ledsmerter kan du også købe den medicin, du har brug for, derhjemme du ved. Du behøver ikke bekymre dig om at forlade huset, bare bestil gennem applikationen og din bestilte medicin vil blive leveret inden for en time. Så hvad venter du på? Kom nu, Hent lige nu i App Store og Google Play.