Det er svært at distrahere negative tanker, gør dette

, Jakarta – Har du nogensinde lagt mærke til, at vi ofte bruger meget tid på at tænke på fremtiden, gentage tidligere begivenheder og generelt fokusere på de dele af livet, der gør os utilfredse?

Faktisk er negative tanker svære at forhindre, selvom disse ting ofte forbruger energi og får en person til at føle sig deprimeret og angst. Men ofte, når vi forsøger at slippe af med disse tanker, vil vi gerne tænke endnu mere på dem.

Slip af med negative tanker

For at slippe af med negative tanker skal du prøve forskellige tilgange, bl.a kropssprog. Vidste du, at brugen af ​​kropssprog også kan påvirke sindet?

Læs også: Negative tanker udløser psykiske lidelser, hvordan kan du?

Har du en tendens til at rynke eller rynke panden? I så fald er det et tegn på, at du ofte tænker negativt. Dårligt kropssprog kan påvirke tankegangen og følelserne. Forårsager mangel på selvtillid og udløser dermed negative tanker. Prøv fra nu af at smile oftere og sidde oprejst med åbne skuldre.

Kom nu, se tips til at slippe af med negative tanker nedenfor!

Genkend sindets "forvrængninger".

At genkende tankeafvigelser betyder at vide, hvornår negative tanker opstår. Hvis du kan genkende det i forhold til situationer som hvilke negative tanker normalt opstår, bør du straks stoppe disse tanker i at udvikle sig til lange refleksioner.

tale

Nogle gange opstår negative tanker, når en person har et problem eller en følelse, der skal udløses. Det er ikke godt at holde tingene for sig selv. Hvis du har noget, der skal løses, bør du tale med nogen om det.

At tale om ting, der generer dig, kan hjælpe med at undgå disse tanker i dit hoved, som risikerer at få en person til kun at fokusere på negative tanker. Ved at tale om ting, der gør dig bekymret, kan du give et nyt perspektiv i løsningen af ​​problemer.

Læs også: 4 fakta om maleri Kan bruges til stressterapi

Integrer logik i tankerne

Hver gang du begynder at tænke negativt, så prøv at stoppe op og vurder, om dette virkelig er sandt og helt sikkert vil ske? Du skal vide, hvordan du reagerer på disse negative tanker.

Sæt din egen logik i tankerne og argumenter altid, når negative tanker vil ind. Spørg dig selv, om disse dårlige ting er nødt til at ske, og skal du bebrejde dig selv for ting, der ikke går efter planen?

Hvis du har en fortid, der er svær at acceptere og stadig forfølger dig den dag i dag, skal du bare konsultere kl . Læger eller psykologer, der er eksperter på deres områder, vil forsøge at give dig den bedste løsning. Hvordan, nok Hent Ansøgning via Google Play eller App Store. Gennem funktioner Kontakt læge du kan vælge at chatte via Video/taleopkald eller Snak.

Brug et minut på at berolige sindet

Når dine tanker begynder at løbe i negative retninger, hvilket gør det svært for dig at kontrollere dem, så prøv at slappe af og tag et minut til at slutte fred med dig selv.

Dette kan være en slags meditation for at bremse de ting, du har problemer med at kontrollere, især sindkontrol. Træk vejret ind, og ånd derefter ud. Gør det gentagne gange, indtil du føler dig lidt rolig. Nogle gange på bestemte tidspunkter er det vigtigt at tømme sindet som en måde genstart fylde dit hoved for at sætte ting mere værdige til at fylde dit sind.

Skift måden du tænker på

Nogle gange er negativ tænkning resultatet af et dårligt perspektiv. Kom tilbage og reflekter over, hvordan du har dit synspunkt om de ting, der sker omkring dig. For eksempel, i stedet for at tænke: "Jeg går igennem en hård tid, og jeg har et problem," tænk "Jeg står over for nogle udfordringer, men jeg prøver at finde en løsning." Tro mig, dit synspunkt vil gøre en stor forskel for dit mindset.

Reference:
Psykologi i dag. Besøgt 2019. 7 måder at håndtere negative tanker på.
Vælg The Brain. Besøgt 2019. 7 måder at rense dit sind for negative tanker.