5 fødevarer, der skal undgås, når acne opstår

, Jakarta – Det må være meget irriterende, når dit ansigt er plettet. Selvom det ikke er et alvorligt sundhedsproblem, kan acne, der ofte opstår, forstyrre komforten for folk, der oplever det, især når det er alvorligt. Derudover kan acne også påvirke situationen humør nogen, så de bliver usikre eller let vrede.

Derfor skal acne fjernes med det samme. Nå, for at acne ikke bliver værre og kan forsvinde hurtigt naturligt, er der nogle fødevarer, du bør undgå, når du er plettet.

1. Krydret mad

For indonesere smager det at spise uden tilføjelse af chili eller chilisauce som grøntsager med mindre salt, mindre lækkert. Men vidste du, at krydret mad kan øge blodcirkulationen i ansigtet, du ved. Beviset, hver gang du spiser krydret mad, bliver dit ansigt normalt rødt.

Nå, acne kan også opstå på grund af dette. Derudover kan indtagelse af krydret mad i overskud også forårsage fordøjelsesforstyrrelser, som er en af ​​årsagerne til acne. Så når plettet, bør du undgå krydret mad først.

Læs også: Fordele og farer ved krydret mad for sundheden

2. Forarbejdet eller Fast Food

Kan du lide at spise forarbejdet mad eller fastfood? Nå, du bør stoppe denne vane, når du er plettet. Årsagen er, fastfood eller forarbejdede fødevarer kan forårsage betændelse i acne. Derudover indeholder forarbejdede fødevarer også meget højt sukker og fedt, hvilket kan føre til diabetes og fedme.

Mens emballerede fødevarer normalt indeholder smagsstoffer, vanedannende stoffer, konserveringsmidler og andre kemikalier. Alle disse ingredienser kan udløse allergiske reaktioner og betændelse i acne.

3. Fødevarer indeholder gluten

Gluten, som er almindeligt forekommende i fødevarer, såsom pasta og korn, kan forårsage fordøjelsesproblemer og betændelse. Du ved helt sikkert allerede, at hvis fordøjelsen er forstyrret, vil huden også være mere udsat for udbrud. Så at reducere fødevarer med et højt indhold af gluten er en måde at holde din acne fra at blive værre.

4. Slik og chokolade

At spise meget sukker kan få blodsukkerniveauet til at stige, så denne tilstand kan udløse øgede niveauer af hormoner, der forårsager akne. Derudover kan sukker også skade kollagen- og elastinfibrene i huden. Derfor kan sukker udtørre huden.

Som et resultat vil huden tørre ud og få døde hudceller til at samle sig i porerne. Denne tilstand er hovedårsagen til acne. Så undgå også søde snacks, såsom slik, konfekture og chokolade.

Hvis du vil have en sød snack, så skift til at spise frugt som snack. Frugt er rig på fibre, vitaminer og mineraler, der er gavnlige for at opretholde en sund fordøjelse og hud.

Læs også: Jordnødder skaber akne, myte eller fakta?

5. Sodavand

Du bør også undgå sodavand, hvis du er udsat for akne. Udover at indeholde højt sukkerindhold, indeholder læskedrikke også aspartam. Dette indhold kan forårsage betændelse i kroppen og sænke pH. Som et resultat vil bumser lettere dukke op og blive værre.

Så i forhold til læskedrikke, drik mere vand, mindst 8 glas om dagen, for at hjælpe med at regenerere huden. På den måde kan akne hele hurtigere, og arrene kan hurtigt forsvinde.

Læs også: Vær forsigtig, Amoxicillin er ikke til acnemedicin

Så her er fem fødevarer, som du skal undgå, når du har akne. Køb acnemedicinen i appen lige. Metoden er meget nem, bare bestil via funktionen Køb medicin og din ordre ankommer inden for en time. Kom nu, Hent nu også i App Store og Google Play.