Har du kort vejrtrækning? Disse 6 sportsgrene du kan prøve

Jakarta – Sport har mange sundhedsmæssige fordele. Øg udholdenheden, gør kroppen altid fit og fit, og forlænge livet er nogle af dem. Det er derfor, du rådes til at træne regelmæssigt. Nogle foretrækker dog ikke at gøre det med den begrundelse, at det er let at blive forpustet på grund af åndenød.

Åndenød er normalt oftere oplevet af mennesker, der har en historie med åndedrætsforstyrrelser, såsom astma. Faktisk vil denne tilstand gøre det lidt svært for dig, når du træner. Alligevel skal du stadig træne, så dine muskler forbliver stærke. På den måde får du stadig tilstrækkelig ilttilførsel til at udføre aktiviteter som normalt. Nå, her er nogle motion for kort åndedræt hvad du kan prøve:

Cykel

Denne sport har været stigende i den seneste tid. Der er så mange cyklister, der myldrer på gaderne, især på en dag uden motor bilfri dag . Ikke kun for normale mennesker, så anbefales det også stærkt for dig, der har korte vejrtrækninger, at cykle regelmæssigt. Nå, en god motionscykel til korte vejrtrækninger er en stationær cykel som den du ser i fitnesscentret.

Liste

Hvordan på tæerne kan være en type motion for kort åndedræt anbefalede? Tåspidserne virker faktisk meget enkle og nemme at gøre. Alligevel, hvis du gør det regelmæssigt, kan denne aktivitet gøre dig stærkere til at gå lange afstande.

Det, du kan prøve på tæerne, er at holde fast i et bord eller en stoleryg. Mens du er på tæerne, kan du holde vejret i et par sekunder. Ånd derefter langsomt ud, når du vender tilbage til startpositionen.

(Læs også: 4 ting, der forårsager muskeltab )

Til fods

For dem af jer, der lige er begyndt at træne, er gåture det rigtige valg at gøre. Årsagen er, at du kan dyrke denne billige sport overalt, fra dit hjemlige miljø, rundt på banen, selv i indkøbscentret, mens du ser på forskellige slags varer. Gør det hver dag med ekstra varighed, både tid og tilbagelagt distance. Ingen grund til at haste, gå langsomt, men stadig konsekvent.

Tai Chi

Tai Chi har relativt bløde bevægelser, så det er et alternativ motion for kort åndedræt andre kan du prøve. Rutinemæssig udførelse af Tai Chi-bevægelser vil hjælpe dig til at være mere afslappet, nemmere at regulere dit åndedræt og styrke dine kropsmuskler. Det er ikke overraskende, at Tai Chi er mere populær blandt ældre.

Vægtløftning

Ikke kun at løfte vægte, ja, du skal tilpasse vægten af ​​byrden efter din evne. At løfte en byrde, der er for tung, er faktisk farligt for dig, der er forpustet. Start med at fylde to 600 ml flasker mineralvand, og øg derefter gradvist belastningen, hvis du føler, du er mere i stand til at kontrollere dit åndedræt, når du løfter det.

(Læs også: 6 træningstips til mennesker med anæmi )

Øvelse af diafragma

Sidst og ikke mindst er det at øve mellemgulvet. Du skal vide, nøglen til en god og sund vejrtrækning kommer fra stærke lunger og mellemgulv. Prøv at tage en liggende stilling og læg den ene hånd under mellemgulvet, mens den anden hånd på brystet. Træk vejret langsomt ind gennem næsen, indtil maven rejser sig, og ånd derefter ud gennem munden. For maksimale resultater, gør det regelmæssigt tre til fire gange om dagen.

Det var flere typer motion for kort åndedræt som kan prøves. Inden du træner, så glem ikke at varme op eller strække for at undgå muskelskade. Det er også en god idé at bede lægen om en anden bedste øvelse til korte vejrtrækninger direkte gennem applikationen hvad du kan Hent i App Store eller Google Play Store. Ansøgning Du kan også bruge den til at købe medicin og lave laboratorietjek uden at skulle forlade huset.