Genkend og hvordan man overvinder trypofobi

, Jakarta - Trypofobi er en følelse af frygt eller afsky ved at se faste huller i et bestemt område. For eksempel små huller på overfladen af ​​jordbær, frøkapsler, honeycomb, koraller, cantaloupe, bobler og andre. Der er en ubehagelig følelse, der gør folk, der oplever trypofobi blev kvalme, bange og kunne ikke holde ud at se på den længe.

Men medicinsk, tilstanden trypofobi betragtes ikke som en "officiel" form for fobi. Den amerikanske psykiatriforening udsendte en erklæring, der trypofobi kun udviklingen af ​​en form for frygt for farlige ting udløst af kontrasterende farver og asymmetriske former.

Mere om trypofobi Faktisk siger forskere fra American Psychiatric Association triggere trypofobi er depression og social angst. For at finde ud af mere klart om mennesker med denne fobi, vil medicinske eksperter normalt stille flere spørgsmål relateret til sociale situationer, såsom hvor du bor, familiens psykologiske historie, sygejournaler og livserfaringer, der forstyrrer angst, og hvordan du ser på. en situation. Læs også: 4 nervøse lidelser, du skal kende

At overvinde fobier

At overvinde trypohobi eller andre typer fobier sker normalt ved at anvende eksponeringsterapi. Eksponeringsterapi er en terapeutisk teknik, hvor personen med fobi vil blive konfronteret direkte med den frygtede situation eller genstand. Selvfølgelig vil folk med fobier ikke møde "frygten" alene, men ledsaget af en terapeut.

I eksponeringsterapi vil personer med fobier blive inviteret til at diskutere de følelser og angst, de oplever, når de håndterer deres fobi. Dette gøres for at undersøge, hvad der udløser og forårsager, så terapeuten kan formulere måder at overvinde fobien på. Selvfølgelig vil situationen eller objektet, der kun er en illustration, blive mere og mere virkeligt sammen med den stigning i helbredelse, som den lidende oplever.

Afspændingsterapi for at overvinde trypofobi

I visse situationer kan folk med fobier få visse stoffer for at reducere symptomer på angst og panik. Alt dette afhænger af yderligere undersøgelse fra den medicinske side. Ud over at give medicinsk medicin og terapi rådes folk med fobier normalt til at udføre rutineaktiviteter for at distrahere deres sind fra deres frygt og angst. læs også: 6 hurtige måder at slippe af med træthed, når du kommer hjem

Normalt er de anbefalede aktiviteter aktiviteter, der udløser afslapning, såsom yoga, løb eller zumba. Udover at være sunde, kan disse aktiviteter også give en beroligende fornemmelse til krop og sind. Folk med fobier rådes også til at udvikle hobbyer relateret til kunst.

Kunstterapi er blevet en af ​​de anbefalede terapiformer som et middel til at frigøre angst og ophobning af uforklarlige følelser. Nogle former for kunst, der kan udføres, er at male, synge, strikke og skrive. Normalt, efter at have kanaliseret angst gennem kunstaktiviteter som denne, er der en følelse af lettelse, og det bliver også en form for selvansættelse, fordi det kan producere værker af noget, der er "frygtet". Læs også: Årsager til hovedlus og hvordan man overvinder det

Jo mere du undgår frygten eller fobien, vil det faktisk forværre angsttilstanden. Der er ingen anden måde at bekæmpe en fobi ved at konfrontere og diskutere sin frygt og angst, så disse negative følelser ikke sætter sig indeni.

Faktisk kan fobier udløses af barndomsminder og ubehagelige oplevelser, når man beskæftiger sig med noget. Der er så mange forskellige typer fobier og angstlidelser, hvis du vil vide mere, hvordan du håndterer dem trypofobi , kan du spørge direkte til . Læger, der er eksperter på deres områder, vil forsøge at give de bedste løsninger. Hvordan, nok Hent Ansøgning via Google Play eller App Store. Gennem funktioner Kontakt læge du kan vælge at chatte via Video/taleopkald eller Snak .