Her er 7 måder at overvinde libidoforstyrrelser hos mænd

, Jakarta - Libido eller sexlyst, varierer naturligvis i hver mand. At have en lav sexlyst er ikke altid et problem, det er bare, at en person ikke rigtig nyder sexlysten, der burde være behagelig på grund af libido.

Hvis du ønsker at øge din libido, så samlejet føles maksimalt, er der flere måder, du kan gøre det på. Bemærk venligst, at en mands libido kan blive påvirket af angst, helbredsproblemer, vanskelige forhold og alder. Den bedste måde at håndtere det på er baseret på årsagen, herunder:

Læs også: Testosteronhormoninjektion, kend fordelene og farerne

1. Håndter stress

At have høje niveauer af angst er en barriere for seksuel funktion og libido hos både mænd og kvinder. Angst kan være forårsaget af livsstress eller angst relateret til selve sexet. Mænd, der har travlt og har et pres på livet, kan let føle sig trætte, hvilket resulterer i lav seksuel lyst.

Stress kan gøre det svært for en person at få eller opretholde en erektion, hvilket gør en person tilbageholdende med at have sex. Der er mange ting, du kan gøre for at håndtere stress, herunder:

  • Øv gode søvnmønstre og adfærd.
  • Tag dig tid til at behage dig selv ved at dyrke hobbyer.
  • Spis mad med afbalanceret ernæring.
  • Forbedre dit forhold til din partner.

2.Forbedring af kvaliteten af ​​relationer med partnere

Fokus på at forbedre forholdet kan øge hver partners sexlyst ved at:

  • Planlæg en romantisk date.
  • Lav aktiviteter sammen.
  • Vær åben i kommunikationen med din partner.
  • Tilbring kvalitetstid med din partner.

3.Fokus på forspil

I de fleste tilfælde kan libido øges gennem: forspil eller seksuelt forspil med en partner. For mænd eller kvinder, forspil vigtigt for at opnå orgasme.

4. Få nok søvn af høj kvalitet

En god nats søvn fremmer godt humør og det overordnede energiniveau. Bemærk venligst, at søvnkvaliteten er relateret til niveauet af libido. Længere søvn kan øge genital arousal bedre end kortere søvn.

5. Vær opmærksom på kosten

At leve en sund kost er godt for sexlysten. På den måde kører blodcirkulationen optimalt, og hjertet er sundt. Metabolisk syndrom og hjertesygdomme påvirker også den fysiske seksuelle funktion. Så begynd at spise grøntsager, fødevarer med lavt sukkerindhold og fødevarer med højt proteinindhold uden fedt for at forhindre libidoforstyrrelser.

Læs også: Mænd med denne tilstand har risiko for at udvikle hypogonadisme

6. Træn regelmæssigt

Regelmæssig motion kan hjælpe med at øge libido. Når kroppen føles fit og fit, kan den seksuelle lyst øges. Sørg altid for at træne regelmæssigt. Undgå dog overdreven motion, fordi det kan forværre dit helbred og påvirke din libido.

7. Oprethold en sund vægt

Der er en sammenhæng mellem overvægt og fedme med lav libido. Overvægt har også indflydelse på fertiliteten. Mennesker, der er overvægtige, oplever også psykologiske effekter, såsom lav kropssikkerhed.

Vedligeholdelse og vedligeholdelse af en sund vægt øger en persons sexlyst, både fysisk og psykisk. At spise en sund kost og regelmæssig motion kan hjælpe med at opnå dette.

Læs også: 9 Karakteristika ved testosteronsygdomme

Libido hos mænd er relateret til testosteronniveauet, som naturligt falder med alderen. Testosteronerstatningsterapi kan generelt hjælpe mænd med at øge libido, reducere depression og forbedre erektil funktion.

Husk også, at visse kosttilskud også kan hjælpe med at øge testosteronniveauet og andre seksuelle funktioner. Nogle undersøgelser siger, at zink, D-vitamin og omega-3 fedtsyrer muligvis skal indtages for testosteron.

Hvis du føler, du har brug for kosttilskud eller boostende stoffer, kan du købe stoffer gennem applikationen . For at få den rigtige tilskudsrecept, spørg din læge gennem appen . Kom nu, Hent Ansøgning nu!

Reference:

Medicinske nyheder i dag. Tilgået i 2020. 10 måder at øge libido på
Healthline. Tilgået 2020. Boost din libido med disse 10 naturlige tips
Hverdagssundhed. Tilgået 2020. 9 naturlige måder at booste dit sexliv på