For dem, der er dovne til at tage et bad, er disse fordelene ved et morgenbruser

Jakarta – Er du en af ​​dem, der er tilbageholdende med at gå i bad om morgenen? Efter at have læst oplysningerne i denne artikel, vil du helt sikkert tænke dig om to gange og begynde at gå i bad om morgenen. Ifølge sundhedsdata offentliggjort af Yale School of MedicineMorgenbaderitualet har mange fordele.

At tage et brusebad om morgenen er ikke kun nyttigt for at bevare renligheden, men gør dig også mere "levende" og spændt på at møde dagen. Faktisk kan det at tage et brusebad om morgenen forberede dig til at acceptere det pres, du står over for, og reducere hudbetændelse. Du kan få mere information om fordelene ved et morgenbruser nedenfor!

Forbedre humøret og boost immunforsvaret

En måde at holde kroppen frisk og energisk i løbet af dagen er at gå i bad om morgenen. Desværre, fordi de har travlt eller ikke kan lide koldt vand, foretrækker nogle mennesker at undlade at bade om morgenen.

Faktisk har det, som tidligere nævnt, mange sundhedsmæssige fordele at tage et brusebad om morgenen. Her er det fulde resumé.

  1. Boost energi

Undersøgelser publiceret i tidsskrifter PLOS One, nævner, at det energiboost du får, når du bader om morgenen, næsten er det samme som den energi, du får efter at have indtaget koffein. Dette skyldes, at når koldt vand rører ved huden, vil kroppen reagere ved at "ånde" på grund af optagelsen af ​​ilt i huden. Som følge heraf vil blodet blive pumpet hurtigt ud i hele kroppen, og pulsen vil stige, og dermed gøre kroppen mere energisk i løbet af dagen.

  1. Forbedre humør

At tage et brusebad om morgenen kan ikke kun rense kroppen, men også sindet. I overensstemmelse med disse oplysninger, resultaterne af forskning udført Virginia Commonwealth University School of Medicine afsløret, at et morgenbruser kan stimulere de blå prikker i hjernen, der er kilden til noradrenalin; organiske kemikalier i hjernen, der arbejder på at reducere stress og depression.

Læs også: Brug en netsvamp til badning, ved det

En anden undersøgelse slår også fast, at når huden er i kontakt med koldt vand under et morgenbruser, dannes der automatisk endorfiner. Tilstedeværelsen af ​​disse hormoner kan reducere smerte, udløse følelser af glæde, ro og lykke.

  1. Øg udholdenhed

Koldt vand kan forbedre cirkulationen ved at skubbe blod rundt i kroppens organer. Dette skyldes, at når koldt vand rører kroppen, kan det stimulere arteriernes ydeevne til at pumpe blod og derved forbedre den generelle hjertesundhed.

Læs også: Enkle måder at krympe maven på, inden du går i seng

Denne tilstand kan også udløse et fald i blodtrykket og forbedre immunsystemet. Derudover kan badning med koldt vand også øge produktionen af ​​hvide blodlegemer i kroppen, der spiller en rolle i bekæmpelsen af ​​forskellige vira og bakterier. Som et resultat, når produktionen af ​​hvide blodlegemer øges, vil immunsystemet være stærkere.

  1. Forbedrer hud- og hårtilstand

Hvis du ofte oplever mat hud og hårtab, kan du prøve at tage et morgenbad med koldt vand. Det skyldes, at det at tage et koldt brusebad om morgenen kan fugte og opstramme porerne, så det kan forhindre snavs i at trænge ind, som giver tilstoppede hudporer.

  1. Hjælp med at forbedre fokus

Ifølge sundhedsdata offentliggjort af US National Library of Medicine Det siges, at kolde brusere hjælper med at træne nerver til at modstå stress og forbedre fokus. Kolde brusere kan gøre dig roligere og stabilisere dine følelser.

Vil du vide mere om fordelene ved et morgenbad, kan du spørge direkte på . Læger, der er eksperter på deres områder, vil forsøge at give dig den bedste løsning. Tricket, bare download applikationen via Google Play eller App Store. Gennem funktioner Kontakt læge du kan vælge at chatte via Video/taleopkald eller Snak når som helst og hvor som helst.

Reference:
US National Library of Medicine. Tilgået 2020. Forbedret antioxidantbeskyttelse hos vinterbadere.
MSN.com. Tilgået 2020. 12 fordele ved at tage kolde brusere hver dag.
Menprovement. Tilgået 2020. 16 fordele ved kolde brusere, der vil blæse dit sind.
Independent.co.uk. Åbnet 2020. EKSPERTER AFSLÅR, NÅR DEN BEDSTE TID ER TIL AT BRUSE.