Feber under graviditeten? Det er et sikkert lægemiddel

, Jakarta - Feber kan være et tegn på en sygdom, betændelse eller et viralt angreb. Tilstanden med kropstemperatur, der stiger ud over den normale hastighed, kan opleves af alle, inklusive gravide kvinder. Fordi det er et af symptomerne på en sygdom, der er ret risikabel, bør feber hos gravide få øjeblikkelig behandling.

Hvis feberen under graviditeten ikke er nået over 38 grader, så spørg din mand eller familie om at hjælpe med at lindre feberen på følgende måder:

1.Giv en varm kompres

Indtil videre har måske mange mennesker begået den fejl at bruge koldt vand som komprimeringsvæske. Vidste du, at koldt vand faktisk kan øge det hypothalamus temperaturkontrolcenter i form af øget skeletmuskelaktivitet i form af kuldegysninger, så kropstemperaturen faktisk vil stige. I mellemtiden vil porerne åbne sig og svede med varmt vand kompresser, så kropsvarmen reduceres gennem fordampningsprocessen. Er sveden kommet ud, falder kropstemperaturen naturligt.

2.Opretholdelse af miljøtemperatur

Udover at man ikke må komprimere med koldt vand på panden, kan feber under graviditeten heller ikke anbefales at blive udsat for solen eller ligge i vand i længere tid, fordi det kan få kropstemperaturen til at stige. Selv personer med feber anbefales heller ikke at bære lagdelt tøj eller tæpper, der er for tykke, hvilket faktisk vil hæmme faldet i kropstemperaturen. Så når du har feber under graviditeten, så hold altid temperaturen rundt i rummet.

3.Tag den rigtige febermedicin til gravide

Håndtering af feber under den tredje graviditet, tag den rigtige febermedicin til gravide. Ja, hvis du i sidste ende vælger at tage et feberdæmpende middel, er den vigtigste bemærkning at sikre dig, at febermedicinen er sikker og er godkendt af en læge. Hvad er den rigtige febermedicin til gravide?

  • Paracetamol

Generelt er Paracetamol sikkert til indtagelse af gravide kvinder, når de har feber. Brug af paracetamol bør dog stadig overvejes. Brug så lidt som muligt og på kortest mulig tid. Resten, tal først med din læge om at tage denne paracetamol. Gennem diskussion med lægen vil der være mange overvejelser, der vil blive set, startende fra din helbredstilstand, fosterets tilstand i livmoderen og hvis det er tilladt, vil den givne dosis være den rigtige mængde.

Paracetamol er klassificeret som den rigtige febermedicin til gravide. Men derudover er der også febermedicin, som ikke anbefales til gravide, nemlig:

  • Ibuprofen

Gravide kvinder rådes til at undgå Ibuprofen med en svangerskabsalder på mindre end 30 uger, fordi det kan give bivirkninger i form af øget risiko for abort. Ibuprofen anbefales heller ikke til indtagelse af gravide over 30 ugers svangerskab, fordi man frygter, at det kan give komplikationer i form af nedsat fostervand og problemer med barnets hjerte.

4.Drik kokosvand

Omvendt, hvis du foretrækker et mere naturligt febermiddel, så prøv at drikke kokosvand. Når du har feber, kan gravide opleve mangel på væske på grund af sved, der bliver ved med at komme ud. For at forhindre dehydrering er det faktisk ikke nok at drikke vand alene. Det er her kokosvand med sit bedste ionindhold er i stand til at erstatte funktionen af ​​tabte kropsvæsker.

Det er de fire tips til at håndtere feber, som du kan gøre, når du er gravid. Selvom du har feber, så undgå stress så meget som muligt, for stress vil yderligere påvirke din livmoders sundhed. For andre tips til at bevare sundheden under graviditeten, diskuter når som helst og hvor som helst med en specialistlæge efter eget valg via applikationen . Bortset fra funktioner Kontakt læge denne, app kan også gøre det nemmere for dig at købe medicin med tjenesten Apotek levering. Kom nu, Hent Ansøgning nu også på Google Play og App Store smartphone!